alperen, abi bu 6728 in yeni modeli ne?ben daha göremedim galiba sitelerde...
Msi
Abit is7 ler pahalı dilmiş...113+vergi gigabytelar da i865ler 95,96,93 dolar...ama gigabyte a soukum...Abit de olabilir biraz inceleyeyim yalnız en iyi overlok hangisiyle oluyo alperen?Mesela 500Mhz ram destegi varmıdır ki???
Abit is7 113+kdv ,abit is7-e serisi ise 95 doalr ikiside i865 farkı ne??? araştırdım da ama anlamadım fazla....
Bende MSI 875P var ve iyi bir anakart benim tavsiyem ASUS almada ne alırsan al O/C yapmayacaksan boardın kralı gigabyte tır ama O/C pek gelmiyor (Abit ne gördüm ne kullandım yorumum yok)
MSI kullanıyorum. Çok stabil,hızlı ve kaliteli. Asus veya Abit'ten aşağı kalır bir yanı yok. Fiyatı daha makul.
MSI ın 6728 icin dual ramlerle sorun yasadıgını okudum.Bu konuda bilgisi olan varmı? Veya bu 6728 hangi markayla sorunsuz ram olarak?
MSI 'ın D.O.T. özelliğine dikkatini çekerim biraz ararsam darkharware de bunun la ilgili bir kaç makale bulabilirsin[clvr]
Yw buda sorulurmu hic Tabeke ASUS cuz 'ASUS KICKS ASSES'
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by reLo</i> <br />MSI 'ın D.O.T. özelliğine dikkatini çekerim biraz ararsam darkharware de bunun la ilgili bir kaç makale bulabilirsin[clvr] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Dostum peki siz Asus Aİ duydunuzmu???(Asus İntelligence) darkhardwarede asus intelligence dıye aratırsan deıl bırkac bırkac yuz tane makale bulursun.
asus der ve bu anjette tek geçerim
Bi de ABIT ENGINEERING var.DOT da var msi da.Asusda da AI var.Hepsinde de kendine özgü bişiler var.Buyrun brdan yakın