Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS TUF 3080Tİ (İLK SAHİBİNDEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS TUF 3080Tİ (İLK SAHİBİNDEN)

Daha üst bir modele geçeceğim için satıyorum. İlk sahibiyim kutusu ve faturası mevcut ama garanti süresi bitti. Günlük film dizi ve oyun oynanmış bir karttır. Almak isteyen arkadaş gelip istediği testi yapabilir zaten tercihim de elden satılması yönünde kargo riskine girmek istemiyorum. Furmark Vulkan test sonuçlarının fotoğrafını da yükledim. Termal macununu 6 ay önce kendim yeniledim (Elektronik teknisyeniyim). Herkese hayırlı alış verişler diliyorum.

[SATILDI] ASUS TUF 3080Tİ  (İLK SAHİBİNDEN)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fan ayarları stockta iken mi %95 dönüyor hocam?

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

testi başlatırken ekstra bir ayar yapmadım hocam gpu tweak pc de yüklü ama şu an stock ayarlarda olması lazım ama nvdia experience de performans moduna almıştım oyun dışında o modu açıyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrevuralcetinkaya -- 14 Mart 2025; 2:19:26 >

• emrevuralcetinkaya E kullanıcısına yanıt

oyunlarda da böyle %95ler de çalışıyorsa kafa ütüler

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    oyunda kulaklık taktığım için hiç duymuyorum ama test yaparken de kafa ütüleyecek kadar bir ses yoktu aslında söylediğiniz şeyi anladım geçmişte fan sesi yüksek kartlar da kullandım ama rahatsız olmadım hiç açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrevuralcetinkaya -- 14 Mart 2025; 8:38:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.