Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX171D hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
8
Favori
31.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Betümüren

quote:

Orijinalden alıntı: oguzcanterzi

Arkadaşlar ram takınca garanti dışı kalıyormuş sanırım, çok saçma değil mi? olayın aslı nedir bi anlatıverin :)

Garanti kalma gibi bir durumu yok cihazın.

bende öyle biliyorum işte de asus müşteri hizmetleri öyle deyince bi şüpheye düştüm.
  • oguzcanterzi O kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetleri bilerek de demiş olabilir ben sanmıyorum garanti dışı kalacağını bazı siteler kendileri istediğin ramı takıp yolluyor çünkü bugün elime geçti çok beğendim ilerleyen zamanda hem ram hemde ssd takmayı düşünüyorum
  • beyler Intel(R) HD Graphics 4600 ile birlikte gtx950m yi oyunlarda birlikte kulanmak mumkunmudur? performans artisi icin?
  • Bu üründen yılbaşı hediyesi olarak geldi bana. 2100 liradan isteyen olursa verebilirim. İlgilenen olursa PM atsın lütfen.
  • İşyerinde kullanmak için bir notebook almamız gerek. Genellikle çok yüklü excell dosyaları ile çalışıyoruz. (100mb civarı)
    Aşağıdaki iki modelden birini almayı planlıyoruz. Asus iyi gibi ama güçlü bir ekran kartı var sanırım. Ekran kartı ile pek işimiz olmadığından bu kadar iyi ekran kartlı bir makine almak mantıklı mı. Yoksa daha düşük ekran kartlı ve daha düşük işlemcili MSI mı almalıyız? MSI nasıl bir markadır Asus'a tercih edilebilir mi?
    Malzeme kaliteleri vs. nasıldır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx61-2qc-1862xtr-notebook-pmu347418

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx171d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu347143

• arkadaşlar merhaba.

bende en sonunda karar verdim ve bu laptopu aldım.

fakat freedos sürümün üzerine windows 7 yükleyemiyorum. bunun açıklamasını yapan bir video ya da yazı linki de bulamadım. eğer varsa yardımlarınızı rica ediyorum. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandiera

arkadaşlar merhaba.

fakat freedos sürümün üzerine windows 7 yükleyemiyorum. bunun açıklamasını yapan bir video ya da yazı linki de bulamadım. eğer varsa yardımlarınızı rica ediyorum. şimdiden teşekkürler.

ben direk win 10 kurdum. Sorun yaşamadım. Sizde nasıl bir durum var?
  • quote:

arkadaşlar merhaba.

aklımda kalan kadarıyla bi yerde w7 yüklenmiyormuş bunlara diye duymuştum ama emin değilim tam. w7 yi napcan zaten w8 at. Sonra ücretsiz w10a geçiş yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AML Mezunu

quote:

arkadaşlar merhaba.

aklımda kalan kadarıyla bi yerde w7 yüklenmiyormuş bunlara diye duymuştum ama emin değilim tam. w7 yi napcan zaten w8 at. Sonra ücretsiz w10a geçiş yaparsın

kurulum yapacağım diske windows yüklenemez uyarısı alıyorum. disklere format da atmıyo. elimde sadece win7 cd'si vardı da o yüzden win7 denedim. bende başka yerde win7 yükleyebilenler olduğunu duymuştum.

• Arkadaslar bende bu laptop dan almak istiyorum sizler ne kadara aldiniz? En ucuz nerede bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antartika Maymunu

Arkadaslar bende bu laptop dan almak istiyorum sizler ne kadara aldiniz? En ucuz nerede bulabilirim?

Ben ebrar bilgisayardan aldim

• bandiera kullanıcısına yanıt
    4 gb ram olanı herhalde...Ne kadara aldın dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: antartika Maymunu

4 gb ram olanı herhalde...Ne kadara aldın dostum?

yok 8 gblık aldım. vade farkıyla birlikte 2644e geldi bonus kart sağolsun!
  • yörükmen kullanıcısına yanıt
    Hocam asus dual channel yapabilmek için kingston 1600 ghz 4 GB CL11 model ram mi almak gerekiyor? Yoksa model olarak farklı mı Samsung falan mı?
  • yörükmen kullanıcısına yanıt
    Esneme yapiyor demissin klavyese cogu kiside oyle diyor oyunlarda esnemesi veya klavyede yazi yazmada klavyenin esnemesi sorun olusturuyor mu ? Birde kardesim kasa kalitesi nasil acaba ? Bir onceki laptobumda (lenovo) ısınmadanda mı kaynaklı bilmem 9 10 saat bile basinda durdugum oyun oynadigim oluyordu kapagin acilip kapanma tarafi laptobun ise sol tarafi oluyor büyük bir açılma meydana gelmisti kapagın acılıp kapanması oldukça zorlaşmıştı . Kırılcak gibi oluyordu. Bunda öyle birşey meydana gelir mi ? Kasa güven veriyor mu sağlam mı .. ?

Başka kullanicilarda yardimci olursa sevinirim 1 aya kadar bilgisayari almayi dusunuyorum cunku

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feedbask -- 3 Ocak 2016; 14:24:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AML Mezunu

quote:

arkadaşlar merhaba.

kurulum yapacağım diske windows yüklenemez uyarısı alıyorum. disklere format da atmıyo. elimde sadece win7 cd'si vardı da o yüzden win7 denedim. bende başka yerde win7 yükleyebilenler olduğunu duymuştum.

Ilk kurulumu win8 le yap sonra win7 kurabilirsin komple bicimlendir kur win7 yi rahatlikla kullanabilirsin ben win7 kullaniyorum driverini asus stesi win7 bolumunde bazilarini indirip kurabilirsin geri kalanini drivar pack indirebilirsen deoman tols la kurup tamam full yaparsin diger bu leptop baslikli steden ekran kartini nivada stesinden indir tamamla

• Notebook un Kasası okadar mı kötü alıcam ama bir yardımcı olursanız sevinirim . Eski bilgisayarim ısınmadan olsa gerek kapagin ve kasanin birlesimindeki sol tarafta buyuk bir açıklık oluştu uzun sureli kullanımda bi sıkıntı yaşarmiyim acaba?

• Benimde alma gibi bir dusuncem var bu modeli. Benim.kafami kurcalayan ekranin widescreen olmasi. 1360x780 cad programlarini kullanirken sikinti cikarir mi ? Autocad,netcad vb programlari kullanan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 4 Ocak 2016; 19:58:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı 1 aydır kullanıyorum 4GB modelini. Oyun performansı fena değil ancak ben yine de gittim 8 GB aldım ve taktım eksik olan Ram sorununu hallettim böylece. Size de tavsiye ederim. 2. eksi yönü ise kasa iyi değil ekran da öyle annemin eskiden çamaşır yıkadıgı leğene dokunuyormuş hissi veriyor. Hele lenovo kullandıktan sonra. Ancak fiyat performans olarak gerçeten çok iyi her türlü programı açıyor. Photoshop, Dreamveawer, Netbeans, gibi programlar kurulu gerçi bunu hepsi çalıştırıyor artık :) Oyun olarak ta Lol Smite ve Rust var Rust 4 GB iken çalıştırmıyordu ama simdi çok seri 2 dk sürmüyor oyunu açmak. 3. eksi yönü de hard disk SSD degil ve yazma hızı 5400 olması keşke gerçi piyasadaki çoğu böyle. 2500 TL laptop alacaksanız yine de alın derim zira Dolar 3 TL oldu. 1bucuk yıl önce olsa bu laptop 1500 TL ancak ederdi. Ne yazıkki kur laptopların fiyatını da uçurdu.

• Arkadaslar,

Bu cihazı alın, 12gb ram takın + klavye/mouse ve led 48" tvye baglayın. Tadından yenmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.