Şimdi Ara

Asus VivoTab TF810C ses driveri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne yaptıysam ses driverini tanıtamadım. kendi driver programını yüklüyorum olmuyor. driverpack programıyla kuruyorum olmuyor.
    sağ altta ses ikonunda çarpı sembolü var.
    aygıt yöneticisinde ise realtek I2S audio codec de ünlem var. birde insan arabirim aygıtları bölümünde I2C HID aygıtında ünlem var. diğer driverler tamam.

w 8.1 yükledim olmadı. w10 yükledim olmadı. güncelleştirmeleri yüklüyorum yine aynı. çok uğraştım ama yok olmuyor.
    bilgisayar konusunda az çok bilgim var ama bu sorunu aşamadım. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

tavsiyeniz nedir ne yapabilirim.

Asus VivoTab TF810C ses driveri Asus VivoTab TF810C ses driveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 17 Ağustos 2016; 19:43:04 >

• Merhabalar ünlem işareti sürücü hatası veya çakışması anlamına gelmektedir. Sorunu çözebilmek için uygun sürücülerin tekrar yüklenmesi gerekmektedir.
    I2S Interface olarak bir kaç sürücü var ( linkten bakabilirsinhttp://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=39&Level=4&Conn=3 )

donanım id sini yazarsan sana sürücü ile ilgili yardımcı olabilirim donanım idsini öğrenmek için aşağıdaki resme bak. ve id yi buraya yaz birde windowsun sürümü ve kaç bit olduğunuda yaz

• hocam ilginiz için teşekkür ediyorum. 8.1 yüklemiştim aynı sorun vardı. w10 yükledim yine aynı sorun devam etti. şuan w10 32 bit yüklü.
    ilgili bölümlerin fotoğraflarını ekledim.

Asus VivoTab TF810C ses driveri@red_code

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 18 Ağustos 2016; 11:17:53 >

• Tekrardan merhabalar .

Device name ID
    Realtek I2S Audio Codec ACPI\INTCCFFD
    Realtek I2S Audio Codec ACPI\10EC5640

ses kartı için :http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin10/Audio/Audio_Realtek_Win10_32_VER64101474290.zip

lingindeki dosyayı indirin. Kurulum yapmadan önce program ekle kaldırdan ses kartıyla ilgili tüm yüklemeleri kaldırın ve yeniden başlatın sonra normal kurulum yapın buradaki driver CFFD diye geçiyor büyük ihtimal olması lazım .

• hocam yarın deneyeceğim. inşaallah olur son umudum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    7 yıl önce açıldı
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.