Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: selcuky1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
69
Favori
270.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu rtx2060lı modelinin fiyatının ne olacağı hakkında bilgisi olan var mı?Umarım en fazla 9000 civarında bir fiyatı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Ben çift slot m2 ve 90Wh olmasını bekliyorum açıkçası. HDD olan modeli halihazırda satışta zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikon P kullanıcısına yanıt
    10300-10600 arası bir fiyata satılmıştı sanırım. nisan ayında hepsiburada stoğa girdi 3-5 gün sonra bitti. stokta bir kaç ay kalırsa %15 indirimle 9000 e yakın bir fiyatla alınabilir beklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alondo06 -- 26 Mayıs 2020; 11:55:8 >
  • Geçenlerde ASUS Zephyrus G14 satıldı hb de. 15bin civarı fiyatı vardı. Farklı versiyonları(düşük ekran kartı, düşük ssd) gelir mi derken bir aydır ses yok, stoklara da gelmedi.

Kasa kaliteli, işlemci canavar. Min ekran kartlı, 256ssdli gelse 10bin civarı hemen alacağım.

https://www.bestbuy.com/site/asus-rog-zephyrus-g14-14-gaming-laptop-amd-ryzen-9-16gb-memory-nvidia-geforce-rtx-2060-max-q-1tb-ssd-moonlight-white/6403816.p?skuId=6403816&intl=nosplash

• commandx C kullanıcısına yanıt
    13 binlere hatırlıyorum Zephyrus G14'ü.

• ben 90w olanların 2 ssd girişi olduğunu, 48w olanların 2 ssd girişi + 1 hdd girişi olduğunu anladım nerden çıktı bu tek giriş muhabbeti arkadaşlar

ram slotunun 2 tane olduğundan emin miyiz bari
  • Uyuz olduğum bir konu var; 4600h + 1660ti model niye koymamışlar onu anlamadım. 4600h rtx 2080'i bile besleyebilir. 1660ti için 4800h'a gerek yok. Boşu boşuna fiyatı artıyor ürünün, tam kapasite kullanılmayacak işlemciye para veriyoruz.

Monster bunu çok yapıyor. 1050 ekran kartı koymuş yanına i7 son nesil bi işlemci.. saçmalık valla

Edit: Ben de vazgeçtim. Amatör bir şekilde eksik bilgilerle satış yapmaları, kafalardaki soru işaretleri, kırpılmış modelleri piyasaya sürmeleri, 8300 tl verip 60hz ile orta seviye bir ekran kartı alma fikri soğuttu beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 26 Mayıs 2020; 13:7:18 >
    Ben de bekliyorum, 10k civarı olursa iyi olur

aynı şekilde 10k civarında gelirse direkt yapıştıracağım, zaten mobil olarak fazlasıyla yanımda taşıyorum. tam istediğim cihazdı ama 15kdan çıkıpta 10kya tekrar piyasaya sürüleceğini sanmam.

edit: zaten aynı özelliklerde yurtdışı fiyatı da $1.5k direkt 10k yapıyor vergiler derken yine 10k üstünü rahat görürüz , ayrıca g14ün sadece tek modeli var diye biliyorum, 2060 ve 4900hs olan kasa , umarım farklı varyasyonları da piyasaya sürülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimwood -- 26 Mayıs 2020; 13:32:17 >
  • Benden pes (: tadım, hevesim kaçtı.

Başta içinden mouse çıkar mı diyorduk sonra çanta çıkar mı acaba dedik.

Şimdi de SSD - HDD ve bataryadan emin olamıyoruz, her şey eksik ve bulanık.

Kaç gündür araştırıyorum vs. ancak kafam çorba oldu, yoruldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 26 Mayıs 2020; 13:39:53 >
  • daha once konusulmus sanirim ama g14 de 4600h li 1660 li model var. 999 paund - euro civari.

• quote:

Orijinalden alıntı: balkanxp

daha once konusulmus sanirim ama g14 de 4600h li 1660 li model var. 999 paund - euro civari.
    Gelse de alsak

• Merhabalar,

Arkadaşlar cuma günü aşağıdaki linkte yer alan Acer Nitro 5 AN515-43 NH.Q6ZEY.002 modelini hepsiburada üzerinden 7k'ya sipariş verdim. Ürün kargoda ve gelince ürünü teslim almıyorum diyerek ürünü iade etme hakkım bulunuyor.

Sipariş verdikten sonra 6399 TL'lik bu ürünü gördüm Asus'un.

Acer'ı iade edip bu ürünü almak istiyorum ancak kafamda iki soru var.

1. Hepsiburada'da 6399 TL fiyat ile yer alan bu ürüne HDD takılabiliyor mu?
    2. Asus servisi ücreti karşılığında garantiyi bozmadan Ram ve HDD takma işlemleri yapıyor mu?

• Buna niyetlendim ama ehliyete gidecegim diye almaktan vazgectim. Bir ehliyet kursu 4 bin lira olmus nerdeyse

• Ön sipariş olarak gelen mallar denize düştü 🙂 Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

• Yandık ram fiyatları artacak yine. Malum dünyada gerçekleşen tüm kazalardan, afetlerden ilk ram fiyatları etkilenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende şu üründen buldum win10pro lu 11500 e geliyor. 240HZ ekran var min rtx 2060 olsa alırdım. Ama bu modelin AMD işlemcili versiyonunu bekliyorum.

• bu modellerde ram gömülü ve hdd yeri yok
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Hocam google aratırsanız bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.