Şimdi Ara

Asus WL-AM604G ADSL modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta sonu hakkın rahmetine kavuşan Origo ADSL modemimin ardından (4 yıl sonunda) yeni modem almak için doğruca Mediamarkt yolunu tuttum... Cumartesi akşamı olduğu için bilgisayarcı bulma şansım yoktu... :)
    Nette bakındım ve inceleme bulamayınca ben yapayım dedim...
    Bir çok model arasından en ucuz ve sağlam görünen ASUS'a karar verdim... Bir an düşünmedim değil bu kadar ucuz (KDV dahil 89TL) olmasının ardında bir şey aramalımıyım diye ama maddi olarak bir cihaza 200 tl vermek hiç işime gelmezdi :)
    4 portlu ve wireless destekli olan ürünün hem siyahı hemde beyazı vardı ve siyahın kutusu açıldığı için beyazını aldım... Cihazın kötü yanı biraz büyük olması ve anten girişiinin yan tarafta bulunması, masa da fazladan yer kaplamasına sebep oluyor... Ancak bu durumu biraz yararlı hale döndürmek için vidalı anten yapmışlar, yetmediği yerden 5DB lik anten alarak rahatlıkla monte edebilirsiniz.
    Ürün hakkında detaylı bilgiyi Türkçe olarak bulamadım çünkü ASUS'un kendi sitesinde böyle bir üründen bahsedilmiyordu bile, ancak asus.com dan global siteyi seçince ulaşabildim...
    Kutunun içerisinden Splitter, data ve telefon kablosu adaptör ve cihazın kendisi çıkıyor, bir çok markadaki dandik splitter yerine oturaklı bir splitter çıkması beni sevindirdi, dandik olan bozulunca oturaklısını takabileceğim :) Cihazın arkasında adaptör girişi, açıp kapatma utonu , 4 adet RJ45 bağlantı noktası ve telefon girişi bulunmakta. Ayrıca consol olarak belirtilmiş bir bağlantı varki kitapçığından "ellemeyin cıss" diye ibare koymuşlar :) İlk kurulum olarak manuel ayarı girdikten sonra kullanıcı adı ve şifreden itibaren kablosuz ayarlarına kadar tek tek uğraştırmadan ilerledim ve internete eski modemime nazaran çok daha hızlı şekilde bağlanabildim... Menu'ye ulaşmak için kullanıcı adı ve şifresini de ikinci bir adımla değiştirdikten sonra bir daha menuye girmeye gerek kalmadan nete bağlandım, halen aynı bağlantıdayım :)
    wireless'i maalesef deneyemedim, en kısa zamanda deniyerek sonucu, eski modeme göre kıyaslamasını vereceğim...

• bilgi için teşekkürler arkadaşım.. bende bir zamanlar Asus un USB olan adsl modemini kullanmıştım.. Gercekten Asus kaliteli ürünler yapıyor ve yanında verdiği donanımlarda kaliteli oluyor.. Bende şuanda Origo 4 port kablosuz kullanıyorum.. modemin neden dolayı bozuldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYMLZ -- 29 Eylül 2009; 1:10:35 >
  • Eski modem bir süredir nete bağlanmakta gecikiyordu ilk fişe takıldığında, bir gece download için açık bıraktığımda artık hakkın rahmetine kavuşmuştu, adaptörü denediğimde sağlamdı ama cihaz hiç bir şekilde çalışmıyordu ve güzel güzel yanık kokuyordu... :)
    Küllerini nehre atmak için not bırakmıştı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.