Şimdi Ara

Asus T10 mu Aopen H600B mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlik le T-10 derim paranız varsa Hatta Server Kasası Asusun
  • ASUS... ASUS...ASUS...
    T10 aldım mecburen, bulabilsem A10 alacaktım aşıktım kasaya ama adamlar kaldırmışlar....

Eğer A10'u yakından görseydiniz kasaların mercedes'i olduğunu anlardınız...

Neyse bence estetik sizin için önemliyse birşey diyemeyeceğim ama kalite sağlamlık
    ise ASUS T10
  • Evet A10u yakından görmedim ama biliyorum o kasayı felaket birşey o ya :) ama pahalı.
  • Asusun kasalarına odenen her para HELAL olsun valla T-5 ım var bı tane update etmeden evvel onu kullanıyorumdum satamadım valla kıyamadım satmaya kasayı.
  • ben ikisini de kullandım
    A10 çok iyi ama tam bir SERVER kasa. üstünde RESET düğmesi yok. içinde 12'lik bir fan var. kasayı masaya koyup karşısına oturursanız yarım saat sonra üşümeye başlarsınız. sonra o 12'lik fanın içeri çektiği havayı CPU'nun üstüne yönlendiren plastik çok iyi düşünülmüş.
    Ancaaaaakk son kullanıcı için kesinlikle T10 derim. montaj çok kolay. ikisinde de Elan vital T10 power var.
  • Aopen H600B de de FSP güç kaynağı var. o da kaliteli değil mi?
    bu da ilerde sorun çıkaracaksa o zaman bu kadar para(62$+kdv) vermeyelim de ucuz 300W lık Everest-Codegen kasa alalım di mi?
  • t 10 un önünde tv kartı kumandasını alabilicek bir göz bile var tv kartı olanlara duyurulur:))
  • 2 si arasindada kalite farki yok bence ikisininde guc kaynaklari cok iyi i_ciligi ve kalitesi cok iyi alicak kisinin zevkine kalmis bence
  • gönül rahatlığıyla alabiliriz o zaman Aopen i:))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Loser</i>
    <br />t 10 un önünde tv kartı kumandasını alabilicek bir göz bile var tv kartı olanlara duyurulur:))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    İyiki söledin Loser bak bu benim aklıma hiç gelmemişti. Saolasın.
  • T-10'da kaç tane fan olduğunu kesin olarak bilen var mı 1 mi 2 mi. Aopen da iki tane
  • Abi 1 tane dedik ya.
  • T10 DA 1 ARKA 1 ÇN 2 TANE HATIRLIYORUM
  • AOpen H600B mükemmel bir kasa hep görünüş hemde güçkaynagı çok kaliteli
  • Bana göre T-10 tercih edilmeli.
  • aralarındaki asıl fark aopen ın önündeki 2xusb 2.0 ve spk out ve mic in girişleridir
    bu girişlerin değerini kullananlar bilirler
    sırf bu nedenle aopen alınır
    ayrıca aopen ın fanları çok sessiz belki sessizlik kimimiz için önem arzedebilir.

psu lar hemen hemen aynı kalite, her 2 kasanında havalanması gayet iyi

tip ise biz türklerin sadece değer verdiği önemsiz bir durum
    "t10 tahta bavul gibi tipsiz abi everest in çok şık kasaları var ne yapacaksın t10 u, sen everest al netteki kızlar kasana aşık olsunlar, hem atarsın kızları kasanın içine gezdirirsin abii"
  • mehmetali T-10 JPanel adıyla yeni bir kasa çıkarttı onda da dediğin girişler mevcut. Ayrıca T-10 ile Everest karşılaştırılamaz bile kusura bakma.
  • +1
  • Vay be T10la everst karşılaştırılıyor yuh yani T10nun ayağı olamaz everest. Benim işime o USB girişleri pek lazım olmuyor ama o kadar lazım oluyor olsa modifiye ederdim kasayı hem şimdi yeni böyle kasanın 5.25 yerlerine takılan fan kontrol panelleri var bunlar mecvut USB çıkışları LCD ekranlı sıcaklık gösterimi fan hız kontrolleri sıcaklık alarmı ve birkaç özellik daha eğer bu kadar çok önemli ise böyle birşey alın ki ben bunu alıcam fakat USB için değil LCD gösterimi için ya da T10 kendim modifiye edicem. Sağlam kasadır T10 önünde mesela power düğmesinin altında ufak kızıl ötesi gibi birşey var ben onu kullanıyorum Tv kartımın kumanda alıcısı duruyor onun arkasında hem kablo kalabalığı yapmıyor hem kendisi görünmüyor ayrıca orjinal bir hava veriyor bilgisayara mesela bu özellik yok aopenlerde. Ama bu olayı anlatarak Aopenleri kötülemiyorum sadece karşılaştırma yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.