Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

15 yıldan fazladır bilgisayar dünyasına uzağım. Ortaokul ve lise çağında olacak 2 çocuk için bu tarz birşey mi almak daha mantıklı yoksa masaüstü toplama bilgisayar mı? Ne dersiniz? Malum oyun zamanları olacak, hem biraz da bilgisayarı kurcalasınlar diye masaüstü düşünüyorum ama siz ne dersiniz?
    Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

2 adet lazım olacak. Birini masaüstü diğerini de laptop alsam daha iyi olacak gibi.

Gerçi bu sefer de; hangisini hangisi kullanacak, bunun kavgası olur muhtemelen...

Masaüstü, toplama bilgisayar, benim de aklıma daha çok yatıyor. Kendilerini geliştirmeleri babında... 2 kişi olunca karar vermek sıkıntı... Neyse bakalım artık. Biraz daha araştıracağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önsiparişin 29'undan önce bitmesi gibi bir durum söz konusu mu? Asusa mail atıp kafamdakileri kesinleştirip satın alacağım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

https://www.youtube.com/watch?v=fiyv2HxVkRc

Arkadaşlar tuf fa506 videosunu izlerseniz bu 2.5 HDD ve M2 SSD konusundaki tüm problemleriniz çözülür.

Cihazların hepsinde aynı anakart var..

Yani 1 adet 2.5 HDD ve 2 adet M2 SSD slotu var.

Ancak 90w yani büyük batarya takıldığında 2.5 inch HDD yeri kapandığı için otomatikman devre dışı kalmış oluyor.

Onun dışında modellerde bir fark yok. Yani 90w lık batarya alırsanız ileride onu söküp yerine 48w batarya taktırıp 2.5 inch HDD yerini de kullanabilirsiniz diye yazmış video sahibi yorumlarda.
    hocam peki 2.5" hdd alıp taksak garanti iptal oluyormu en önemlisi bu sanırım

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hocam servis ücreti karşılığında elinizde mevcut olan RAM ve hdd yi asusun yetkili servisinde cihaza taktirabiliyormusuz öyle bir yorum okudum konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

https://www.asus.com/tr/Laptops/ASUS-TUF-Gaming-A15/

Konuda verilen link bu. Ama hepsiburadada daha farklı görseller var. Gelen cihazda hangi tasarım olacak netleştiren var mı?
    https://www.ultrabookreview.com/36432-amd-tuf-gaming-fa506iu-review/ ilk sayfadaki inceleme sayfasındaki bilgileri dikkate alınız.

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Asus u bilmem ama HP de iptal oluyor. Ramleri yükseltememiştim bu sebepten. Vidasız sökülen bir yuvaya sahipse istediğini yapabilirsin ama vida varsa sıkıntı çıkarıyor garanti ve kasanın açılıp açılmadığı kesin belli oluyor serviste kandırman imkansız.
  • Hocam bu ekranın yenileme hızını 60 hz den 75 ya da daha yüksek hiza yükseltme imkanımız olabilir mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

https://www.ultrabookreview.com/36432-amd-tuf-gaming-fa506iu-review/ ilk sayfadaki inceleme sayfasındaki bilgileri dikkate alınız.

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler. Benim istediğim Fortress Grey rengiymiş. Sade ve daha güzel geldi bana tasarımı. Videodaki renk seçeneği sanırım şu an Tr'de yok.

• Şu an hepsiburada'da satılan modellerin 90 wh olup olmadığı kesin değil. "Özellikler ülke ve modele göre farklılık gösterebilir." diye yazmışlar iki üç yere, alttaki kısımda da yazmıyor. Yani oradaki bilgilere güvenerek almayın.
  • 90wh bataryalı versiyonları hangisi acaba? Teknik detaylardan anlayamadım hangisi olduğunu. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

• ASUS'a 2-3 yerden yazdım. Geri dönüş aldığımda bilgilendirme yapacağım.
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    bu renk gelecek diye biliyorum , önceki bu seri de aynı renk gelmişti.

• mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Çanta ve mause olayını sordunuz mu ?
  • Bekliyorum hocam ona göre sipariş vericem bende umarım 29’una kadar fiyatlarda bir degisiklik olmaz

• Touch pad te bulunan fiziksel sağ ve sol click tuşları kullanım açısından sorun oluşturur mu yeni nesil tuşsuz kullanama alışan biri için deneyimlemiş bir arkadaş var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden yazdınız ben mail adreslerini bulamadım

• Maymun Doktoru kullanıcısına yanıt
    Dostum her şeyden kırpa bildikleri kadar kırpmışlar, amazon amerika'daki modellerde 90 wh olanları seçeneklerde belirtmişler. Hepsiburada'nın sattıkları büyük ihtimalle 48 wh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Çanta ve mause olayını sordunuz mu ?
    Onları unuttum hocam ya. :(
  • "Merhaba satışa sunulan Asus FA506II-BQ018 modelinde batarya kapasitesi 90Wh mi yoksa 48Wh mi? Ayrıca kutu içerisinden çanta, mouse gibi aksesuarlar çıkıyor mu? Son olarak notebookun üzerinde bulunan Ram ve SSD marka model bilgisi alabilir miyim?

Teşekkürler."

Ben de bu şekilde mail attım. Cevap gelince paylaşırım burada.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.