Şimdi Ara

Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 ay sonra bu pc yi almak istiyorum Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook ( http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx171d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu347143 ) laptop ve pc lerden aşırı anlamam ama bu beni 5-6 yıl götürür mü vermiş oldugum linktekini alıcam da ???? Bu laptopun konusunu buldum ama orda yazanlardan çok anlamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakka2 -- 4 Ocak 2016; 22:45:49 >

• aynı modelinin 8gb'lısını bu sabah sipariş verdim ebrar bilgisardan. Yarın kargoda olacağını söylediler. Aynı bende 4-5 Yıl üniversite bitene kadar gitmesi için bu modeli aldım.3-4 yıl sorunsuz götüreceğini düşünüyorum ama tabi 3-4 yıl sonraki oyunlarda ultra ayarlarda rahat oynayabilirmisin onu bilmem ama ekran kartı ve işlemcisi harika.Sade ultra diyorum cunku high'da falan oynayabilceğini tahmin ediyorum oyun odaklı alıyorsan. Oyun odaklı değil normal kullanım ise 4-5 Yıl sorunsuz götürür BENCE. Bunlar tabi sade benim fikrim. Piyasa olarak bu özellikte bu fiyata bu markada bulamassın. Tam bir F/P ürünü.Kötü taraflarını alanlara sora sora öğrendim. kimi kasa kalitesine iyi diyor kimi kötü diyor, alışveriş sitelerinde dayanıklı magnezyum kasa olarak geçiyor. Klavyenin ortası hafif esneme yapıyormuş içe doğru,bunun nedeni ise arıza olduğundan değil,klavyenin alt tarafında hoparlor(ulan nasıl yazılıyodu bu afalladım bikaç sn) olduğundan bilerek yapılmış esneme diyorlar. Çok abartılcak birşeyi yokmuş sanırım.En iyi özelliği ise bu fiyata i7+gtx950m olması.Elime geçince kendi görüşlerimide belirtirim

• Evet evet bende üni de oyun odaklı alıcam o esneme çok sorun değilmiş yani varmış ama rahatsız edicek kadar değilmiş diyorlar yani bide oynadığım oyunlar biraz uzun soluklu olucak cok fazla detay verip kafamı kurcalıyorlar onu düşünüyorum bende ama aldığında biraz benide bilgilendirirsen sevinirim.Ve bir de biliyorsan birşey sormak istiyorum 1 TB yer var zaten millet ssd diyip duruyor 120 lik falan zaten yer var daha neden böyle şeyler yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakka2 -- 4 Ocak 2016; 23:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakka2

Herkese öncelikle merhaba.

5 ay sonra bu pc yi almak istiyorum Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook ( http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx171d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu347143 ) laptop ve pc lerden aşırı anlamam ama bu beni 5-6 yıl götürür mü vermiş oldugum linktekini alıcam da ???? Bu laptopun konusunu buldum ama orda yazanlardan çok anlamadım :D

5 ay sonrası bilgisayar dünyası için uzun süre. O zamana 14 nm GPU'lar ya çıkmış ya da eli kulağında olur. SSD fiyatları daha da düşmüş olur. Yani o zamana daha iyi ozelliklere (özellikle GPU anlamında)bir dizüstü
    alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.