Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ryzen 5 4600h, 1650ti modeli Tayland'da 5.649‬₺ civarı bir fiyata satılıyor ve 144hz olarak sunulmuş. Bize sonradan gelmeyecek mi acaba? 144hz olmasa da bi 100hz verselerdi.
  • onurkc O kullanıcısına yanıt
    Gaming laptoplarda oyunlar prize takılı oynanmalı, pilde performans düşer çünkü. Islemci ve ekran kartı turbo ya geçtiği zaman çok güç çeker bunu pilden sağlayamaz, AC gerekli olur.

90 kwh olması film, ofis vs için uzun süre kullanım sunar.
    Biz almayı düşünüyoruz ama dediğim gibi 48 se benim için daha iyi. 90 olursa depolama sıkıntısı olacak. Gönül isterdi ki hem 90 olsun hem de 2.5 slot kullanılsın.

Garanti olayı çok saçma. Kendim takabiliyorken ve sitede kolay monte vs reklamını yaparken niye servise gidip ekstra montaj parası vermek zorundayım ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Yabancı bir youtube kanalında incelemede söylenen rakam bu. Normal kullanımda 10 saat civarı diyor hatta. Abartı olabilir tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Gaming laptoplarda oyunlar prize takılı oynanmalı, pilde performans düşer çünkü. Islemci ve ekran kartı turbo ya geçtiği zaman çok güç çeker bunu pilden sağlayamaz, AC gerekli olur.

90 kwh olması film, ofis vs için uzun süre kullanım sunar.
    Biz almayı düşünüyoruz ama dediğim gibi 48 se benim için daha iyi. 90 olursa depolama sıkıntısı olacak. Gönül isterdi ki hem 90 olsun hem de 2.5 slot kullanılsın.

Garanti olayı çok saçma. Kendim takabiliyorken ve sitede kolay monte vs reklamını yaparken niye servise gidip ekstra montaj parası vermek zorundayım ki.
    m2 SSDlerde de çok yüksek kapasiteler mevcut. 90Wh'lik bataryalı model olsa bile M2 SSD takılarak sorun çözülür. Maliyet artıyor tabi 2-3 kat. Hız farkına değer.

Kolay montaj reklamını yapıp, kapağı açmanın garantiyi bozması saçmalık olmuş. Aslında dikkatli açılsa belki kapağın açıldığı anlaşılmayabilir.

• 2guyS kullanıcısına yanıt
    Taylanda gidip gelinse daha ucuza gelecek 2 kişi geçen ekim 6 bin tl ye git gel otel dahil 7 gun kaldim geldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 6 bin tl civarina geliyor bu model

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkc

Yabancı bir youtube kanalında incelemede söylenen rakam bu. Normal kullanımda 10 saat civarı diyor hatta. Abartı olabilir tabii.
    Abartı değil bence, bende Tuf 3000 seri(2.nesil) ryzen 5 olan modeli var hocam. 48 lik batarya ile normal kullanımda(YouTube,Netflix, mail vs) 4-4.5 saat veriyor. 7nm işlemci +hafifletilmiş Windows (İşinize yaramayan sistem servisleri, uygulamaları kaldırıp vs.)+ 90WH batarya ile bence mümkün. 8 saat çok rahat gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 26 Mayıs 2020; 3:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Abartı değil bence, bende Tuf 3000 seri(2.nesil) ryzen 5 olan modeli var hocam. 48 lik batarya ile normal kullanımda(YouTube,Netflix, mail vs) 4-4.5 saat veriyor. 7nm işlemci +hafifletilmiş Windows (İşinize yaramayan sistem servisleri, uygulamaları kaldırıp vs.)+ 90WH batarya ile bence mümkün. 8 saat çok rahat gelir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bence çok iyi bir süre, ama bir Türk vatandaşı olarak yine kırpılmalardan dolayı mahrum kalacağız gibi.
  • 2guyS kullanıcısına yanıt
    Bir önceki alt segment TUF modellerinde sadece 60hz gelmişti, hatta Amerika'daki aynı modeller 120hz ve daha ucuzdu. Ben salak gibi almamıştım, sonra zaten dolar fırladı. Üst segmente 144hz kesin gelir bence, ama fiyatları 10bin'den aşağı olmaz gibi.
  • ASUS'un ingilizce sitesinde ekteki resimdeki gibi iki bilgi mevcut
    1. *Additional SSD slot only available on GTX1660Ti and above models.
    2. *Additional HDD slot not available on 90Wh battery models.
    Buna göre Ek SSD Slot'u 6399 ve 7399'luk modellerde bulunmuyor.
    Ek HDD Slotu da eğer Batarya 48Wh ise bulunuyor.
    Bu durumda 6399 ve 7399'luk modeller eğer 90Wh ise ek olarak ne SSD ne HDD slotu BULUNMUYOR.
    Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
    Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

• Linkte ki videoda 3.10 3.20 arası izleyin hdd olduğu belirtiliyor.
    makaitechreviewsyoutube
    ASUS TUF GAMING FA506 / FA706 UPGRADE OPTIONS (aka FX506 FX706)
    https://www.youtube.com/watch?v=fiyv2HxVkRc&feature=youtu.be
    Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMiRLiVAx -- 26 Mayıs 2020; 16:19:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: comready

ASUS'un ingilizce sitesinde ekteki resimdeki gibi iki bilgi mevcut
    1. *Additional SSD slot only available on GTX1660Ti and above models.
    2. *Additional HDD slot not available on 90Wh battery models.
    Buna göre Ek SSD Slot'u 6399 ve 7399'luk modellerde bulunmuyor.
    Ek HDD Slotu da eğer Batarya 48Wh ise bulunuyor.
    Bu durumda 6399 ve 7399'luk modeller eğer 90Wh ise ek olarak ne SSD ne HDD slotu BULUNMUYOR.
    Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
    Çok ilginç. Ben aynı sayfanın SS'ini attığımda 1660ti notu yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlutucar

Çok ilginç. Ben aynı sayfanın SS'ini attığımda 1660ti notu yoktu.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim attığım SS'te donanım olarak RTX 2060 ve 1660Ti olduğundan dolayı böyle bir not düşmemisler sanırım.

• Her şey günden güne karışmaya başladı

Benim düşündüğüm 6400 TL olan 1650ti modelinde 90Wh batarya ve 2. SSD slotu mevcut olduğuydu.

Ancak işler değişti, kafam da karıştı, hevesim de kaçıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 26 Mayıs 2020; 10:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirswager

Her şey günden güne karışmaya başladı

Benim düşündüğüm 6400 TL olan 1650ti modelinde 90Wh batarya ve 2. SSD slotu mevcut olduğuydu.

Ancak işler değişti, kafam da karıştı, hevesim de kaçıyor
    Ben de böyle düşünüyordum ama mecburen ASUS'un geri dönüşünü bekleyeceğiz.

• mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle (: cihazı konuyla keşfetmiştim ve ilk gördüğümden beri çok heyecanlanmıştım ama heyecan yerini hayal kırıklığına bırakmaya başladı.

Bir an önce yarın olsa da, Asus’u arayıp bilgi alabilsek

• 1650 li laptop yokmu hiç 5000 TL civarı.

• comready kullanıcısına yanıt
    Gördüğümüz kadarıyla;

-Ekstra m2 ssd slotu 1660ti ve üzerindeki anakartlarda bulunuyor. (tüm anakartlar aynı değil miydi ?)
    -Ek hdd / sata ssd slotu hepsinde var ama batarya 90wh ise o kısmı kullanamıyorsunuz çünkü pil o bölümün üzerine geliyor.

Öğrenmemiz gereken hangi modellerde 90, hangi modellerde 48 olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Gördüğümüz kadarıyla;

-Ekstra m2 ssd slotu 1660ti ve üzerindeki anakartlarda bulunuyor. (tüm anakartlar aynı değil miydi ?)
    -Ek hdd / sata ssd slotu hepsinde var ama batarya 90wh ise o kısmı kullanamıyorsunuz çünkü pil o bölümün üzerine geliyor.

Öğrenmemiz gereken hangi modellerde 90, hangi modellerde 48 olduğu.
    Olur mu olur... 1650Ti için tek slot m2 çıkarsa şaşırmayacağım, üzüleceğim sadece.

• mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Hem tek slot m2 hem de 90'lık çıkarsa o laptop kullanılmaz. 256 gb'a oyun mu yüklenir. Yüksek kapasite m2'ler de çok pahalı aktif kullanılacak en az 2 slot olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.