Şimdi Ara

Asus X54H (15,6 inç) LAPTOP - SIFIR AYARINDA ÇOK AZ KULLANILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Asus X54H (15,6 inç) LAPTOP - SIFIR AYARINDA ÇOK AZ KULLANILMIŞ

Laptop Teknosa'dan alınmıştır 2 yıl aktif kullanıldıktan sonra ellenmemiş çantasında uzun süre yatmıştır kozmetik olarak tertemizdir sıfır ayarındadır 10/9 alır. Çalışmayan hiçbir aksamı yoktur tertemiz gıcır gıcır cihazdır.

Foto isteyene detaylı Whtspp dan foto video atarım üzerindeki stickerlarına kadar tertemiz duruyor orjinal Windows 7 keyi vardır Recovery kısmı bile orjinal ilk günkü gibi duruyor hiç ellenmediği için ilk formatı dün ben attım herşeyini güzelce kurdum sorunsuz kusursuz çalışıyor.

2.nesil i3 ve i5 işlemci desteği vardır anakartın.Hdmi çıkışı ve Usb 3.0 vardır. Günlük kullanımda her işinizi görebilirsiniz 4 Gb ram takviyesi ve Ssd ile çok daha hızlı bir makina olur.

Leş olmuş heryeri çizik pislik olmuş cılkı çıkarılmış tamir bakım onarım görmüş cihazlarla karıştımayınız temiz ellenmemiş kurcalanmamış sıfır kondisyonda bir makinadır. Alana hayırlı olsun 

Ürün'ün Amazon linkini atıyorum oradan inceleyebilirsiniz aynı üründür alındığı gibi bu şekilde duruyor hiç ellenmemiştir;

amazon
    Asus X54H-SO142D 39,6 cm (15,6 inç) dizüstü bilgisayar (Intel Pentium B950, 2,1 GHz, 2 GB RAM, 320 GB HDD, Intel HD Grafik, DVD, DOS)
    https://www.amazon.com.tr/Asus-X54H-SO142D-diz%C3%BCst%C3%BC-bilgisayar-Pentium/dp/B005UD3YGO

FİYAT: 1750 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Resimlerini atmanız mümkün müdür?

• Özelden tel verin detaylı resim atayım hocam

• Resim atar mısınız banada?

• Cihaz anonymousandy arkadaşa satılmıştır güzel günlerde kullanması dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.