Şimdi Ara

ASUS TUF GeForce GTX1660Ti OC 6GB GDDR6 1.362 TL!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
12.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet internet üzerinden aldım. Ürünü açsam bir kaç gün denesem bile iade konusunda sorun çıkarmazlar, değil mi?

En kötü başka başka bir arkadaşa devreder ya da satarım. Herhalde bu kart aldığım fiyata rahat gider?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 30 Kasım 2019; 5:18:29 >
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Ürün garanti dışı kala bilir.
    İlerd Kart bozul duğunda eski haline getirip garanti ye gönder diğin zaman bu adamlar anlamaz mı .
    Garanti siz 2 ci el uygun bir Kart bulunmuş sa yapıla bilir bunun dışında riskli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakları dan 15 gün diye biliyorum
    Ama vatan bilgisayar da işler nasıl yürüdüğünü bilmiyorum. Öğrenmenin en garanti yolu vatan müşteri hizmetleri aramak ve bilgi almak garanti olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ağzına sağlık içimizi soğuttun hocam.
  • Tuf mu aman uzak dursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

@007messi 300 TL daha verip hangi GTX 1660 Super modelini aldınız?
    @aragonReddevils GTX1660Ti GAMING'i ne kadardan yakalayıp almıştınız?
    İnce hesapda zotac gtx 1660 super 1600 TL henuz sipariş vermedim kanpanya bu gece 24 kadar devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

@007messi 300 TL daha verip hangi GTX 1660 Super modelini aldınız?
    @aragonReddevils GTX1660Ti GAMING'i ne kadardan yakalayıp almıştınız?
    vatan bilgisardan 6 taksit 1990 tl verdim ben oyun oynamıyorum güzel bir sistem kurdum 10 sene idare eder beni bu ürün

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız hocam şunu alacağıma iyi kalitede bir 1660 alıp OC yaparım zaten bellek OC ile stock 1660TI ile birebir ayni seviyede oluyor birde bu kart 88 dereceye kadar çıkıyormuş hiz düşürmesi ile 1660 gecer bile. temmuz ağustos aylarinda bu karti çok hazir sistemlerde kullandilar bu forumda çok yazdim almayin diye eski mesajlarimda gorulebilir. Bir sürü özel mesaj geldi nasil duzeltirim diye vatandan almis biri nasil iade ederim şu bu ben silmekten yoruldum bu kart hakkinda millet mesaj atmaktan yorulmadi. Sorunlu kardeşim kart heatsink diye bir şey yok zaten sorunsuz olsa neredeyse 1660 bile alinamayan bir butcede bulunmaz.

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Bu kart 88 dereceyi görüyor yazin acılan konulara bakılabilir. Bir sürü konu açıldı istisnasız her konuya almayin yazdim inat edip alanlar oldu sonra özel mesajla vatandan almış nasil iade ederim diyordu bir tanesi.

• Bu kartın soğutması tartışmaya açık olmayacak şekilde kötü. Bunu bilerek kendi değerlendirmenizi yaptıktan sonra alıyorsanız alın kavgaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

Bu kartın soğutması tartışmaya açık olmayacak şekilde kötü. Bunu bilerek kendi değerlendirmenizi yaptıktan sonra alıyorsanız alın kavgaya gerek yok.
    Haklısınız da Asus tasarımcıları ve mühendisleri ne halt yemeye bunu üretip bunun için maaş alıyorlar acaba. Ben de onu anlamıyorum. İnsan hiç mi test/simülasyon yapmaz da seri üretime geçer arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar görsellerden bile ne kadar kalitesiz olduğu belli zaten kartın. Uzun süre kullanmak için ben de gittim vatandan Asus rog strix 3 fanlı 1660ti aldım, 1930tl. Fazla mı verdim acaba parayı karta derken elime alınca ve kullanınca iyi ki almışım dedim. Yazın bile kafam rahat olacak belli. Fan sesi duymuyorum. Battlefield V Oyununda henüz 60 61 dereceyi geçmedi kart full GPU kullanımda.
    Söz konusu modele gelince yine de bu fiyata iyi bir kart. İyi bir kasa havalandırma ile idare ettirir umarım alanlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 30 Kasım 2019; 22:17:40 >
  • intelın stok sogutucusunu koymuslar en ince olanını :D intelin fanını cıkarın :D ekran kartında takılı olan sogutucu karsınızda :D
  • Kart henüz gelmedi ama iyiden iyiye iade yada satışı düşündürttünüz bana.

Yine de fiyata bak diyorum. Çok komik bir paraya sattılar kartı. Bir de 3 yıl Asus garantisi var...

Almak istemiş ama alamamış arkadaşlar, benden almak isteyen varsa mesaj atsın, değerlendireceğim.

Almak isteyen çıkmazsa iade yada takar kullanırım artık. Kapalı kutu tutacağım bir müddet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 1 Aralık 2019; 4:22:56 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.