Şimdi Ara

Asus T10 mu Aopen H600B mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • T10 sizce demode olmadı mı? Eheh gene ASUS müptelalığı :)
  • Aopen gibi fazla yenilik getirmeyen basit kasalar yapıldığı sürece, T-10 demode olmaz. Saygılar...
  • +1
    Sıralama yaparsam
    1- Thermaltake
    2- A-10
    3- T-10 / T-5
    4- Tıtauinum
    5- Aopen
  • +1
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by undyingforever</i>
    <br />T-10 +1
    www.t-10.8k.com
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Kardeş sitendeki fotoğraflara baktım orda asusun yan kapağı camlı onu nasıl yaptın? orjinal olmasa gerek o kapak..

Saygılar.
  • aopene karşı T-10 diyenler veya tersini iddia edenler, beyler, varsa bayanlar ikiside güzel ama aopen t-10 a fark atıyor. ayrıca bu t-10 un aopen gelene kadar fiyat olarak yüksekten uçtuğuda bir gerçek. ama ikisinide şımartmayalım ikiside piyasada kalsın....
    neticede rekabet tüketiciye yarıyor değilmi ?
  • AOPEN görünüş bakımından asus'tan üstün ama PF özelliği bazı kasalarında var bazılarında yok.
  • çizgielektronik ten 2002 de alınma asus t 10 kasa satlıktır 85 milyon yeri degil gerçi ikinci el olmalı idi ama bu kasada anca burda satılır hani satma sebebim 800 mgh işlemci alacagımdan yetersiz gelebilcegini düşünüyorum psu su p4 uyumludur
    izmir
  • Aopen H600B-B05 aldım ama montajı yapamadım. kasanın arkasında anakartın usb çıkışı olan yerdeki deliklerde eğri duran metaller var acaba o eğri çubukları koparacak mıyız? daha doğrusu kasanın hiçbirini ellemeden olduğu gibi mi montaj yapacağız? ilk defa yapacam da onun için soruyorum
  • Kesinlikle T-10 Aopen kasaya göre tercih ederim.Her ikisininde birbirine göre avantajları ve dezavantajları var.
    TSE onay belgesi testleri için iki makina yaptık aynı özellikte 5 Mt. yüksektyen yere bırakıldığında T-10 sağlam kaldı.Aopen dağıldı..Kullanılan malzeme olarak kesinlikle T-10 daha başarılı.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by aLoNe</i>
    <br />Kesinlikle T-10 Aopen kasaya göre tercih ederim.Her ikisininde birbirine göre avantajları ve dezavantajları var.
    TSE onay belgesi testleri için iki makina yaptık aynı özellikte 5 Mt. yüksektyen yere bırakıldığında T-10 sağlam kaldı.Aopen dağıldı..Kullanılan malzeme olarak kesinlikle T-10 daha başarılı.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Bu espri midir? Yoksa ciddi ciddi var mı böyle birşey???
    Euro N CAP testinden kaç yıldız aldı T10??

TSE ile ilgili bir tez hazırlamıştım bilseydim böyle "ilkel" bir deney yaptıklarını bunuda mutlaka eklemek isterdim.

Karikatürlük olay :)

• Gerçek gerçek sağlamlık testi bu arada 1 metreden 5 metre değil abarttım TSEK için
  • ben aopen kullanıyorum oldukçada memnunum keşke biras daha bekleseydim
    aopenin A600 serisi bi kasasını gördüm 12cm fan var abinin arkasında gayet yakışıklı yakında gelicek büyük bi ihtimalle ama fiyat noolcak bilinmezz.
    bi göz atmakta fayda var.

http://www.aopen.com/products/housing/A600-series.htm
  • 12cm lik fan ıyıde Ses durmu ne dır acaba
    cd rom ları takmak ıcın t-10 dakı sıstemı kopyasalar Aopen dıyecem ama hala degıl.!!!!
  • Arkadaşlar asus'un t5 - t10 ve mx3 modellerini kullandım. hatta şuan mx3'ü hala kullanıyorum ve memnunum. Bence asus müthiş bir kasa üreticisi ama mx3 dışındaki kasaları şekil itabari ile çekici değil ama kalitesi müthiş. Ve asus a10 dışında front panel usb de vermiyor. Son günlerde Aopen'ı da inceleme fırsatı buldum hatta montaj yaptım bir süre kullandım da sayılır. Ben tüm asus modellerini denemiş biri olarak Aopen'ı alırım artık. Çünkü en az asus kadar kaliteli ve sağlam. Ama Aopen'ın siyah modelini sevmedim. CD-Rom sürücü çok sırıtıyor. ve yanındaki açık içini gösteren kısımda bilgisayara meyhane havası veriyor. Artı bu model 91$'a 2'inci fanı dahil satılırken 600B oloan beyaz yanı kapalı olan model 60$'a 2'inci fanı olmadan satılıyor. Bence Aopen 600B Deneyin analayacaksınız. Reklam gibi oldu ama.....
  • ben olsam aopen alırım tek şartla.psu'sunun PF özelliği olması şartıyla.
  • merhaba arkadaslar

ben aopen h600b siyah olan seriden bi tane kasa aldim. gercekten cok kaliteli bir kasa ben cok begendim bircok ayrintiya yer verilmis. iki tane fanlardan ses duyulmuyor ayni sekilde guc kaynaginin faninda ses duyamiyorum. kuzey koprusunun ustundeki fanin ekran kartinin ve cpu uzerindeki fanlardan daha cok sey cikiyor:) psu'nun pf ozelligini acarmisin Darkvader t10da var mi? ne ise yariyor?
  • ula a10 dada reset düğmesi yok ona gıcık oldum ya...
  • ben de H600B nin beyaz ından aldım. baya güzel de ses için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. gerçi sesin kasadan mı yoksa işlmci fanından mı kaynaklandığını bilmiyorum. büyük ihtimalle işlemcininkidir. kasaya mok atmayalım:))))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.