Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 8.1 Pro mümkünse, hem stabil hemde 7ye kıyasla daha seri çalışır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Bunun için Asus'a hdd değiştiğine dair bilgileri olup olmadığını sordum. Cevap gelirse yazarım buraya. Win 7 için X550LN in driverları yok. Başka yerlerden driverlerı bularak yükleyebilirsin. İçinden çıkan cd deki driverlar sadece Win 8/8.1 için uyumlu. Win 8.1 yüklersen daha stabil çalışır. Hem touchpadde win 8e özgü yöntemler var. Parmağı touchpadin dışından sola doğru getirdiğinde sağ tarafdaki menünün açılması yada soldan sağa getirdiğinde başlat menüsünün açılması gibi vs.

ilginiz ve zahmetiniz için gerçekten çok teşekkür ederim. ben bilgisayarımı götürüp işletim sistemi yükleteyim. kullanım tecrübelerimi forumda paylaşırım sonrasında. umarım sorunsuz bir birlikteliğimiz olur bilgisayarımla :)
    iyi günler.

• Dell Inspiron N5110 a göre kıyaslarsam gerçekten doyurucu bir renk ihtişamı var diyebilirim. Dün hem oyun hem de dizi izledim bana gayet hoş geldi. Tabi 1080p kadar muazzam olmasa da 1366x768 e göre güzel... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashlost

X550LB modellerinin türleri var. Tam kodunu yazarsanız yardımcı olabilirim. Ama LB serileri genelde i5 4200U işlemcili, bizim kullandığımız model i7 4500U işeilemciye sahip. Şimdi LB serisi genelde Win 8.1 yüklü ve fiyatı bizimkilere eşit. Mantıklı olan bizim pcden almanız ve işletim sistemi kurdurmanız...

İstediğim X550LN XO 007D modeli. ve zaten i5 değil dediğiniz gibi i7 4500U istiyorum.
  • Pcdepodaki yorumlarda birisi ssd alırsak takıyor musunuz demiş ve cevap olarak evet, takıp yolluyoruz, garantisi de bozulmuyor demişler. Başlıktaki arkadaşlar da asusla olan yazismalarinda tam tersi olduğunu söylüyor, ilginç bir durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunc. -- 19 Temmuz 2014; 23:33:09 >
  • bilgisayarım geldi ve win7 kurdum.
    -performansı gayet iyi, ısınma sorunu yok.
    -ekran parlaklığından ziyade çözünürlüğü düşük gibi geldi. 5 yıl önce aldığım bilgisayarın ekranı daha iyiydi bence.
    -şimdilik tek sorun spacetuşunun örnekte görüldüğü üzere(hemen her sözcükte geri dönüp boşluk tuşunavar gücümle bastım) diğer tuşlar gibirandımanlı çalışmıyor olması. altına ekmek kırıntısı kaçmış gibi. geri göndermeden çözemeyeceğim birproblem değildir inşallah.
    -fn-f9 konfigürasyonu toucpadı kapatmıyor,neden????

şimdilik bu kadar, daha sonra kullandıkça ayrıntılı görüşlerimi yazarım ha unutmadan harddiskte şimdilik bir ses yok gayet çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor6129 -- 20 Temmuz 2014; 2:35:01 >
  • quote:

Olmaz, bu zamanda bir işletim sistemi kurulumu 50 80 lira arası değişir ilden ile. Tanıdığınız bir arkadaşınız varsa Usb yada dvd yardımıyla kudurabilirsiniz...

Peki bu bilgisayara ne kurmamı önerirsiniz W8.1 Pro mu ?
  • ErencanBütkül kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 Pro , bu pc için en hızlı ve en stabil işletim sistemidir. Windows 7 için driverları hakkında diğerleri diyor ama başka versiyon yazılım uydurursanız ne kadar verimli olur bilemeyeceğim.

Driverlerın güncel versiyonları buradaki linkte mevcuttur...
  • quote:

Windows 8.1 Pro , bu pc için en hızlı ve en stabil işletim sistemidir. Windows 7 için driverları hakkında diğerleri diyor ama başka versiyon yazılım uydurursanız ne kadar verimli olur bilemeyeceğim.

Driverlerın güncel versiyonları buradaki linkte mevcuttur...

Çok teşekkürler. Bilgisayarcıya gittiğimde zaten güncel versiyonları W8.1 Pro yu yüklerken halleder heralde. Benim ekstradan birdaha bir işlem yapmama gerek kalmaz diye düşünüyorum.

• zagor6129 kullanıcısına yanıt
    Bende de backspace ve enter tuşu öyleydi, sanki arasında ekmek kırıntısına benzer bişi var gibi basıyordu ama zorlanmadım hiç. Sadece o basışdan oluşan ses biraz garip geldi.

Diğer fn ile ilgili tuşlar basıyor mu ? Fn+enter tuşuna basınca hesap makinesi açılması gibi.
  • Bu sıralar pcdepoda i7 olanda sürekli indirimler oluyor. Şu anda k.kartına tek çekim fiyatı 1678 tl ye düşmüş. Şimdiye kadar gördüğüm en düşük fiyat. Alacak olan varsa bu fiyata kesinlikle kaçırmasın.

• bu basit bir sorun gibi görünüyor, istanbul yada ankarada servisine götürüp çözebilirim gibi ama can sıkıyor neden space tuşuna her bastığımda böyle bir sorun olsun ki.
    fn kombinasyonlarından kimi çalışıyor kimi çalışmıyor.fn-f17 fn-f15,16 çalışıyor ama 19 ve diğerleri çalışmıyor. sorun sürücü mü donanımdan mı bilmiyorum.
  • zagor6129 kullanıcısına yanıt
    Windows 7 kurduğun için çalışmıyordur bence. ATK veya Chipset driverları uyumlu olmayabilir win 7 ile.

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&m=X550LN&hashedid=nSWs93EF2BRr9DaV
    http://www.asus.com/tr/supportonly/x550ln/HelpDesk_Download

Windows 8.1 64bit için olan driverlar burada var. Belki bazıları Windows 7 de çalışabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 21 Temmuz 2014; 0:41:46 >

• F12'den sonra tuş yok nasıl yapıyorsunuz onları ? Bende Butün Fonksiyon tuşları çalışıyor. Windows 7 için gereken driverlar mevcut değil sanırım. Windows 8.1 mevcut ise buradaki linkten gerekli driverları indirebilirsiniz. Ben onları kurdum şu an sıkıntı yok. Ama gereksiz bir sürü yazılım var. İçlerinden eleyerek yükleyin. Kendi indirdiklerimden ve kurduğum programların listesini fotoğraf olarak ekliyorum, bakıp indirin...

Emin kardeşim bu Driver ve Program listesi fotoğraflarını konuya iliştirirsen çok minnete geçer. Herkes faydalansın kafalardaki soru işaretleri gitsin... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 21 Temmuz 2014; 11:55:24 >

• Ashlost kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkürler lakin ilk sayfada driver linkleri vardı. Tekrar eklemeye gerek var mı acaba ?
  • Sadece fotoğrafları alın, driver listesindeki dosya isimlerini paylaştım. Onları indirirler, geri kalanları gereksiz. Birde gerekli olan programları bilimum yükledim. Arkadaşlara bir nebze olsun rehber olmak... :)

• Ashlost kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. :)
  • Bu modelde dota2 ve battlefield 4 multiplayer oynayanlar var mı ?
  • evet driver sorunu gibi duruyor. valla şu sıra bilgisayar ile uğraşacak zamanım çok kısıtlı. bir ara bazı sürücüleri güncellerim bakalım çözülecek mi?
  • Fırsat bulursam BF4 ile Assassin's Creed IV Black Flag yükleyeceğim...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.