Bildirim
asus türkiye servisi garantili ürünü geri gönderdi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartida koysaniz -
Benimde başıma aynı şey geldi asus z170 deluxe modeli o 2018 de oldu sıvı soğutmam bir yerden açılmış ve anakarti yaktı gönderdiğim zaman bu modelden ellerinde olmadığını isterseniz para iadesi yapalım dediler kabul ettim parasını aldım o zaman ankaraya göndermiştim ama hangi servis olduğunu hatırlamıyorum benimkinin bariz su teması olup yanmasına rağmen böyle olmuştu şimdiler de asus da dahil neredeyse bütün firmalar bizim insanımızı insan yerine koymuyor almanya da olsaydı bir sikayetle o servisi denetime alırlardı sen şimdi nereye şikayet edersen et ülke bunlara yaptırım uygulamadığı sürece bunlar böyle devam eder hatta böyle topluca oyuncular şirketler birlik olsa belki birseyler yapılır ama o birlik bizim milletimizle asla sağlanamaz başka bir servise daha yolla istersen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- kapsayıcıdaki nesneler numaralandırılamadı
- 1 uzun 3 kısa bip
- biostan nasıl çıkılır
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmıyor
- secure boot nedir
- laptop menteşe tamiri
- udf dosyası nasıl açılır
- hoparlörden ses gelmiyor
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X