Şimdi Ara

ASUS TUF GeForce GTX1660Ti OC 6GB GDDR6 1.362 TL!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
12.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "OC versiyonunu kullanıyorum." demişsiniz. Bahsi geçen ürün de OC, öyle değil mi? (ASUS TUF GeForce GTX1660Ti OC) Birebir bu modeli kullanıyorsanız manuel fan profili gerçekten bu kartı 75 derecede tutabiliyor mu? Fanları her daim %100'de mi çalıştırıyorsunuz? %100'de fan gürültü seviyesi nasıl?
  • Stok gelir heralde yarin bekleyim bari

• Bu kart mı?
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 2 Temmuz 2020; 21:32:0 >
  • 2500k işlemci darboğaz yapacağından overvlock'suz kullanımda sıcaklık sıkıntı olurmu? Yoksa gtx 750ti'ye devammı?
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bu kart klimalı odada 88 derecede calısıyordu, 0 haliyle daha toz tutsa ne kadara cıkacak ısı degerlerı kestiremiyorum.
    Tuhaf bir karttı kendileri ağır oyun yada low grafik moba farketmeksizin 88 derecede calısıyordu .
    karttan ziyade pci yuvasındaki ssd ninde ısısını arttırdıgı için % 50 ye varan performans/hız kaybı yasatıyordu.
    15 gün süren birlikteliğimiz sonunda tam çöpe atacakken 1500 tl ye biri gelip aldı.(Kart ben aldıgımda 2200 tl bandındaydı sorunlarını belirterek ilan açtım alan kişiye mal itelemesi yapmadım)
    3 yıl garantisi var demeyin , kartın yuksek ısısı uzun vadede sisteminize zarar verebilir.YEdek kartınız yoksa incelemeye gittiğinde yada ileride ısı sebebıyle olusacak kart arızalarında 15-30 gün pc yi kullanamayacagınızı unutmayın. Oyun esnasında fps testi yaparken gözün hep o yukarıdaki sıcaklık değerlerinde olacak .

Benim gibi takıntılı bir tipseniz adamı kanser eder ,tercih sizin ama fıyatı cok ıyı gene bu rakamlara satabilirsizinizde, kışta kıyamette ugrasırım dıyorsanız alabılırsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

...........
    Backplate varken kart 83 dereceye çıktı. Backplate i söktüler tekrar teste soktular yine 83 çıktı. Ben mi yanlış görüyorum?
  • Alacaktım 80-90 dereceleri görünce vazgeçtim 65 derecelik msi rx580 le devamm
  • Stok geldi ama fiyati yukseltmisler
  • Stok hep vardı zaten.
    İndirim bu sabah saat 10'dan itibaren dediler ama ne hikmetse stoklar dün akşamdan tükendi.
    Meğer tükenmemiş.
    1694 liradan tekrar stokta.
    Yersen...
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ti olmayani benim kullandığım. Kart %99’larda iken fan hizi %50’lerde calisiyor hic ses yapmiyordu ama sicaklik 83’u gordu. Ben de fani manuel kademeli ayarladim.
    https://i.hizliresim.com/M13Vz2.png
    Cok uzun saatler oyun oynayan biri degilim ama 4-5 saat oynayinca da 79’u gecmedi. Tabiki fanlar %80’in ustune cikinca ses yapiyor ama ben kulaklikla oynadigim icin onemsiz geliyor bana.

Sonuc olarak kart isinan bir kart.
    Fani ayarlarsaniz ses de yapacaktır.
    Bunlari goz onune alin.
    Bu fiyatlara dusmesinin sebebi de isinmasi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 29 Kasım 2019; 11:17:47 >
  • kartı aldık ama kafam iyice karıştı bu kartı kullanan bi arkadaş doğru dürüst bir bilgi paylaşsada bizde ne yapacağımıza karar versek
  • evo olsa harika o çok ısınmıyor şimdi bu kart ısınınca frekans kısıcak zotac 1390 a düşmüştü onu almak daha mantıklı hiç yoktan sogutucusu iyi
    alan yine alsın sadece bunları göz önünde bulundursun
  • Fiyat artmis indirim bitmis, alanlara hayirli olsun bence herseye ragmen uygun bir sogutucu alasim uydurulsa fanlari fena degil. Yalniz o fanlarin altindaki milattan kalma metal parcasi gercekten rezillikmis cok sasirdim. İhtiyaci olan varsa zotac gtx 1660 6gb kart da 1460tl ye dusmus vatan da o da fena degil.
  • Kart gelse, kutuyu açıp montajını yapsak ve denesek yine de iade edebilir miyiz Vatan'a?

Şu ibare var ama emin olamadım:

ASUS TUF GeForce GTX1660Ti OC 6GB GDDR6 1.362 TL!!
  • sorunun çözümü gayet basit, demir üzerine denk gelen bir fan ayarlayacaksınız. e.kartı üzerinde gelen fan sökülüp uygulanabilir de, soğutma işlemi başarılı bir şekilde olacaktır. demir kötü değil, kötü olan üzerine fanların üflememesi. bakır tabanlı görebildiğim kadarı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

...........
    Bu duruma göre Asus'dan paraya kıyıp TUF gibi Rog Strix serisi dışında ekran kartı almak sıkıntıya girmek demek oluyor. Dual serisi ve diğer OC modelleri soğutma konusunda zayıf bence de. Rog Strix çok iyi ve 3 fanlı ama sorun neden dandik demeyim de, vasat soğutmalı kartı piyasaya sürdükleri...Yazın havalar ısınınca mevcut soğutma daha da aciz kalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Kasım 2019; 15:44:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.