Şimdi Ara

ASUS RX570 PUBG mobile sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pubg mobil i emulatörden açtığımda ekranda sürekli yanıp sönen kareler çıkıyor. Free fire gibi diğer emulatör oyunlarında da aynı durum var.
    Orjinal emulatörü ya da bluestacks ile durum aynı. Emulatör üzerindeki opengl, directx gibi ayarları denedim. Çözünürlük kare hızı gibi ayarlatı da denedim.
    Ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Hem asustan hem de amd nin sayfasından indirip kurdum ikisi de çözüm olmadı.
    Diğer pc oyunlarında sorun yok(black deserd online, sniper 4 vb)
    Ekran kartını çıkartıp onboard ya da GTX75ti ı bağladığımda yine sorun yok.
    bu kartı kullanan arkadaşlar varsa oyunu kurup deneyebilirler mi?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

ASUS RX570 PUBG mobile sorunuASUS RX570 PUBG mobile sorunu

Bluestacks ta opengel den drictx e geçtiğimde, donanım desteklemiyor diye uyarıyor. Devam et deyip açmaya zorladığımda bu sefer alttaki görüntü ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunlead -- 10 Mayıs 2019; 11:40:21 >

• rx 470 kullandım sorun oyuktu gpu ve ram hızını 100 mhz düşürüp denermisin birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

rx 470 kullandım sorun oyuktu gpu ve ram hızını 100 mhz düşürüp denermisin birde
    hem düşürüp hem yükselterek denedim ancak değişiklik olmadı :(
  • furmark test programi stres testi yao ekrana bak herhangi grafiksel hata yoksa 3 4 ay onceki driveri yukle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

furmark test programi stres testi yao ekrana bak herhangi grafiksel hata yoksa 3 4 ay onceki driveri yukle
    testi yaptım görüntüler gayet akıcı, hiç bir sorun yok. daha önce 17 serisi driver yüklemiştim. şimdi 2018 son driver yükledim sonuç değişmedi.
    amd ayarlardan tüm ayarları tek tek denedim.

• tmm kartra sorun yoksa yazilim sorunu cozulur oyun uyumluk w7 yap amd ayardan doku filtreleme ve turevlerini kapat veya uygulamaya birak de olmassa pupg kaldirip.bidaha yukle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

tmm kartra sorun yoksa yazilim sorunu cozulur oyun uyumluk w7 yap amd ayardan doku filtreleme ve turevlerini kapat veya uygulamaya birak de olmassa pupg kaldirip.bidaha yukle
    Ben de yazılım olduğunu düşünüyorum. Yazılım üzerindeki ayarları çok denedim ama sonuç vermedi.
    Emulatörü uyumluluk modu ile çalıştırdım. Hatta farklı 3 emulatör denedim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu dışı ama Asus RX 570 den memnun musun ? Oyunlarda max kaç derece oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Konu dışı ama Asus RX 570 den memnun musun ? Oyunlarda max kaç derece oluyor
    Aslında daha yeni aldım çok deneme şansım olmadı. şu an için sniper 4 oynuyorum. 70 derece civarında çalışıyor. dün test yaparken tam yük altında 86 dereceye kadar çıktı. asus rog strix 4gb OC versiyonunu kullanıyorum.
  • Ben 580 le online oyunlarda ve Chrome da bu sorunu neredeyse 4-5 ay yaşadım 2-3 günde bir kez yapıyor du denemediğim driver kalmadı sonunda 580 i sattım gittim 970 aldım şimdi hiç bir sorunum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

Ben 580 le online oyunlarda ve Chrome da bu sorunu neredeyse 4-5 ay yaşadım 2-3 günde bir kez yapıyor du denemediğim driver kalmadı sonunda 580 i sattım gittim 970 aldım şimdi hiç bir sorunum yok
    Aynı sorunu yaşayan başkaları da varmış, tek olmadığıma sevindim. O zaman 1060 a geöersem sorun kalmaz diyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sunlead

Aslında daha yeni aldım çok deneme şansım olmadı. şu an için sniper 4 oynuyorum. 70 derece civarında çalışıyor. dün test yaparken tam yük altında 86 dereceye kadar çıktı. asus rog strix 4gb OC versiyonunu kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    86 derece mi ? Ne diyorsun sen ciddi misin almaktan vazgeçtim şu anda.Hani birde strix serisi soğutması iyiydi bunun ?
  • sunlead kullanıcısına yanıt
    86 çok fazla fanlar dogru dönuyor degilmi?. Vrm sicakligi 110 lardadir malesef strix ler problemli amd kanadinda. Vrm sicakliklarina bakmanizi oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

86 çok fazla fanlar dogru dönuyor degilmi?. Vrm sicakligi 110 lardadir malesef strix ler problemli amd kanadinda. Vrm sicakliklarina bakmanizi oneririm
    Ben asus strix rx 570 almayı düşünüyordum neden problemli ? Hangi rx 570 önerirsiniz msi armor modeli nasıl
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    1080ti SOGUTMA tasasarimini amd kanadina uygulamak istediler ama %100 uyumlu degil. Bunu rx Vega larda gorebilirsiniz ki kendim kullanicisi idim. Ve kullanilan thermal pad kaliteli degil bu yuzden sicakliklar tavan yapiyor en ucuz hangisi ise ona yonelin derim rx570 asiri guc ceken kart degil

• Az önce işletim sistemini değiştirdim farklı driver kurdum ama sonuç aynı. Asus a mail attım. Driver ı güncelleyin gibi saçma cevap geldi. Zaten olmadığını belirtmiştim mailde. Emulatöre free fire da yükledim onda da durum aynı. İlk mesaja resmini attım. Yemin ederim bilgisayardan soğudum.

• Tarayıcıda çıkardı bu görüntü tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatınca düzelirdi eskiden hd7850 sahibi iken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Tarayıcıda çıkardı bu görüntü tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatınca düzelirdi eskiden hd7850 sahibi iken.
    Cevabınız için teşekkür ederim. Emülatörler için donanım hızlandırma seçeneği var mı araştırayım. Eve geçince denemelere başlarım yine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.