Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.001
Cevap
69
Favori
270.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcuky1

Selamlar. Az önce pil konusunu hb müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürünü direkt olarak asus tan aldıklarını söylediler. Pil koknusunda Asus Türkiye ile görüşmemi söylediler. Farklı tedarikçilerin farklı seçenekte ürün getirebildiklerini ve en doğru yanıtı asusu un vereceğini ilettiler. Yarın belli olur artık batarya işi.
    Beklemedeyim hocam ben de. Teşekkürler bilgilendirme için...

Arkadaşlar ASUS'tan bilgi alırsak lütfen paylaşalım, konu içinde onlarca kişi bu aleti almak ile almamak arasında kalmış durumda.
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    bende araştırdım ya yabancı sitelerden 2 slotu var diyolar görsellerde görmüştüm
  • Yok yere kafama girdi konuyu okuyorum cevaplar kesinleşsin 29 mayısa kadar almayı düşünüyorum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Bu video'daki arkadaş genel bilgi veriyor. Yani şu an Türkiye'de satılanlarla ilgili net bir şey yok. Sdd slot'u bence de iki tanedir, ama bataryadan çok umutlanmayın.
  • Ssd slotu da 2 tanedir bence. Genelde aynı oluyor. Asus da bunu kısmaz diye düşünüyorum, rekabet etme açısından eksi bir özellik olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sanmıyorum 2. nvme slotu kırpcaklarını yani ne kadar fark edicek en fazla 50 lira zannediyorum ki.Bakalım yarın olsun telefonla,canlı destekle veya mail ile yanıt alırız diye zannediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagawefq41

https://www.youtube.com/watch?v=08ocg6gXaTk https://www.youtube.com/watch?v=08ocg6gXaTk

youtube da yeni bir teknoloji kanalı keşfettim sanırsam yeni açılmış gayet güzel açıklayıcı bir şekilde asus tuf fa506 yı anlatmış ben almayı düşünüyodum biraz tedirgindim amd işlemciden dolayı çünkü 3.nesilde gerçekten kötüydü 4.nesil de harika işler yapmışlar bu laptopu almak isteyen varsa bence izlesin kısa öz bir anlatım
    hocam direkt ben inceledim deseydin de izlerdik yahu, emeğe saygımız var :)

• Asus FA506II-BQ018 — 48w batarya sanırım yabancı sitelerde de bu şekilde

• Asus FA506II-BQ018 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 256GB SSD GTX1650Ti FreeDos 15.6" FHD - 6.399,00 TL

Bu ürünü sipariş verdim bende, gelen cevaplara göre ya iptal ederiz yada bekleriz :)
  • 2011 yılında aldığım Asus N53 laptopum artık beni emekliye ayırın dedi. Ben de saygı duydum ve bahse konu laptopu sipariş ettim. Kutudan ne çıkar bilmiyorum, detay verilmemiş ama benim için bildiğim kadarı satın almaya yetiyor.

Asus bende farklı yeri olan bir marka, yetkili servisinden çok memnundum. Diğer markalar nasıl bilmiyorum ama arızalı laptopumu kapımdan alıp kapıma teslim ettiler. Garanti kapsamına girmediği halde ücretsiz birden fazla tamirat işlemini yaptılar. Velhasıl başka bir markaya elim varmadı açıkçası, fiyatı da muadillerine göre uygun olunca affetmedim.

Satın alan herkese hayırlı olsun, elektronik şans işidir, umarım bu kez de şans bizlerin yanında olur.

• Arkadaşlar,

512 GB'lık modelde tek slot girişi varsa ne gibi dezavantajı olur ?

256 GB çok az gibi sanki ?????? Neden 256GB lık olanı diğerine tercih etmeliyiz ? Aydınlatırsanız sevinirim.

Ayrıca,
    GittiGidiyor
    Asus FA506II-BQ256 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/asus-fa506ii-bq256_spp_788273?id=559947691

Bunu tavsiye eder misiniz ? Bu fiyata değer mi ?
    (1TB HDD + 256GB SSD)

Teşekkürler.

• Arkadaşlar alacak olanlar iyi düşünsün hepsiburada.com siparişleri muhtemelen yarın onaylayabilir. Onayladıktan sonra hemen faturasını kesiyorlar bu aşamada iptal edemezsiniz. Kargoyu gönderirler siz ürünü teslim almazsanız iade olmuş olur ve geri ödeme süreci biraz uzayabilir. Ayrıca kutusu açılmış bilgisayarlarda iade konusunda sıkıntı çıkarabiliyor yani alıp inceleyelim beğenmezsek göndeririz gibi bir seçeneğiniz olmayabilir.
  • 6399 TL'lik bilgisayarı aldım sonradan HDD eklemek mantıklı mı? 256 GB SSD+ 1 TB HDD yapsam HDD'ye oyunları yüklersem bir sorun yaşar mıyım? HDD yerine harici disk alıp oyunları oraya yüklersem oyunların performansı konusunda ne gibi etkileri olur?
  • Evet, geçen sormuştum.

MH sadece bilgisayarlar için değil tüm elektronik ürünlerin kutusu açıldığı anda 2.el sayılır dedi, herhangi problem olursa açılmaz, mavi ekran vs. gibi servise gönderip rapor aldıktan sonra iade, değişim yapabilirsiniz dedi.

Ürün teslim tarihinden itibaren 14 gün iade hakkımız da var ancak ürünü inceleyemiyoruz tabi o ayrı.

Sadece o süreçte diğer markaların çıkacak ürünleri beklenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirswager

Evet, geçen sormuştum.

MH sadece bilgisayarlar için değil tüm elektronik ürünlerin kutusu açıldığı anda 2.el sayılır dedi, herhangi problem olursa açılmaz, mavi ekran vs. gibi servise gönderip rapor aldıktan sonra iade, değişim yapabilirsiniz dedi.

Ürün teslim tarihinden itibaren 14 gün iade hakkımız da var ancak ürünü inceleyemiyoruz tabi o ayrı.

Sadece o süreçte diğer markaların çıkacak ürünleri beklenebilir.
    Dostlar bu çakalların söylediklerine bakmayın. Internetten alınan ürünler açılsa bile 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Ha almazlarsa belirli bir bedelin üstünde ise tüketici mahkemesi ile zorunlu olarak alırlar. İş mahkemeye gitmek. Bu bir külfet...

• Bazı arkadaşlar pili merak etmiş, açıklama kısmında yazıyor arkadaşlar pil 90lık.

"Standartlara kıyasla daha küçük ve daha taşınabilir bir kasaya sahip olsa da, bu oyun dizüstü bilgisayar aynı zamanda üstün pil ömrü için 90Wh daha büyük bir pile sahiptir"

Hepsiburada'nın ön siparişle sattığı 6.399 liralık PCDen bahsediyorum.

Bu arada tam zamanında almışız şu an tükendi ve ön sipariş bile verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADEEEE -- 26 Mayıs 2020; 23:41:48 >
  • LaptopMediayoutube
    🛠️ ASUS TUF A15 (FA506) - disassembly and upgrade options
    https://www.youtube.com/watch?v=D0hcm12i4gM

küçük bataryalının içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADEEEE

Bazı arkadaşlar pili merak etmiş, açıklama kısmında yazıyor arkadaşlar pil 90lık.

"Standartlara kıyasla daha küçük ve daha taşınabilir bir kasaya sahip olsa da, bu oyun dizüstü bilgisayar aynı zamanda üstün pil ömrü için 90Wh daha büyük bir pile sahiptir"

Hepsiburada'nın ön siparişle sattığı 6.399 liralık PCDen bahsediyorum.

Bu arada tam zamanında almışız şu an tükendi ve ön sipariş bile verilmiyor.
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok iyi bir işlemcili makine aldınız. Ram ve SSD takviyesi olursa uzun yıllar kullanırsınız.
    Geldikten sonra izlenimlerinizi yazarsanız çok iyi olur...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.