Şimdi Ara

ASUS TUF FX504GE newegg Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS FX504GE-ES72 Gaming Laptop Intel Core i7-8750H 2.20 GHz 15.6" Windows 10 Home 64-Bit - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?item=N82E16834235023

Arkadaşlar bu laptobu kardeşime almayı düşünüyorum pubg oynuyor genel olarak.
    Asus un bazı modellerinde sorun oldugunu duymuştum bu model hakkında bir bilgim yok acaba konuyu yeşillendirmeniz mümkün mü ?
    SSD olmadığını biliyorum ilerleyen zamanlarda ekleme yapılabilir mi ? şimdilik bütçe yok

Not : Kargo+vergi dahil toplam ücret 4500 tl oluyor . Türkiye de 4500 e 1050Ti ekran kartı bulmak zor sanırım

• İyiymiş valla ama soğutma sistemi nasıl acaba ekran kartı çok güçlü 4.500 gayet iyi bence bu fiyatlara tr de 1050 anca alıyorsun
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum tr piyasasında 1050 anca gelir . Bu laptobun tek eksiği sanırım SSD olmaması . Akşam youtube araştırması yaparım ama objektif yorumlar bulmak zor oluyor . Forumda bir ara asus un birkaç modelinden uzak durun denilmişti kronik problemleri vardı acaba bu onlardan mı umarım birileri yardımcı olur
  • Evet kronik sorunlar çok meşhur dikkat et ama bu şans bence bazıları sorunsuz bazıları öyle sorunlu ki kafayı yersin.😂

Evet bazı modelleri var bende denk geldim hatırlamıyorum hangisi ama çok sorunları varmış. Asus biraz riskli ya ben ya excalibur ya monster alıcam
  • ödeme bölümüne geçince fiyat 5600 oluyormuş . Hayal kırıklığı oldu :/

• Alternatif olabilir, üstelik Hepsiburada'da satılıyor. Soğutması hakkında bir fikrim yok fakat alan kişiler tarafından epey yorum yapılmış bir göz atabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.