Arkadaşlar ASUS'un 2011 de piyasaya sunacağı Dizüstü bilgisayarlar konusunda bilgi edinebileceğim yer var mı?
Bu konuda bilgi edinebileceğim linkleri verebilirseniz (Yerli yabancı Fark etmez) sevinirim..
şimdiden teşekkürler...
Vatanda i7 işlemcili asuslar kaldırılmış stoklar bittiği için yeni asuslar 1 hafta içinde stoklarda ve kampanyalı gelecekler.Büyük ihtimal N53JQ nun yeni konfigürasyonlusu yada yeni bi model çıkabilir zamanla görecez bakalım heyecanlandım bende biras çünkü vatanda ne zaman bi marka çekilse yeni ürünler,modeller geliyo.Bende elle tutulur oyun performansı için tasarlanmış bi notebook bekliyorum.
valla arakdaş bende alacaktım bi baktım bütün kampanyalar bitmiş bimekste vatanda bi beni buluyo zaten Arkadaşlar bide atı hd 58xx serisi hp , dell , asus vs gibi laptoplara ne zman uygulanmaya başlar
Firmaların çıkaracağı ürünlerle ilgili pek açıklama yok Ama 58.. serisi kullanıma bu yıl içinde girebilir n61jq serisi gibi orta düzey fiyatla ama 6730 kullanmasıda kafa karıştırıyo biras.Ne mantıkla kullanıyorlarsa HD6730 kartını bide i7 işlemcili.Dell de yeni ürünlerini sandy bridge üzerine yoğunlaşacağını tahmin ediyorum ve okuduğum makalelerde o yönde açıklama yapıyor.Sandy Bridge işlemciler i7 piyasasını biraz rahatlatabilir ma buda zaman alır biraz. Kısacası bekleyip göreceğiz