Şimdi Ara

ASUS TUF Gaming Radeon RX 6500 XT 6.099,00 ₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • RX570 4GB ayarında olduğunu düşünürsek 4000'e falan alınır aslında. 6000 çok.

• Ulan oğlum 64 bit ne lan ? 20 yaşında kartlar 256 bit hadi onu geçtim 4 GB ne ? hangi çağda kaldın ? 4 GB vram ile hangi yeni oyunu rahatça oynayacaksın uykumu kaçırdın AMD hakkımı helal etmiyorum. Birde 6k fiyat etiketiyle çıkmış şuna bak hele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 24 Ocak 2022; 2:0:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ölü bir kart

• 6500xt 5500xt den bile ölü bir kart boşuna düşünmeyin

• i3 12100f+RX 6500XT'li kombinasyon olmadığı sürece almayın bu kartı. PCIe 4.0 4x hattı kullanıldığı için PCIe 3.0, hatta biraz daha eski anakartlarda PCIe 2.0 kullanıldığında çok büyük performans kaybı yaşanıyor. Benzeri paraya 1070 alabilirsiniz.

• Çöp 6 veren 8 de verir eli yüzü düzgün bir kart alır şu 64bit bile önyargılı olup almama sebebi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64bit olması sıkıntı değil sıkıntılı olan kısmı x4 çalışması, sisteminiz 4.0 değilse aklınızdan bile geçirmeyin bu kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Ocak 2022; 19:49:7 >
  • Önceden giriş-orta seviye diye bir seviye vardı ekran kartı tarafında yani günümüze uyarlarsak 3k-4k'ya imkanı kısıtlı olan adam alırdı kartını babalar gibi oynardı oyunları. Aslında giriş-orta seviye diye bir seyive kalmadığının göstergesi bu son çıkan kartlar RTX 3050 tarafında da 9k'dan bahsediliyor bu ne demek oluyor eli yüzü düzgün bir kart istiyorsan minimum 8k paran olacak demek. Daha diğer sistem bileşenlerini saymıyorum. Hani ekonomi tarafında orta sınıf kalmadı eleştirilerini ekran kartı pazarı içinde kullansak yeridir bence. Yazık bu insanların yüzü ne zaman gülecek. Bilerek daha üst seviye kart satışını özendirmek için mi çıkarılıyor bu modeller diye de düşünmüyorum değil artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 24 Ocak 2022; 17:24:38 >
  • Kusura bakma da saçmalamışsın. Bu kartlar sonuçta 1080p oyunlar için üretiliyor. 1080p'de vram kullanımları ortalama 4gb'da geziyor. 1080p'de oynayacak adam için 4gb vram ve 8gb ram tam sınırda yeterlilik sağlar. 6gb vram ve 16gb ram ise bol bol yeterli olur. 6gb bile bitti demek absürtlüktür. 12gb vram'li kartlar 4k oyun için üretiliyor.

• arkadaşlar 4 yetebilir, 6 yetebilir vs tamamda 6000TL vereceğiniz kartta lütfen 4gb ram olmamasına dikkat ediniz.

• Harbiden bu fiyatla kesinlikle çip israfı..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kimse de yazmamış:

+ yere düşen çipleri n'apıyorsunuz?

- rx 6500 xt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 25 Ocak 2022; 16:56:32 >
  • Giriş seviyesi kart ama pcie 4.0 sistem istiyor:) Şaka gibi. Bu AV1, h.264 h.265 codec desteklememe meselesi nedir acep? Video açamıyor muyuz? Yoksa yayıncıları mı etkiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintai -- 25 Ocak 2022; 19:21:36 >
  • Sintai kullanıcısına yanıt

decoding var encoding yok, yani video izlemede sorun olmaz fakat video kayıt yapamaz gpu.

ekleme: diğer rx 6000 serisi kartlarda bulunan av1 decoding de bu kartta yokmuş. hevc ve h264 decoding ise var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 25 Ocak 2022; 19:20:44 >
  • Vatanda 3300 tl ye yakında yazıyor. Bu fiyat iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt

pubg'de ultrada 1080p 5850mb vram kullanımı görüyorum.

new world ultrada 1080p keza 5gb görüyor.

kartım 980ti 6gb.

ikinci elde gidin 980ti alın bu paraya daha güçlü bariz.

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Favoriye attım 3050 de 4400 TL görünüyor yakında diye sanmıyorum ama denk gelirse düşünürüm ikisinden birini

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.