Şimdi Ara

Asus sarj soket sorunu ve garanti sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus N53jf notebook kullaniyorum genel olarak memnunum ancak, 5-6 ay kadar once bilgisayarin sarj aletini soktugumuz kismi yani sarj soketi bozuldu. Garantiye goturdum herhangi bir sikinti cikarmadan ucretsiz olarak degistirdiler. Ancak gecen gun bilgisayar yine ayni sorunu yapti ve malesef bu sefer soket kismindan bir yanik kokusu geldi. Su an garantisi de bitmis durumda bu bilgisayarin. Sormak istedigim su bir onceki serviste garanti ile degistirilen parca degistirildikten sonra herhangi bir garanti islemine giriyor mu? Yani bana bunu biz 5-6 ay once degistirmisiz garantisi bitti ode mi derler yoksa parca degismis siz yine ayni sorunu yasamissiniz bizim hatamiz deyip ucretsiz yaparlar mi?? Birde bu yanik kokusu mevzuu canimi sikiyor anakarta zarar gelmis olma ihtimali var midir? Cunku bilgisayar acilmiyor, mevcut sarj aletimi takinca yine yanik kokusu geldigi icin takmiyorum, pilde bitik oldugundan acaba bilgisayar bozuldu mu yoksa sarji olmadigi icin mi acilmiyor anlayamiyorum arada kaldim oyle

• Servislede verilen işçilik ve yedek parça garantisi 1 yıl diye biliyorum. Sorun G53'lerdeki müzmin bir sorunsa ücret talep etmeden onarımı yinelemeleri gerekir. Aksi takdirde yasal yollar senin lehine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.