Şimdi Ara

ASUS RX480 aldım sorun bitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun asus rx480 aldım fakat daha ilk yüklememde 144 hzde flickering sorunu ile karşılaştım neyse güncel driveri kurdum sorun ortadan kalktı fakat;

Herhangi bir oyun herhangi bir test programını açtığım anda ekrana 3 sn goruntu geliyor ardından ekran kartı goruntu vermeyi kesiyor yaklaşık 3-4 saniyelik ekran kararması yaşıyorum ardından hersey normale donuyor tabi bu sırada oyun kapanmış oluyor. Driver ile ilgili bir sorun mu?

lütfen yardım edin kartı iade etmek istemiyorum cok uğraştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearDive -- 19 Ekim 2016; 0:02:03 >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • güç kaynağın yetmiyor olablirmi ?
  • FRISBY COUGAR 80PLUS BRONZE 700W kullanıyorum

atma sorunu çözdüm anakart bios guncelledim düzeldi fakat Battlefield 1de 30-40 fps alıyorum DX12 ile aynı sisteme sahip kişiler inceleme videolarında 80-90 fps alıyor sorun nedir sizce
  • Bir format at bence windowsunla uyumlu driveri indir bakdin dvm ediyor servise ver , anakartinida güncelle bende windows 10a gecince anakarti guncelleyince baya bi fps artisi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda hepsini yaptım zaten butun driverlar guncel anakart dahil fakat dx12 anormal bir fps düşüklüğü var
  • Wattman ayarlarına gir ve son 3 vm ayarlarını 1050-1050-1050 olarak güncelle, uygula.

Sorun ortadan kalkacak.

• Bu sefer battlefield 1 oyun yuklenme kisminda dogrudan goruntu vermeyi kesiyor surucu

• Değiştirip MSI almanızı öneririm.
  • FearDive kullanıcısına yanıt
    İade edin.Hiç uğraşmayın.Msi,Gigabyte ya da Sapphire alın.
  • Ne yaptıysam olmadı fps 40 üstüne çıkamıyor bugun iade ediyorum
  • Mesajı yeni gördüm. Donanım işlerinden uzak kaldığım için, güncel sistemler hakkında bilgim yok malesef.

Sorunun karttan kaynaklandığından emin olmak için, öncesinde, farklı bir sistemde denemelisin evvelâ kartı. Bir tanıdığın yoksa, aldığın yerde denettir en azından. Sorun kartta değilse, hem bunu boşuna iade etmiş olursun, hem de yeni alacağın kartla da aynı sorunu yaşamaya devam edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Ekim 2016; 20:47:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 un xbox programı içinde dvr ayarları var o kapalımı bi kontrol edilsin
  • Kartı iade ettim gtx 1060 aldım zaten intel'e dönme vardı aklımda vesile oldu anakart ve işlemci değiştireceğim sadece teşekkürler yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackzz

Değiştirip MSI almanızı öneririm.

Soğutma sistemi ile ne alakası var, fantastik bir çözüm önerisi
  • 1060 ı, 1070 i alıp da sorunu bitmeyen de çok. Para var huzur yok demek ki bazen, sisteme ayar çekmek lazım. Bu arkadaşın rx 480 bozuk cıkmıs heralde, ya da ayar becerememiş, işlemci de az overclock isterdi onu da yapamadı heralde, fx'i varmış. Her kart anakartında güzel. Amd-nvidia-intel tartışmayın.
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Şu yazdıklarımdan fanboy olaylarına nerden geldin anlamadım. Veled demen üzdü burası herkesın birbirine yardımcı olması ile bilinen bir forum bu yüzden hiç tartışma yaratmayacağım.
    İmzamda bütün parçalarımın ozellikleri yazıyor. Asus Strix aldım ve voltaj , Hz değerleri ile oynamam bile sorunu cozmedi bırak guncel driver kullanmayı eski driverları bile denedım tek tek ,
    farklı 3 win10 işletim sistemi kurdum bütün gecemi aldı bu olaylar ben yıllarca AMD kullandım hem ıslemcısını hem ekrankartını bir çok şeyi sorunlu çıkmasına karşın ben yine kullanmaya devam ettim sadece bu kart iadem Intel kurmama vesile oldu. Benim aklımda intel veya nvdia olsaydı gidip 1.200 tl verip amd asus strix almazdım.Yorumun için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.