Şimdi Ara

Asus ta-9a1 kasa açma kapama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açmak için düğmeye basıyorum ilk önce çalışıyo sonra kapanıp bidaha açılıyo bu kasayı kullanan herkezde oluyor bu acaba sorun neden olabilir?

• quote:

Orjinalden alıntı: sp1tf1re

Bilgisayarı açmak için düğmeye basıyorum ilk önce çalışıyo sonra kapanıp bidaha açılıyo bu kasayı kullanan herkezde oluyor bu acaba sorun neden olabilir?

Power düğmesi basılı kalıyordur muhtemelen. Ön panelin tamir ya da değiştirilmesi gerekebilir. Çizgi Elektronik'in sayfasından yeni bir ön panel isterseniz yollarlar...
  • Cunomen35 ben de bu kasayı kullanıyorum oc yaaprken ya da oc yi eski haline alırken açılıyor kapanıyo tekrar açılıyor bunun sebebi nedir anlamış değilem

core 2 duo e8400
    gıgabyte p35s3h
    2 gb 800 mhz
    ati hd4850
    asus ta 9a1 350 W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Deathless -- 6 Eylül 2008; 23:06:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖzDeMiR_HaSaN

Cunomen35 ben de bu kasayı kullanıyorum oc yaaprken ya da oc yi eski haline alırken açılıyor kapanıyo tekrar açılıyor bunun sebebi nedir anlamış değilem

core 2 duo e8500
    gıgabyte p35s3h
    2 gb 800 mhz
    ati hd4850
    asus ta 9a1 350 W

O zaman PowerSupply yetmiyordur, ben açılıp kapanıyor sonra tekrar açılıyor dendiği için ön panelin arızalı olabileceğini düşündüm... Başıma aynı olay gelmişti kasayı değiştirdim (TA951 vardı TA982 aldım), aynı poweri bağladım sorun gitti, O zaman yazdığınız sisteme 350w az gelebilir... O sisteme kaç W'lık PSU'NUN yetececeği konusunda bilgim yok, bilgisi olanlar varsa muhakkak yazacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 6 Eylül 2008; 20:55:20 >
  • bende sp1tf1re ile aynı kasayı kullanıyorum sistemim imzamda yazıyor powere bastıgımda fanlar dönüyor 1 sn sonra kapanıyor 2 sn sonra geri açılıyor ve ilk basışım gibi ilk anakart resminden itibaren açılıyor yani
  • p35 lerde bu durum var galiba bendede p35*ds3L var oda oyle ilk fişi takıp actıgmda calısıyor sonra duruyor sonra bastan acılıyor.
  • bende p45 p5Q-C var spitfiredede p5Q p45 var p35 bi eski model kaliyör ;)
  • Bu bir sorun değil ve bir anakart özelliği, bazı anakartlar bu özellikle geliyorlar. Aynı kasadan bende de var ama öyle bir sorunum yok mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.