Şimdi Ara

Asus strix oc modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus 980 ti strix oc modeli 3 ay kullanilmis almayı düşünüyorum sizce fiyat ne vermeliyim tsk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redspawn -- 2 Eylül 2016; 15:29:22 >

• kartin modeli nedir cesit cesit strix var.
  • Kusura bakmayın arkadaşlar cep telefonundan dikkatsizce yazmışım Asus 980ti oc modeli oluçak...

• çok tsk 1070 performansı başa baş gidiyormu 980 ti birde ben 1700 verdim kabul etti..
  • ayni ayarda degil 980 ti biraz daha hizli 1070'ten ama simdi sorsak hangisini alirsiniz diye cogunluk 1070 der.yeni mimari ilerde faydali olabilir hatta sana karti satan kisi bile belki 1080 almak icin satiyordur.nvidiaci arkadaslar cevap verse daha iyi olur hala almadiysan karti.
  • 1700 bence fazla. Ben 1 yıl kullanılmış Asus strix 980ti aldım 1250ye. Gerçi bi tanıdık ayarladı ondan bu kadar ucuz ama yine de 1700 fazla diyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSK...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bu saaten sonra 980t 1700 tl mi verilir yazık günah. Bu arada;

1070>titan x>980ti

• Sanırım haklısınız

• Hocam bence de 1070 almanızda fayda var. Hem yeni mimari, hem de bilinçli eskitme olayından dolayı güncel driverlar eski seriyi geriye atacaktır. Aynı fiyata sıfır bir kart almak varken bence gerek yok...
  • hocam bende yeni kart aldım 980ti mi alim derken asus 1080 aldım. 980ti diye yola çıktım 1 ay inceledim, 1070, 980ti den daha hızlı bir kart. ve 980ti 80-90 dereceye kadar ısınıp 250watt elektrik tüketirken 1070=150 watt elektrik tüketiyor, 100 watt bir ampül deseniz hesap edin yılda 50-100tl elektrik parasına denk gelir. 1080 ise 180watt tüketiyor, ayrıca yeni nesil ramlere sahip. sıcaklık olarak internette en fazla 71dereceyi görülüyor, benim kart full oc li tam yükte en fazla 62 dereceyi gördü. şu anda 1080 msi su soğutmalı kart aldım, elimdeki asus 1080i satacam. almayı düşünürseniz bilginiz olsun. testlerini yaptım cw sorunu yoktur. 1 haftalık kart. neden msi aldın derseniz işlemci soğutucusunuda su soğutmalıya çevirdim ekran kartınıda su soğutmalı olsun istedim bu aralar biraz su soğutmaya daha doğrusu bilgisayarda serinlik ve sessizliğe takmış durumdayım. yarında noctua fanlar gelecek, işlemci su soğutma radyatörü fanlarınıda noctua ile değiştirecem.

hepsinden önemlisi eski nesil kartlarda 8gb yazıyor ama kullanılabilir ram 7,5gb olarak görülüyor. bu 10xx serilerinde firma 8,5gb gibi ram koymuş ve kullanılabilir ramin net 8gb olmasını sağlamış. yani hem ram olarak ta eskisi ile listede aynı görünse bile daha fazla ram e sahip bir kart alıyorsunuz bu 10xx serisinde. 1080 lerde de yeni nesil ddr ram ler var. 1070lerdeki ramler 980ti ile aynı. 1080 inanılmaz bir kart gerçekten. düşük güç serin sessiz piyasadaki en iyisi + fiyat olarakta öyle titan gibi astronomik değil ancak titandan güçlü. inanılmaz hoşuma gitti uygun fiyata 1080 aldım. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 5 Eylül 2016; 5:11:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.