Şimdi Ara

Asus X550JK-XO012D 8GB vs Victor G451 ? Son karar . (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öylemi parlaklık değeri düşük mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAROKEP

İlk defa böyle bir yorum duyuyorum ama özellikle G451 den bahsediyorsak parlak ekranda olması nedeni ile gayet iyi, kaliteli bir ekranı olduğunu söyleyebilirim ki showroomda gören hemen herkes de aynı fikirde (İstanbul'da iseniz Okmeydanı Perpa'da showroom da modelleri kendiniz görebilirsiniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

İlk defa böyle bir yorum duyuyorum ama özellikle G451 den bahsediyorsak parlak ekranda olması nedeni ile gayet iyi, kaliteli bir ekranı olduğunu söyleyebilirim ki showroomda gören hemen herkes de aynı fikirde (İstanbul'da iseniz Okmeydanı Perpa'da showroom da modelleri kendiniz görebilirsiniz)

Hayır o anlamda deil Asuslarin ekranlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Hayır o anlamda deil Asuslarin ekranlari

Açıkçası görmedim Asus ekranı, internetten bir youtube videosu açtım işlemci 95C ydi. Baska birseye bakmama gerek yoktu kapattım. %50 yukte 92C-95C arasında ve 1366x768 cozunurlukte, açıkçası şaka mı bu ?
    https://www.youtube.com/watch?v=YwA3W7SUmmE

Bir de bunun ile kıyaslayın
    https://www.youtube.com/watch?v=letgA-RBctA

• Siz hiç daha önce bir dizüstü firmasının her türlü forumda böyle soruları cevapladığını gördünüz mü? Adamlar bu yorumlarını sadece bu şunu mu alayım yoksa Victor mu alayım gibi başlıklara yazmıyorlar. Victor ile ilgili her türlü sıkıntıda yardıma koşuyorlar yani onların da işi gücü yok mu? Heralde işi forumlarda insanlara cevap vermek olan bir çalışan yazmıyodur bunları. Ben aklıma bir soru takıldığında kolayca ulaşabileceğim bir firmanın bilgisayarını dünyaca tanınan bir firmanın (bilgisayarı birkaç açıdan daha üstün özellikte bile olsa [ki işlemci hariç değil]) bilgisayarına tercih ederim. (Ve ips ekran gibisi yoktur :) )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudaki arkadaşların cehaleti gözlerimi yaşattı

hele pixel hesabı yapan arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.