Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6399 olan cihaz hocam. Benim oyun yönünde çok beklentim yok dediğim gibi. Ortalama oyunlar oynarım arada sırada. Günlük işler için kullanacağım. İleride belki +8 GB ram ile beni çok uzun zaman idare eder diye düşünüyorum. Yanılmıyorumdur umarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3rhatt

6399 olan cihaz hocam. Benim oyun yönünde çok beklentim yok dediğim gibi. Ortalama oyunlar oynarım arada sırada. Günlük işler için kullanacağım. İleride belki +8 GB ram ile beni çok uzun zaman idare eder diye düşünüyorum. Yanılmıyorumdur umarım :)
    Bir 8GB bellek daha eklemeniz sizi uzun yıllar götürecektir.
  • bidi_52 B kullanıcısına yanıt
    Alttakini almanın hiçbir mantığı kalmadı hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yardımınız için. Son bir sorum daha olacak :)

Günlük kullanım amacıyla alacağım için bazen de acaba fazla mı para harcıyorum diyorum. Yani gerekirse veririm sorun değil, ama eğer günlük kullanım için o kadar para vermeye gerek yok. Şu model de işini görür, gayet kaliteli cihaz dediğiniz bir alternatif varsa onu da listeme ekleyebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: s3rhatt

Teşekkür ederim hocam yardımınız için. Son bir sorum daha olacak :)

Günlük kullanım amacıyla alacağım için bazen de acaba fazla mı para harcıyorum diyorum. Yani gerekirse veririm sorun değil, ama eğer günlük kullanım için o kadar para vermeye gerek yok. Şu model de işini görür, gayet kaliteli cihaz dediğiniz bir alternatif varsa onu da listeme ekleyebilirim :)
    Yeni çıkacak olan ryzen cihazlar fiyat açısından çok mantıklı. Ryzenlerin 4. nesillerinin U serisi olarak gelecek modelleri de var. O cihazları bekleyebilirsiniz. (Ne zaman çıkacaklar bilmiyorum, maalesef net bir tarih veremiyorum.)
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Peki hocam o zaman biraz daha bekleyeyim. Zaten yeni serilerden harici ekran kartı olmayan modeller illa ki bu fiyata veya biraz daha aşağı gelir diye umut ediyorum :) Tekrar teşekkür ederim :)

• s3rhatt S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, umarım aradığınız cihazı yakın zamanda bulabilirsiniz.
  • makaitechreviewsyoutube
    ASUS TUF GAMING FA506 / FA706 UPGRADE OPTIONS (aka FX506 FX706)
    https://www.youtube.com/watch?v=fiyv2HxVkRc

Arkadaşlar tuf fa506 videosunu izlerseniz bu 2.5 HDD ve M2 SSD konusundaki tüm problemleriniz çözülür.

Cihazların hepsinde aynı anakart var..

Yani 1 adet 2.5 HDD ve 2 adet M2 SSD slotu var.

Ancak 90w yani büyük batarya takıldığında 2.5 inch HDD yeri kapandığı için otomatikman devre dışı kalmış oluyor.

Onun dışında modellerde bir fark yok. Yani 90w lık batarya alırsanız ileride onu söküp yerine 48w batarya taktırıp 2.5 inch HDD yerini de kullanabilirsiniz diye yazmış video sahibi yorumlarda.

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Peki 6400 tl lik cihaz 90w mı 48w olarak mı geliyor standartı bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Peki 6400 tl lik cihaz 90w mı 48w olarak mı geliyor standartı bilginiz var mı ?
    48w
  • 1 Nisan tarihinden bu yana laptop arıyorum, MSI GL65 tercihi ile başladım ve uygun fiyata düşmesini bekledim daha sonrasında Lenovo Y540'a döndüm, ama sanıyorum ki bu laptoplardan birini sipariş etmem an meselesi, gözüm 1660ti'a kayıyor ama diğer yanım o kadar masrafa gerek yok diyor. TUF serisi biraz sabıkalı bir seri ondan beklemek de istiyorum. 60 Hz de tatmin etmiyor. Vallahi 2 aydır çorba oldu kafam çorba
  • Araştırmalarım sonucu gelecek ürünlerde kullanılacak parçalarla ilgili bir kaç bilgi ;

Kullanılan SSD : KINGSTON OM8PCP3512F-AB 512GB Okuma hızı: 2000 MB/s , Yazma hızı: 1000 MB/s --- 512GB lık model için
    Ram : MICRON MTA8ATF1G64HZ-3g2j1 – 8GB So DIMM 3200MHZ
    Batarya : 48 Wh
    Wifi5 Kartı : Realtek 8822CE
    Ekran : LG LP156WFC-SPD1 60 HZ sRGB %56, AdobeRGB %38.7, DCI P3 %39.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FistArrow -- 25 Mayıs 2020; 22:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

48w

Alıntıları Göster
    Bu nerede yazıyor hocam yorumlari okudum herkes farklı birsey söylemiş ama net bir kaynak goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana4ever

Bu nerede yazıyor hocam yorumlari okudum herkes farklı birsey söylemiş ama net bir kaynak goremedim

Alıntıları Göster
    yurt dışına giden aynı ürün inceleme videolarından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

yurt dışına giden aynı ürün inceleme videolarından.

Alıntıları Göster
    tadım kaçtı =/
  • 6900TL lik olan da mı 48W bataryaya sahip?
  • film dizi izlemek için bir bilgisayar arıyorum mümkünse çok ağır olmamasını istiyorum 2bin 3 bine alacaklarım beni 2 sene atacak 6 bin bandında alacağım bilgisayar beni 4 sene atacak o yüzden 4000 serisi bir şey arıyorum mümkünse çok ağır olmayan bir şey arıyorum önerebileceğiniz bir şey var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana4ever

Alıntıları Göster
    Yukarıdaki linkteki cihazı 90Wh batarya ve çift m2 olarak gördüm...
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada' da 90wh olarak yazıyor ama, ben de yanlış yazılmış olacağını düşünmüştüm zaten.
  • https://www.asus.com/tr/Laptops/ASUS-TUF-Gaming-A15/

Konuda verilen link bu. Ama hepsiburadada daha farklı görseller var. Gelen cihazda hangi tasarım olacak netleştiren var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.