Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.001
Cevap
69
Favori
270.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı fikirdeyim o kadarda kırpmazlar herhalde, artık birçok marka 2 adet NVMe slot destekliyor.
  • Ben aldım 6400 tl olandan gelince burada paylaşırım. Teknorya belki farklı bataryalı satıyor olabilir. Gelsin size atarim detaylıca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Paranın yatmasını beklicen bu sefer,uğraştırırlar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: lordmtf

Bu bilgi bizide üzer ama tek slotda benim için yeterli şimdilik, ama 48W olayı olursa bende iptal ederim.
    Aynen. M2 yine çok çok sorun olmaz, başka bir M2 alınır takılır ama 48Wh olursa mantıklı olmuyor benim açımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancil1

Paranın yatmasını beklicen bu sefer,uğraştırırlar belki
    iptal ettim bile bayram dolayısıyla çalışmıyorlar yarın onaylarlar iptali uğraştırma gibi bir şansları yok hocam :)
    her zaman söylerim, sitelerdeki satıcıların puanlara inanmayın diye. googledaki yorumlar daha gerçekçi. 1 yıldızlı yorumları yayınlamıyor hb ve trendyol. ekşi sözlüğe falan da bakın firma aratırken. bir teşhir ürünleri sattıklarına dair bir iddia var. iadede çok sorun yaratıyormuş bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3280 -- 26 Mayıs 2020; 19:17:34 >
    Bende aşağıdaki ürünü 22.05.2020 de sipariş vermiştim, dün gece iptal ettim. ürün hazırlanıp kargoya verilmediği için kolay oldu. Bugün SMS geldi "123456789 nolu siparişinizdeki 5.808,98 TL, 25.05.2020 tarihinde odeme yaptığınız bankanıza iade edilmiştir. Bankanızın iadre süresi 8 iş günüdür" diye. Bugün girdim baktım banka bile iadeyi yapmış hemen tekrar aynı limitte ürün alabiliyorum.

• umut3280 U kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürünlerini bilmiyorum ama ASUS'ta DOA ürünü diye bir ürün modeli var yenilenmiş ürünler satılıyor. Açıklama kısmında oluyor bazen bu, bunlara dikkat edin.
  • mesela teknorya aynı ürünü 300 tl daha az fiyata satıyor. neden yani değil mi ?

geçenlerde de 16gb ram i5 8.nesil ve gtx1050 ekran kartı olan laptopu 6400 tl' ye satıyordu. bana güven vermedi verdiği fiyattan satış yapması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3280 -- 26 Mayıs 2020; 19:36:37 >

• Ürünü 90 Wh batarya, 2 adet ssd slotu ve yükseltilebilir ram için almıştım, şimdi teknorya'dan mesaj geldi 1650ti 512gb ssdli model 48Wh bataryaya sahipmiş. 2. SSD slotu olup olmadığına dair değişik bilgiler dolanıyor, böyle saçma sapan bir satış olamaz iyice hevesim kaçtı. 1-2 gün daha bekleyeyim belki iptal ederim.
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    Eğer zahmet olmayacaksa iki adet link iletir misiniz bildiğiniz, dediğiniz gibiyse karşılaştırayım, ben bulamadım.

• beyler bu üründe ryzen 7 3750 var ama 16 gb ram 1tb hdd ve 256 gb ssd var ekran 120 hz. bu fiyata nasıl sizce asus almadan önce bunu da düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: babadol

Eğer zahmet olmayacaksa iki adet link iletir misiniz bildiğiniz, dediğiniz gibiyse karşılaştırayım, ben bulamadım.
    www.sikayetvar.com
    Monster Notebook 2.5 Yıllık Makinenin Ana Kartı Yandı!
    https://www.sikayetvar.com/monster-notebook/monster-notebook-25-yillik-makinenin-ana-karti-yandi

www.sikayetvar.com
    Monster Notebook İlgisiz Servis Ve Yüksek Fiyatlandırma
    https://www.sikayetvar.com/monster-notebook/monster-notebook-ilgisiz-servis-ve-yuksek-fiyatlandirma

Buyur hocam, 500 doların üzerinde anakart değişim ücreti isteniyormuş.

• Ryzen 7 4800h, 1650ti'li modeli sipariş verdim bakalım. Bir 6 sene kullanırım ram takviyesi ile. Doktora bitince değiştiririz
    Elimdeki i5 4200u işlemciye sahip bir laptop. Çok ağır kalıyordu kullandigim uygulamalarda. Okuldaki i5-8400 bile yetersiz kalıyordu mecbur aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama fiyat kıyası konusunda yardım rica etmiştim. Bunlara da bakacağım. Evde 3 tane monster var, 7 yıldır sorun yaşamadık.

• Technoproyoutube
    ASUS TUF GAMİNG FA506 İNCELEME 2020'NİN EN İYİ FİYAT PERFORMANS LAPTOPU ! İZLEMEDEN LAPTOP ALMA!
    https://www.youtube.com/watch?v=08ocg6gXaTk
    Technoproyoutube
    ASUS TUF GAMİNG FA506 İNCELEME 2020'NİN EN İYİ FİYAT PERFORMANS LAPTOPU ! İZLEMEDEN LAPTOP ALMA!
    https://www.youtube.com/watch?v=08ocg6gXaTk

youtube da yeni bir teknoloji kanalı keşfettim sanırsam yeni açılmış gayet güzel açıklayıcı bir şekilde asus tuf fa506 yı anlatmış ben almayı düşünüyodum biraz tedirgindim amd işlemciden dolayı çünkü 3.nesilde gerçekten kötüydü 4.nesil de harika işler yapmışlar bu laptopu almak isteyen varsa bence izlesin kısa öz bir anlatım

• Selamlar. Az önce pil konusunu hb müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürünü direkt olarak asus tan aldıklarını söylediler. Pil koknusunda Asus Türkiye ile görüşmemi söylediler. Farklı tedarikçilerin farklı seçenekte ürün getirebildiklerini ve en doğru yanıtı asusu un vereceğini ilettiler. Yarın belli olur artık batarya işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuky1 -- 26 Mayıs 2020; 21:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagawefq41

https://www.youtube.com/watch?v=08ocg6gXaTk https://www.youtube.com/watch?v=08ocg6gXaTk

youtube da yeni bir teknoloji kanalı keşfettim sanırsam yeni açılmış gayet güzel açıklayıcı bir şekilde asus tuf fa506 yı anlatmış ben almayı düşünüyodum biraz tedirgindim amd işlemciden dolayı çünkü 3.nesilde gerçekten kötüydü 4.nesil de harika işler yapmışlar bu laptopu almak isteyen varsa bence izlesin kısa öz bir anlatım
    Bu videoda arkadas 2 adet ram slotu var demis. Yarin muhtemelen netlesir ama, aklinda soru isareti olanlar bir gun daha beklerse daha iyi olacak sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.