Şimdi Ara

Asus strix 1080 A8G cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımdan böyle bir ses geliyor Coil Whine olabilir dediler emin olamadım. Sizin fikriniz nedir?

Ses bir oyuna girdiğimde yani karta yük binmeye başladığında gelmeye başlıyor. Fanlar henüz çalışmaya başlamadan yani. Fanlar başladığında bir süre devam edip kesiliyor ya da fanların sesinden duyulmuyor bilmiyorum.
    https://youtu.be/Yqy3w7H_DPs

• Kendinde dediğin gibi bu ses coil whine.

Belirli bir gücün üstünde ki, yeni çıkan tüm kartlarda az yada çok bu coil whine mevcut.

Yani değiştirsende yine CW'li bir kart gelecek, belki az belki çok ama hepsinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Mayıs 2017; 15:40:42 >
  • Teşekkürler cevap için. Peki bunun ekran kartına bir zararı olur mu? kısa ya da uzun vadede?
  • NFX8 kullanıcısına yanıt
    Hayır, kartın ömrü bir alakası yok.

Fakat ses zamanla çoğlabilir, azalabilir veya aynıda kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Mayıs 2017; 16:23:37 >
  • Cw sesinin ekran kartından mı yoksa psu'dan mı geldiğine emin ol. Kimi durumlarda psu'dan gelen cw sesini ekran kartından geliyormuş gibi zannedip yanılgıya düşenler olabiliyor.
  • Psu yu kontrol ettim kasayı ters çevirip dinledim:) sorun orda değil kesin ekran kartı. Teşekkürler yardımlar için.
  • Merhaba geçmiş olsun. Aşağıda linkini vereceğim konu üzerinden bahsettiğiniz sorular ile alakalı bilgi sahibi olabilirsiniz.

DH COIL WHINE ANA KONU © [CW Hakkında Her Şey , Muzdariplerin Ekran Kartları CW Listesi]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Nvidia 3070ti Rog Strix
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç FPS alırken geliyor sorması ayıp? 1080p monitörde frame limiter olmadan oynuyorsan hiçbir şart altında 150 FPS altına düşmez o kart, cw biraz seninle alakalı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Fps ile alakalı değil durum, daha oyun açılmaya başlarken ses başlıyor. Fps zaten dediğin gibi hep yüksek vsync hiç açmam zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.