Arkadaşlar bu laptobu kardeşime almayı düşünüyorum pubg oynuyor genel olarak. Asus un bazı modellerinde sorun oldugunu duymuştum bu model hakkında bir bilgim yok acaba konuyu yeşillendirmeniz mümkün mü ? SSD olmadığını biliyorum ilerleyen zamanlarda ekleme yapılabilir mi ? şimdilik bütçe yok
Not : Kargo+vergi dahil toplam ücret 4500 tl oluyor . Türkiye de 4500 e 1050Ti ekran kartı bulmak zor sanırım
İyiymiş valla ama soğutma sistemi nasıl acaba ekran kartı çok güçlü 4.500 gayet iyi bence bu fiyatlara tr de 1050 anca alıyorsun
çikkarito09Ç
kullanıcısına yanıt
Katılıyorum tr piyasasında 1050 anca gelir . Bu laptobun tek eksiği sanırım SSD olmaması . Akşam youtube araştırması yaparım ama objektif yorumlar bulmak zor oluyor . Forumda bir ara asus un birkaç modelinden uzak durun denilmişti kronik problemleri vardı acaba bu onlardan mı umarım birileri yardımcı olur
Evet kronik sorunlar çok meşhur dikkat et ama bu şans bence bazıları sorunsuz bazıları öyle sorunlu ki kafayı yersin.😂
Evet bazı modelleri var bende denk geldim hatırlamıyorum hangisi ama çok sorunları varmış. Asus biraz riskli ya ben ya excalibur ya monster alıcam
Alternatif olabilir, üstelik Hepsiburada'da satılıyor. Soğutması hakkında bir fikrim yok fakat alan kişiler tarafından epey yorum yapılmış bir göz atabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme