Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX171D Notebook 2144 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
8.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede fiyat cok iyi. Yarin gunduz aricam. Elden teslimatlari varsa umraniyeden gidip kendim alcam. Tabi ayni fiyat devam ederse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbus_dnz

Gönderirler göndermesine pcdeponun büyüklüğünden şüphem yok tabiki ancak beklemek nasıl işinize geliyor onu anlamadım

Sen pc depodan 100tl ucuza ver 1 ay bekleyeyim. Anlaştık mı? 1600 e fit miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

Bencede fiyat cok iyi. Yarin gunduz aricam. Elden teslimatlari varsa umraniyeden gidip kendim alcam. Tabi ayni fiyat devam ederse.

Hocam bizede bilgilendirin size zahmet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

quote:

Bencede fiyat cok iyi. Yarin gunduz aricam. Elden teslimatlari varsa umraniyeden gidip kendim alcam. Tabi ayni fiyat devam ederse.

Hocam bizede bilgilendirin size zahmet :)

Elbette eger ulasabilirsem buradan yazarim.

• Koskoca Sıcak Fırsatlar'da bunu da gördük,
    Bir üye, başka bir firmayı ucuz satıyor diye şikayet ediyor, ve hatta ithalatcılara da şikayet ettiklerinden bahsediyor.
    Tamam ticarette olur böyle şeyler, piyasayı düşürenlere pek iyi bakılmaz ama bunu Sıcak Fırsatlar'da dile getirmek biraz komik oluyor.
    Rekabet her zaman iyidir, o 2000 e veriyorsa sen 1900 e vereceksin ki Sıcak Fırsatlar'da değeri olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce çok satışları oldu burda ama son zamanlarda ürünü teslim edilen varmı, 10 gün ciddi rakam, satıp kaçan çok oldu bu forumda, mavi bilgisayar , bilmemne pazar efsanelerini unutmadık
    kimsenin günahını almak istemem ama dikkatli olmak lazım

• quote:

Elden teslimat yok

• 1800 e çok iyi almışsınız beyler hayırlı olsun güle gule kullanın.

• Benim anlamadığım bu cihaz iyimi yani gta 5 falan filan oynatır mı o önemli :D
    Edit : PCdepo fiyat 2006 TL şaka mı ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 23 Ekim 2015; 0:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörTeknoloji

daha önce çok satışları oldu burda ama son zamanlarda ürünü teslim edilen varmı, 10 gün ciddi rakam, satıp kaçan çok oldu bu forumda, mavi bilgisayar , bilmemne pazar efsanelerini unutmadık

Gecen hafta i5lisini almıştım şuan kargoda , yarın teslim edilecek.Ben kabul etmeyip geri yollucam i7lisini alıcam. pcdepodan sıkıntı cıkmaz ,biraz bekletseler de gönderirler.
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Hocam 1730 a havale ile aldım sizce fiyat iyimi umarım sorun çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: andrOnur

Hocam 1730 a havale ile aldım sizce fiyat iyimi umarım sorun çıkmaz

i5lisi için bile 1700 iyi bir fiyat =) fiyat bence gayet iyi , dolar bu seviyedeyken başarılı diyebiliriz.
  • Genel indirim var ben de lenovo aldım havale ile saat 2ye kadar geçerli imiş.

• Hocam kredi kartı limiti yetmediği için dün alamadım hemde dün 1800 üstündeydi bugün çok iyi geldi birde birsürü hesap vardı ben işbankasını seçtim bu havale işinden pek anlamıyorum parayı herhangi bir atmye yatırsam olur mu birde benim yatırdığımı nasıl anlıyacaklar , Teşekkürler

• Bende havale ile ödemeyi seçtim fakat daha havale falan yapmadan bir sıkıntı yaşarmıyız diye baktım ve sonuç iç açıcı değil.
    https://www.sikayetvar.com/pcdepocom
    Aynı model laptop 5 gün sonra kargolanır ibaresi varmış;
    https://www.sikayetvar.com/pcdepocom-kargo-problemi-hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 23 Ekim 2015; 1:08:40 >

• Pcdepoda geç gönderme dışında bir sıkıntı yaşamazsın ancak burdan alırsan 3 gunde kargoda okadar beklemene gerek yok http://www.teknolojikapinda.com/asus-x550jx-xx171d-8gb-laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörTeknoloji

daha önce çok satışları oldu burda ama son zamanlarda ürünü teslim edilen varmı, 10 gün ciddi rakam, satıp kaçan çok oldu bu forumda, mavi bilgisayar , bilmemne pazar efsanelerini unutmadık

Gecen hafta i5lisini almıştım şuan kargoda , yarın teslim edilecek.Ben kabul etmeyip geri yollucam i7lisini alıcam. pcdepodan sıkıntı cıkmaz ,biraz bekletseler de gönderirler.

ben de i5 almıştım 5 iş günü yazıyordu ama bugün 8. iş günüydü. akşam kargolanmış ama aynı şekilde 1700 den aldığım i5 i teslim almicam, 1730 dan sipariş verdim i7 li modeli. umarım sorun çıkarmazlar

• Bu kadar fark için bir hafta bekleyemiyorsanız zaten sıcak fırsatlarda ne işiniz var.

• 2200 gözüküyor pcdepo'da.
  • dehset21 kullanıcısına yanıt
    pcdepo anlık değiştiriyor fiyatları kafalarına göre takılıyorlar yarın takip edin 1700 e tekrar düşürürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.