Alacak olanlar baksın. inventus ASUS TUF GAMING GT501VC USB 3.1 TEMPERED GLASS Güç Kaynaksız Kasa - inventus https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10999 |
ASUS TUF GAMING GT501VC - 3053 Lira
-
-
Kasaya neden bu kadar para verir bir insan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 17 Eylül 2022; 13:3:7 > -
Kasaya para verilir, ama bu kasaya *bu kadar* para verilmez.
Görünüşe önem veriyorsan, sistemin iyiyse verilir. Mesela 30-40k'ya sistem toplayıp rampage 4 RGB fanlı temperli camlı kasa almazsın.
Edit: bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 17 Eylül 2022; 14:0:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
-
Bir +1 de benden hem de GT501 kullanıcısı olarak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 17 Eylül 2022; 14:31:20 > -
Gelmişken kasa almaya niyetli olanlara öneri verip çıkayım bari
Be quiet pure base 500DX
f/p olarak dark guardian/guardian mini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mxsr -- 17 Eylül 2022; 16:43:7 > -
Bu paraları hakedecek bir şey göremedim.
NZXT
Fractal Design
Be Quiet!
Lian Li
Kasalarının ayrı bir tarzı, estetiği, albenisi, kullanışlılığı var. Ki onlar bile (Lian Li hariç) bu paralar değil.
Bunda bu parayı hakedecek bir şey görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 17 Eylül 2022; 20:56:48 > -
dark guardiandan digerleri fazla lüx görünüm aramıyorsan para ısrafi bence 1100 lira dark guardian bütün toz hazneleri var tam f/P görünüşüde bunun aynısının önü açıgı
-
msi mag force 100r veya 100a tavsiye edermisiniz? tipini beğendim gayet ideal duruyor beğendim fiziksel olarak ama özellik işlevsellik olarak alınır mı ?
-
100A'da hoş duruyor ama imkan varsa kendim de kullandığım 111R'yi öneririm hocam. Önü yarı mesh ama iyi hava çekiyor. İç dizaynı güzel ve kompak bir ürün. Malzeme kalitesi gayet güzel.
Üstte type C girişi, kablo deliklerinde kauçuk felan adamlar her şeyi düşünmüş. Tek eksik olarak dikey ekran kartı bölümü koymamışlar ama ona da çözümler var.
Kasım 2021'de çifte kampanya ile 460 TL'ye gelmişti, resmen beleşe almışız. Uzun süre değişmeyeceğim bir kasa, COOLER MASTER HAF 700 EVO'yu 3-4bin TL'ye bulana kadar en azından :)
-
normalde atx kullanıyordum ama artık herkes micro atx alıyor bende öyle yapacam. acıkcası atx kasaya kucuk anakart takma fikri biraz komik görüntü oluşturuyor kafamda. anakartın boyutuna uygun kasa tercih ederim.
-
Corsair 5000D şiddetle tavsiye ederim, biraz büyük ama eksiksiz, ömürlük kasa.
-
Ya yukarda yazanı görünce cevaplayasım geldi, ben de 32K ya 6900xt + 5800X3d'li bir sistem topladım kullandığım kasa Sharkoon 580 TL ye almıştım
Edit: Şimdi 1140 olmuş inanamıyorum daha iki ay oldu la
akakce.comSharkoon SK3-RGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-sharkoon-sk3-rgb-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1044895344.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastahalil -- 18 Eylül 2022; 22:41:17 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kasaya para verilir, ama bu kasaya *bu kadar* para verilmez.
Görünüşe önem veriyorsan, sistemin iyiyse verilir. Mesela 30-40k'ya sistem toplayıp rampage 4 RGB fanlı temperli camlı kasa almazsın. Edit: bu kadar |
Kasaya neden bu kadar para verir bir insan |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X