Şimdi Ara

Asus Teknik Servis Deneyimleriniz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Asus Teknik servisi hakkındaki görüşlerinizi bu konudan yazar mısınız ? Rog serisi bir notebook sahibiyim ve alalı 3 ay oluyor içinden rahatsız edici sesler geliyor prize takınca daha çok artıyor bu sesler coil whine sesi olduğunu öğrendim klavyenin tam orta kısımdan geliyor ses , acaba servise versem değişim yapma olanağı nedir ? Yoksa servise hiç bulaşma o şekilde kullan mi dersiniz ? Bilgisayar i gönderip de daha kötü şekilde almak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• format atıp geri verirler boşuna gönderme derim. hdd den ses gelme, fan son hızda çalışma, fan sesi, %100 hard disk kullanımı gibi şikayetlerimi aynen yazdırdım görevliye pcyi teslim ederken. kağıt verdiler şikayetlerimi not aldıklarına dair tutanak gibi. Bilgisayarı almaya gittim 2 gün sonra, teslim kağıdı verdiler. şikayetler kısmına bilgisayar açılmıyor yazmışlar gülermisin ağlarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardacan100

format atıp geri verirler boşuna gönderme derim. hdd den ses gelme, fan son hızda çalışma, fan sesi, %100 hard disk kullanımı gibi şikayetlerimi aynen yazdırdım görevliye pcyi teslim ederken. kağıt verdiler şikayetlerimi not aldıklarına dair tutanak gibi. Bilgisayarı almaya gittim 2 gün sonra, teslim kağıdı verdiler. şikayetler kısmına bilgisayar açılmıyor yazmışlar gülermisin ağlarmısın.
    Hocam ben sorunlu PC yı verdim . Servis değişim/iade kararı aldı . Teşekkür ederim cevabınız için teknik servis sorunlu her firma da .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk teknik servisi nerede?
    12 yıl önce açıldı
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Acer Nitro Teknik Servis Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.