Şimdi Ara

ASUS X550JX WİFİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modeme olan uzaklığım neredeyse 1m den az ve ara ara sinyal 1 diş e iniyor yaklaşık 20 sn sonra yeniden eski haline geliyor. Bu durum beni deli ediyor , genelde online oyunlar oynuyorum ve durduk yere bir anda sinyal seviyesi düşüyor. İnternette ne kadar çözüm yolu varsa denedim sonuca ulaşamadım , o yüzden son olarak buraya yazıyorum. Ama şöyle bir durum var. Yan dairede ağabeyim kalıyor. Modem le arasında 1 duvar var. Sinyal yükseltici almıştı kendi dairesine , acaba onun bir etkisi varmıdır bu sinyal azalmasında ? Geceleri bu durum ile pek karşılaşmıyorum hatta hiç karşılaşmıyorum. Gündüzün modeme bağlı benim laptop hariç 1 TV , 5 Telefon , 1 laptop bağlı. Hepsi aynı anda aktif şekilde kullanılıyor.Ama onlarda bir sinyal azalması ve ara ara kopma durumları olmuyor.

Acaba sıkıntı laptopta olabilir mi ? Laptopu başka bir modem üzerinden kullanmayı denemedim. Aslında o benim çözümüm olabilir.

Sizlerin bilgilerinize muhtacım. Şimdiden teşekkür ederim.

• Flariel F kullanıcısına yanıt
    Asus wifi cartlarında pek sıkıntı olmaz Asus sağlamdır ancak kullanıma bağlı zayıflık olabilir yada arıza yapmış olabilir devre dışı bırakıp bir kullan acces point manyetik bir etki ediyor olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.