Şimdi Ara

Asus VG259Q ne zaman satışa çıkacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitesinde tanıtımı yapılıyor, bir türlü satışa çıkmadı ülkemizde. Benden başka takip edipte bi bilgisi olan varsa paylaşırşa sevinirim.
    https://www.asus.com/tr/Gaming/TUF-GAMING-VG259Q/

• kerimgunduz k kullanıcısına yanıt
    K kerimgunduz demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: kerimgunduz

Asusta 5 ten fazla siyah nokta olursa değişim yapiliyor
    Hayır, artık 1 ölü piksel dahi olsa ürün ayıplı mal olarak sayılıyor. Tüketici Hakem Heyetine giderek hakkınızı arayabilirsiniz. Ölü piksel sayısı gibi şeyler artık geçerli değil, bu gibi durumlarda Yargıtay'ın emsal kararları var.
    https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-artik-garanti-dahilinde-1-tanesi-bile--77205591
  • Bu klasmanda çok ürün var hocam piyasada. Neden özellikle bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Bu klasmanda çok ürün var hocam piyasada. Neden özellikle bu?
    AOC 24G2U kullanıp iade ettim. Monitörde yaklaşık 15 gün sonra ölü piksel çıktı. Bu özelliklerde ürünleri biliyorum ama çoğu AOC' daki gibi panda panel kullanıyor, araştırdım asus farklı ve daha kaliteli bir panel kullanıyor ve 3 ms gibi net bir değer verebiliyor.3 ms ips için gerçekten iyi değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalD94

AOC 24G2U kullanıp iade ettim. Monitörde yaklaşık 15 gün sonra ölü piksel çıktı. Bu özelliklerde ürünleri biliyorum ama çoğu AOC' daki gibi panda panel kullanıyor, araştırdım asus farklı ve daha kaliteli bir panel kullanıyor ve 3 ms gibi net bir değer verebiliyor.3 ms ips için gerçekten iyi değer.

Alıntıları Göster
    1 MS hocam inceledim sitesini baya sağlam makine.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında Ekim den beri satılıyor.Bizim burda bir türlü getiremediler.
  • quote:

Yurtdışında Ekim den beri satılıyor.Bizim burda bir türlü getiremediler.
    Gelse de fiyatı sağlam olacak hocam belli...
    Uzmanlar Bilgisayar
    ASUS 24.5 VG259Q GAMING LED FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 1920x1080 1MS 144HZ 3YIL DVI HDMI DP MM VESA FLICKER-FREE DUŞUK MAVI ISIK PIVOT En Uygun Fiyatlarla UzmanlarPC de
    https://www.uzmanlarpc.com/urun/asus-24-5-vg259q-gaming-led-freesync-ve-g-sync-uyumlu-1920x1080-1ms-144hz-3yil-dvi-hdmi-dp-mm-vesa-flicker-free-dusuk-mavi-isik-pivot

Yeni yeni satılmaya başlamış sanırım. Vatan a ne zaman gelir acaba?

• quote:

Uzmanlar Bilgisayar
    ASUS 24.5 VG259Q GAMING LED FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 1920x1080 1MS 144HZ 3YIL DVI HDMI DP MM VESA FLICKER-FREE DUŞUK MAVI ISIK PIVOT En Uygun Fiyatlarla UzmanlarPC de
    https://www.uzmanlarpc.com/urun/asus-24-5-vg259q-gaming-led-freesync-ve-g-sync-uyumlu-1920x1080-1ms-144hz-3yil-dvi-hdmi-dp-mm-vesa-flicker-free-dusuk-mavi-isik-pivot

Yeni yeni satılmaya başlamış sanırım. Vatan a ne zaman gelir acaba?
    Buralara girdiyse gelir hocam yakında VATAN'a da. Fiyatı da beklediğimden daha iyi.

Fiyat yüksek aslında amazon da 279 dolara satılıyor.Bizde max. 1800 TL. civarı olmalıydı.
  • quote:

Fiyat yüksek aslında amazon da 279 dolara satılıyor.Bizde max. 1800 TL. civarı olmalıydı.
    Amazon'da 259$ olan monitör 2.200 lira hocam bizde şu an.
  • Daha önce iki defa vg279q aldım ikisinde de 5 den fazla ölü piksel çıktı . Amazondaki yorumlarda bunda da çıktığını okudum. Bir de bunda şansımı denemek istiyorum ama umarım çıkmaz.
  • kerimgunduz K kullanıcısına yanıt
    Bende o yüzden vatan a gelmesini bekliyorum.Şuan itopya sinerji gibi sitelerde bulunuyor ama onlar test yapıp göndermiyorlar.
  • Ölü piksel garanti kapsamında hocam bildiğim kadarıyla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimgunduz

Hayır, artık 1 ölü piksel dahi olsa ürün ayıplı mal olarak sayılıyor. Tüketici Hakem Heyetine giderek hakkınızı arayabilirsiniz. Ölü piksel sayısı gibi şeyler artık geçerli değil, bu gibi durumlarda Yargıtay'ın emsal kararları var.
    https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-artik-garanti-dahilinde-1-tanesi-bile--77205591
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz çok iyi oldu teşekkürler . Eskiden bu monitörlerin 5 te 1 ine LCD monitör alırdık 10 yıldır ne ölü piksel ne de başka bir sorun ...
    Son yıllarda kalite kontrol epey düştü maalesef.
  • Arkadaşlar mönitör geldi. Ölü piksel çıkmadı önceden vg279 deneyimlemistim sanki onun renkleri bir tık daha iyiydi. Ama bu monitor vg279 dan daha hızlı .
    Display portta kullanirsaniz biraz rahatsız edici sarı ve yeşil tonlar var. Ama hdmı da kullanırsanız renk kusurları azalıyor. Ancak freesync vs özellikleri kullanılmıyor . Ben grafik tasarımla da uğraştığım için hdmı tercih ettim. Almayı düşünenlere tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimgunduz -- 4 Şubat 2020; 23:36:48 >
    Hayırlı olsun, nerden satın aldın dostum? Vatan'a gelmesini bekliyorum alıcam gelince bende.
  • Teşekkürler . Sitem bilgisayardan altım Akakçe uzerinden. Yalnız kutu açılınca keyfi iade almıyorlar bilginize
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.