Şimdi Ara

ASUS TUF GeForce GTX1660Ti OC 6GB GDDR6 1.362 TL!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
12.623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evo kullanıyorum ilk başlarda 71 i görmüştüm şu an 64 ü geçmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siparişi az önce vatanbilgisayarı arayıp iptal ettim henüz kargoya verilmemişti. Uğraşmak istemedim yok sıcaklık filan sonuçta para veriyoruz 300 TL daha verip gtx 1660 super almaya karar verdim aralarında %4 performans farkı var ama olsun kafam bari rahat olur açar oyunu oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende niyetlenmiştim ama sıcaklık olayı olunca vazgeçtim bugün şubeden bunu aldım
  • Bu ürün 80c çalışıyor soğutma hiç iyi değil

• Onca inceleme yorum okudum, siparişi iptal ettim :(
    Hevesim kaçtı ...
    1050 ti ile devam artık bozulana kadar almıyacağım ekran kartı.

• Benimki kargolanmış bile ama haftaya anca elimde olur. Hayırlısı artık.

Geri gönderip göndermemek konusunda çok kararsızım. Evet ısınıyor ama fiyatı aşırı uygundu, 3 yıl da ASUS garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 1 Aralık 2019; 4:21:8 >
  • Kartın extresini yatırayım duruma göre nakit çıkarabilirsem ben düşünebilirim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Benimki kargolanmış bile ama haftaya anca elimde olur. Hayırlısı artık.

Geri gönderip göndermemek konusunda çok kararsızım. Evet ısınıyor ama fiyatı aşırı uygundu, 3 yıl da ASUS garantisi var.
    80-85 derece arasını tam yükte hiçbir şekilde geçmiyorsa, bu sıcaklıklara ulaştığında performans ve saat hızı belirgin oranda düşmüyorsa ve oyunlarda çökme yapmıyorsa kesinlikle kullanın gitsin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Kasım 2019; 22:23:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bunun 1660 olanı kısasa sürede serin ortamda 83 dereceye çıkıyormuş , bu kart hem TI hem OC, bendeki kasa tek egzos fan standart soğutma 3-4 saatlik oyunda 90 a çok rahat çıkar bence, Isınma ve soğumada en korktuğum notebooklarda çok karşılaştığım lehim problemleri.Dayanır belki yüksek sıcaklıklara ama ömrü kısa olur gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alias57

Bunun 1660 olanı kısasa sürede serin ortamda 83 dereceye çıkıyormuş , bu kart hem TI hem OC, bendeki kasa tek egzos fan standart soğutma 3-4 saatlik oyunda 90 a çok rahat çıkar bence, Isınma ve soğumada en korktuğum notebooklarda çok karşılaştığım lehim problemleri.Dayanır belki yüksek sıcaklıklara ama ömrü kısa olur gibi geliyor.
    Kesinlikle haklısınız, orta ve uzun vadede sorun yaratabilir ama anlamadığım şey dünyaya aygıt satan elektronik devi Asus mühendisleri hiç mi öngörü sahibi değil, test/simülasyon ve değerlendirme yapamadan bunu seri üretip pazarlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Kasım 2019; 22:57:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 2 Temmuz 2020; 21:31:20 >
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    hocam ben ne sormuşum sen ne anlatmışsın. backplate lafını sen kullandın diye kullandım yoksa plastik metal anlamam. backplate varken 83 dereceydi söktüler yine 83 derece. mevzu bu. 150 liraya xigmatek battle axe soğutucu var. karta uyar mı uymaz mı bilmiyorum. uyarsa toplamda 1500 liraya mis gibi 1660ti sahibi olur insanlar.
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürün şu mu?
    www.hepsiburada.com
    Xigmatek Vd964 Battle-Axe Ekran Kartı Fanı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xigmatek-vd964-battle-axe-ekran-karti-fani-pm-bduczlkpc1419

Bunu montajlamak için ekran kartını sökmek, dolayısıyla garanti dışı kalmasına sebep olmak gerekir, değil mi?
  • @007messi 300 TL daha verip hangi GTX 1660 Super modelini aldınız?
    @aragonReddevils GTX1660Ti GAMING'i ne kadardan yakalayıp almıştınız?
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Daha önce forum da bir üyenin başına geldi gtx 1660 80 sürekli geliyor du Asus teknik destek arayip sorduğun da 80c geçmiyor sa sorun değil. Bende bunun üzerine 2 ci el 3 aylık inno3d gtx 1660 ti 1500tl aldım biraz pahalı oldu ama hiç pişman değilim çok memnunum.
    Bazen farklı marka lara şans tanımak lazım yeni olduk ları için yada bizde varız farkında lık yapmak için güzel mazeme kullanıyor lar . Ama bilindik marka lar Asus MSI gibi artık kendi ispatlamış marka lar ana seri dışında diyer alt model leri sallıyor lar zaten ana seri leri hep uçuk fiyat lar dan çıkıyor piyasaya.
    İnşallah sizin aldığınız model de böyle bir sorun Yok tur kart gelir gelmez .
    Ağır test lere koyun sonuç sizi tatmin etmiyor sa 15 gün içinde geri iade vardır eğer internet üzerinden almış san tabi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.