Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran 60 hz olduğu için isterse 200 fps alınsın 60 fps almış gibi görünür göze ve ekran kartı istenilen verimde kullanılmamış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6400 tl olan modelle legion y540 arasindayim. Sogutma ve ozellikle mumkun oldugunca sessiz calismasi benim icin cok onemli. Acaba bu modellerde sogutma ve fan sesi nasildir bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvme ler yaklaşık 3.000mb/sn
    Yani düşünün nasıl hızlı olduğunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış kişiyi etiketlemişsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrdn

6400 tl olan modelle legion y540 arasindayim. Sogutma ve ozellikle mumkun oldugunca sessiz calismasi benim icin cok onemli. Acaba bu modellerde sogutma ve fan sesi nasildir bilgisi olan var mi?
    Notebookcheck
    Lenovo Legion Y540-15IRH Laptop Review: A good gaming laptop with a GeForce GTX 1660 Ti GPU
    https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Legion-Y540-15IRH-Laptop-Review-A-good-gaming-laptop-with-a-GeForce-GTX-1660-Ti-GPU.430271.0.html

Legion y540 en beğenilen modellerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: limonlimon0

https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Legion-Y540-15IRH-Laptop-Review-A-good-gaming-laptop-with-a-GeForce-GTX-1660-Ti-GPU.430271.0.html

Legion y540 en beğenilen modellerden.

Alıntıları Göster
    Dostum 9750H, 4600H karşısında bile geri kalıyor. Kaldı ki 4800H fark atıyor. Bu Ryzen işlemcileri gördükten sonra
    Intel bitmiştir benim gözümde. Ha ekran tazeleme hızı, SSD kapasitesi önemli. Zaten ülkemize ekonomik
    durumlardan ötürü 8 GB Ram li modeller getiriliyor. Ben de almayı düşünüyorum. Biraz beklemek lazım. Ryzen 4000
    modelleri ülkemize gelsin farklı kampanyalar yapılır. Telefonlarda bile 8 GB ram varken bilgisayarda 16 GB dan az alınmamalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sense21 -- 24 Mayıs 2020; 19:46:38 >

• Arkadaşlar haziran başında pc ve donanım ürünlerine %20-30 bandında ek gümrük vergisi gelecekmiş pozisyonunuzu alın haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

Arkadaşlar haziran başında pc ve donanım ürünlerine %20-30 bandında ek gümrük vergisi gelecekmiş pozisyonunuzu alın haberiniz olsun
    Kaynak nedir dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

Arkadaşlar haziran başında pc ve donanım ürünlerine %20-30 bandında ek gümrük vergisi gelecekmiş pozisyonunuzu alın haberiniz olsun
    kaynak nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: sense21

Kaynak nedir dostum ?

Alıntıları Göster
    koyuncu elekronikte arkadaşım var bugün bayramlaşayım diye aradı sordum pc fiyatları düşer mi yeni modeller ne zaman gelir dedim haziran sonuna kadar çoğu model gelecek ama ek vergi gelmesi bekleniyor alacaksan al şimdiden dedi
  • beyler nvme ssd için önerileriniz nedir ? bi arkadaş 580 tl lik atmış linki james donkey. sizce alayım mı , diğerleri çok pahalı
  • Ben attım hocam bende araştırıyorum ama daha uygununu göremedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreKaanYksl -- 24 Mayıs 2020; 20:40:36 >
  • yalnız ssd yükseltmesi ve ram bayağı tutuyor.
  • Arkadaşlar oyun oynicaksanız gidin kasa alın benden tavsiye 144hz monitörle aynı sistemi 5bine ayarlayabilirsiniz yanınada kaliteli klavye mous kulaklık 6bin yani 6bine daha mükemmel şeylere sahip oluyorsunuz ve ısınma derdi yok hemde daha büyük ekran ama öğrenci olup yurtta falan kullanacaksanız bilemem

• salvery kullanıcısına yanıt
    aynen ya yurtta kalmasam ben de evdeki kasaya bir ekran kartı alsam yetiyor da mecbur aldık bu pc'den şimdi de nvme ssd ile usbli hdd arasında kaldım.
  • beyler sizce 512 gb ssd mi yoksa usbli hdd alıp öyle mi kullanayım
  • Arkadaşlar 6400 TL'lik olandan sipariş verdim. Bu laptopa hangi ssd'ler alınabilir? Farklı seçenekleri buraya yazar mısınız lütfen?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salvery kullanıcısına yanıt
    5000’e 144hz monitörle sistem önerisi bekliyoruz

• Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt
    nvme takılıyor da ben de kararsızım ikinci ssd'yi almakta acaba bu 256 gb olanı gebertene kadar kullanıp ömrü bitince 1. slota 1tb ikinciye de 2tb mı alsam ki ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.