Şimdi Ara

ASUS STRIX 1080 OC Sıcaklık (82)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün asus gtx 1080 strix oc edition aldım arkadaşlar.

Kart boşta fanlar hiç dönmüyor ve 45 derecede çalışıyor.

Fakat yük altında yüzde 66 fan devrinde 82 81 derecelerde çalışıyor.

Sizce bu durum normal mi izlediğim testlerde 67 73 derece arasında çalışıyordu kartlar.

http://i.hizliresim.com/rEY58B.jpg

• Hocam bulunduğunuz odada klima var mı? Odanız ne kadar sıcak ya da kasanızda hava akışı yeterli mi, bunlar da hep sıcaklıkları etkileyecek faktörler. Testleri yapanlar genelde klimalı odada 25 derecede kimi zaman test bench dediğimiz üstü açık kasalarda yapıyor, normal kasaya takanlar ise bol fanlı sistemler hep.
    Sizin kasanız, oda sıcaklığınız nedir yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.
  • Bu sıcaklıklarda normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle cok yuksek buyuk ihtimal kasanda yeteri derecede fan yok

• Analizasyon A kullanıcısına yanıt
    Bence normal.Ekran kartı testlerindeki değerler fan devri %100 iken.Yani %60 devirde gayet normal.
  • Bazı inceleme sitelerine göre kartların tamamı buzdolabı gibi çalışıyor, bu firmadan ne kadar para yedikleriyle doğru orantılı bir durum. Overclock.net'in forum kısmında kullanıcılar tarafından paylaşılan incelemeleri değerlendirmek fikir verebilir.
  • 08G Modelinde bazı kartlar 70 dereceyi geçmezken zaten olması gerekende bu, ilk partilerden alan bazı kişiler 85 derecede filan çalıştığını kartın fabrikasyon hatalı olduğunu yazmışlar. Ayrıca bazı kartlar asusun fabrika çıkışlı verdiği oc modunda stabil değilmiş, kart oc modunda çöküyormuş. Sorunlu bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 12 Ağustos 2016; 16:17:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasa içinin resmini de atabilir misiniz ? Hava sirkülasyonu nasıl sizce kasanın ?
  • Bundan önce Asus Matrix 980 TI kullanıyordum. CW sorunu yüzünden 3 kere değişim yaptım matrix 980 ti modellerinde 72 73 dereceyi geçmiyordu kartlar. Kasamın sirkülasyon normal diye değerlendiriyorum. Eve gidince detaylı olarak resim paylaşabilirim. Bu arada rust oyununda herşey max bi halde 96 dereceyi gördü kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Analizasyon

Bundan önce Asus Matrix 980 TI kullanıyordum. CW sorunu yüzünden 3 kere değişim yaptım matrix 980 ti modellerinde 72 73 dereceyi geçmiyordu kartlar. Kasamın sirkülasyon normal diye değerlendiriyorum. Eve gidince detaylı olarak resim paylaşabilirim. Bu arada rust oyununda herşey max bi halde 96 dereceyi gördü kart.

Zaman kaybetmeden direk iade et, hatalı üretim.

• strix kartlarin fan profili bu sekilde olabilir ben de asus 380 strix kullaniyorum su bir iki ay oncesine kadar 80 dereceyi gorunce fanlar hizlaniyordu 81 gormemistim simdi cok sicak olunca fan donse bile yine 81 82 goruyor ama daha fazla cikmiyor.benim kartin yanina sapphire nitro 380 taktim onda farkli mesela 70'i gorunce hizlaniyor oyle 80 olmuyor sicak havaysa ikisi yan yana.asusta 80 olmasina izin vermisler kisaca boyle anlatayim.
  • kartınız hayırlı uğurlu olsun güle kullanın

benim 980ti oyunlarda ortalama o sıcaklıklarda geziyordu ama sizin kart daha güçlü

umarın kasa vede kasa içindeki fan dizilişlerinden dolayı sorun hava sirkilasyonu iyidir kasanızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 13 Ağustos 2016; 16:11:48 >
  • Kasa içi aşağıdaki resimler gibi

• Ek olarak Asus GPU TWEAK II den temp targeti ne kadar düşürürsem sıcaklık o derece kalıyor.

Misal 75 derece yaparsam kart 75 dereceyi geçmiyor fakat aynı zamanda kullandığı mhz değeri falan düşüyor performans kaybı yaşanıyor
  • oc edition 1060 strix vardı bende iade ettim 2 gün önce benimkide boşta çok sıcak çalışıyordu 85 çok fazla olmuşhttps://forum.donanimhaber.com/m_119423406//tm.htm#119423406
  • 08G olmayan modelli kullanan arkadaslar OC mode da kartiniz kac da calisiyor benim it gecmiyor 2060 i

• Yazın normal ama odada duramazsin o sicakta

• Analizasyon A kullanıcısına yanıt
    usta Asus GPU TWEAK II dedigin programda nasıl ayarlıyoruz bu sıcaklık olayını benim gtx 760 da 80 derecede calısıor düşürmek istiyorum biraz indirdigin sitenin linki felan atarsan sevinirim
  • Arkadaşım iade et yada Msi ile değiştir Msi karttan şaşmayın GTX 1060 Msi 65 dereceyi geçmedi şuana kadar hiçbir oyunda yaşadığım yerde hava 35 40 derece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.