Arkadaslar piyasada parçalar tükenmeden bilgisayarımı mümkün olduğunca upgrade etmek istiyorum. bu vesileyle ASUS TUSI-M anakartıma 2 adet 512 mb sdram aldım. 40 GB da HDD var. tek ihtiyacım işlemci kaldı. şu an celeron 1000 var. uyumlu en iyi işlemci ne olabilir bu anakarta? şimdiden teşekkür ederim..
Special Features Power Loss Recovery, ASUS® JumperFree™, CPU Throttle
Back Panel I/O Ports 2 x USB 1 x Parallel 1x Serial 1 x PS/2 Keyboard 1 x PS/2 Mouse 1 x Audio I/O (Optional) 1 x Game/MIDI (Optional) 1 x RJ-45 (Optional) 1 x VGA
Onboard I/O Interface ASUS® iPanel Connectors 2 Headers Support Additional 3 USB Ports (with onboard LAN Model Only) CD/Video/AUX/Modem Audio-In (Optional) CPU/Power Supply/Chassis Fan ATX Power IDE LED
Accessories User's Manual Support CD UltraDMA/66/100 Cable Floppy Cable 2-Ports USB Bracket 9-pin COM cable
Board Size MicroATX Form Factor 7.0" x 9.6" (17.8cm x 24.4cm)
valla sanırım sıfır tualatin işlemci yako piyasada(olabilir de) ben de yana döne tualatin board arıyorum bulamıyorum. üretimden kalkmış. bende tualatin 1100 celeron var. En ii oc olan cpu tualatinler arasnda ama senin için çok cazip olmaz. 100 mhz için değmez.Bence cpu almana gere yok.
İSTİYORSAN P-III 1000B SOKET CPU VEREBİLİRİM VEYA P-III 1266 TUALATIN CPU VEREBİLİRİM