Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IpaarthurnaxI

Hocam nereden yazdınız ben mail adreslerini bulamadım
    mail adresleri bu hocam : servicecenter_emea@asus.com
  • 17" modeller gelseydi düşünebilirdim. 15" bizi kesmiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlutucar

ASUS'a 2-3 yerden yazdım. Geri dönüş aldığımda bilgilendirme yapacağım.
    Ben 1 ay önce bilgi almak için yazmıştım bu pcler ne zaman gelecek diye. Hiç bir şekilde dönüş yapmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: José

"Merhaba satışa sunulan Asus FA506II-BQ018 modelinde batarya kapasitesi 90Wh mi yoksa 48Wh mi? Ayrıca kutu içerisinden çanta, mouse gibi aksesuarlar çıkıyor mu? Son olarak notebookun üzerinde bulunan Ram ve SSD marka model bilgisi alabilir miyim?

Teşekkürler."

Ben de bu şekilde mail attım. Cevap gelince paylaşırım burada.
    takip
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu alimunyum,siyahı plastik çünkü.Her zamanki gibi çokomelli olduğumuz için kırpıp kırpıp yolluyorlar.
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Hocam online chat de var telefon da var bunları da deneyebilirsiniz direkt.
  • Selamlar. Uzun zamandır macbook kullandığım için windows platformuna uzak kaldım. Adobe premier pro, office uygulamaları, rendering için uygunmudur acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Neden Ryzen işlemcili laptoplarda 2070 ve 2080 gibi ekran kartları kullanmıyor merak konusu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun her türlü ama herkes ekranını tartışıyor.Ekranı dışında sadece ram eklemek gerekebilir onun dışında sadece ekran var tartışılan.Yukarıları okuyun lütfen.
  • Denorath kullanıcısına yanıt
    Hocam onları koysalar 8300lük pc olucak 9500.
  • Olsun hocam işlemcilerin performansları çok iyi. O fiyat segmentinde sadece Intel tercih ediyor olmaları imaj açısından kötü AMD için.

• selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Bu ekranla tavsiye eden çıkmaz.

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anlasmalari var sanirim o seri ekran kartlarini sadece intel islemciyle kullanabiliyor..karsiliginda tekelci intel asusa bazi ayricaliklar tanıyor

• Ben de kuzenime laptop bakıyordum bunları gördüm, şu anki piyasada f/p oranları iyi. Ancak beni tedirginlikte bırakan 3-4 sorun var;

1-HDD slotu takılamayan(90 kwh) bir modelse oyun için alınmaz. 256 gb a windows ile birlikte 1-2 oyun anca kurarsınız. 512'de çok fark etmez 1-2 TB HDD eklemesi şart. Özel dosyalar-fotoğraflar için de harici taşımak lazım.
    2-Ram 8 oyunlar için yetersiz kalıyor artık. PC'de tomb rider açıyorum kullanım 10 gb buluyor hemen. 16 gb'a yükseltmek şart ki gidip serviste yükseltmeliymişiz yoksa garantiden çıkıyormuş.
    3-Ekran 60 yerine en azından 75 hz olmalıydı. 144 olsaydı fiyata en az +1000 tl daha eklerlerdi.
    4-1650ti şu anda yeterli ama 1660ti ile arasında fark edilebilir derecede performans farkı var. Almışken 1660ti almak yerinde olabilir.
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum.son alipnsattigim dell g5 de 15 " di...birdaha almam.sanmiyorum.ufacik kaliyor oyun oynicam desen goz yoruyor

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Evet sanırım öyle.

Doğru diyorsunuz hocam belki ileriki zamanlarda çıkar.
  • hocam online chat'in linki var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt
    İlk sorunuza istinaden ek bir ssd takilabiliyor sanırım. Evet biraz pahalı ama slot var.
    Özel HDd zaten ihtiyaç varsa hali hazirda da kullanılmalı.
    Son olarak ne kadar ekmek o kadar köfte olayı.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa 90wh olması daha önemli 6-7 saat oyun oynatıyor diyorlar, ama yüksek ihtimalle hepsiburada 48'lik olanları satıyor. Sonuçta eline para geçtiğinde ekstra ssd slotuna yeni bir tane alırsın. O garantiden çıkma mevzu da varsa sadecede Türkiye'deki serviste vardır. Asus kendi sayfasında yayınlamış kolay monte edilebilir ram, ssd diye. Yoksa banane servisin kolay mı zor mu taktığından.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.