Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: messevim

Hocam ben o dediğinizi yalnız windows 7 de görmüştüm. Windows 8 de öyle bir puanlamanın olduğuna emin misiniz ? Şu anda kontrol ettiğim de puanlama namına birşey yok.

8.1de belki yoktur ama ben de 8 kullanıyorum, var görünüyor, ilginç. Teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadım. Rica ederim :)
  • Anlamıyorum daha 3 gü önce 1710 lira olan ürünün fiyatı nasıl 100 lira artabiliyor bir andahttp://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook
  • Tekrar merhaba arkadaşlar bugün gidip bi inceledim bimeks de ya bilmiyorum Z510 işlemcisinin 4500m olması ve kasanın alüminyum olması daha cazip geldi sizler ne diyorsunuz ve ayrıca daha önce media markt da 2 cihazında yanyana dinleme imkanım oldu sanki ses kalitesi olarak da Z510 önde gibiydi sizler ne diyorsunuz
  • 3un1i 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.. siz incelemiş ve z510 u daha üstün görmüşseniz z510 u almanızı öneririm.

Şimdi size bu modeli alın derim. ama aklınız z510 da kalır. vs vs .. pişman olamayacağınız bir seçim yapın.
  • Pcdepo sitesinde fiyat aşağı yukarı hep bu şekil de yükselip iniyor.. neye göre fiyat biçtiklerini bende anlamadım
  • 3un1i 3 kullanıcısına yanıt
    Ekran paneli hoşunuza gittiyse ve panelin kalitesi önemli değilse eğer z510u tercih edin. Panel ve ekran kartı hariç kasa kalitesine kıyasla z510 hertürlü bu modelden daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Ekran paneli hoşunuza gittiyse ve panelin kalitesi önemli değilse eğer z510u tercih edin. Panel ve ekran kartı hariç kasa kalitesine kıyasla z510 hertürlü bu modelden daha iyi.

Hocam siz peki memnun musunuz asustan yoksa imkanınız olsa değiştirir miydiniz ?
  • Ben daha önce lenovo z580 kullanmıştım ve kasma ve menteşe sorunu yaşamıştım onun için lenovo cihazlara biraz daha temkinli yaklaşıyorum x550ln 840m var ama 4500u yeterli bir işlemci mi Z510da ki 4702MQ 740m bu sistem daha mı iyi ne kadar da kötü bir durum :) keşke bol bol deneme şansımız olsa :) ayrıca size sormak isteğim bir soruda oyun oynarken call of duty yada need for speed rivals oynarken aşırı bi ısınma olup olmadığı sonuçta kasa tam olarak alüminyum değil kusura bakmayın biraz yoruyorum galiba sizi :)
  • Zaten şu an başka model alma imkanım var. Cihazı kullandığım süre boyunca oldukça memnun kalmıştım. Bu fiyat civarında alınabilcek cihaz çok az. Z510 da ekran paneli film için kötü, öbür anlamda çok beğenmiştim. Dell 7537 nin kronik sorunlu üretilen modelleri fazla ve teknik servisi iyi değil. Toshibada fan sesi sorunu var. Msi cx61 in kasa kalitesi kötü. Şu an başka model alma şansım var fakat hepsinde de sorun olduğundan ve beğenmediğimden içlerinden en alınabilir olanı X550LN modeli oluyor. Aslında S551LB modelini de düşünùyorum ama mat ekran olmadığından soğuk bakıyorum.

• quote:

Zaten şu an başka model alma imkanım var. Cihazı kullandığım süre boyunca oldukça memnun kalmıştım. Bu fiyat civarında alınabilcek cihaz çok az. Z510 da ekran paneli film için kötü, öbür anlamda çok beğenmiştim. Dell 7537 nin kronik sorunlu üretilen modelleri fazla ve teknik servisi iyi değil. Toshibada fan sesi sorunu var. Msi cx61 in kasa kalitesi kötü. Şu an başka model alma şansım var fakat hepsinde de sorun olduğundan ve beğenmediğimden içlerinden en alınabilir olanı X550LN modeli oluyor. Aslında S551LB modelini de düşünùyorum ama mat ekran olmadığından soğuk bakıyorum.

Ekran panelini değiştirmeyi düşündünüz mü peki ?
  • 4500u ile 4702mq arasında çok fark var. 4500u ve 4200u normal bi kullanıcı için günlük işlerde yeterli olur. 4702mq daha çok mühendlslik programları, ağır uygulamalar için. Isınma durumunu konusunda yorum yapamam, bendeki sorunlu çıktıydı. Isınma konusunda diğer arkadaşlar yorum yapacaktır. Fakat en ağır oyunlarda bile bilek koyma ve klavye üstünün hiç ısınmadığını duymuştum. Aslında alüminyum demek doğru değil. Plastik-Alüminyum karışımından kastım klavye üstünün alüminyuma benzetilmeye çalışması. Bana klavye üstü plastik hissi verdi. Fakat alüminyuma benzetilmeye çalışılmış ve oldukça kaliteli bi plastik kullanılmış. @3un1i

Ekran panelini garanti varken nasıl değiştirecem ? Eğer parlak ekranlı bi panele mat ekran filmini takmayı kastediyorsunuz, iyi olur fakat ekran çok soluk gözükür öylede. @G. House

• Onu kastetmek istemiştim hocam. Pcdepo'dan alayım diyorum ürünü fiyat bir iniyor bir çıkıyor dün gece 1810 lira olan ürün şimdi 1754 acaba diyorum bu site güvenilir mi ?
  • Hocam listeye benide ekleyebilirsin.PCDepo dan 1700 küsür liraya almış bulunuyorum.İlk windows 8 yükledim , wireless sürücüsü bulamadığım için sonra windows 8.1 yükledim orjinal.Şu an bir problemim yok.İncelemeniz için de teşekkür ederim.

Ben windows 7 kurmak istiyorum fakat tahminimce yine wireless sürücüsünü tanımayacak.Bunun hakkında bir bilgisi olan varmı ? Windows 8.1 wireless sürücüsünü nasıl windows 7-8 ile uyumlu hale getirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Onu kastetmek istemiştim hocam. Pcdepo'dan alayım diyorum ürünü fiyat bir iniyor bir çıkıyor dün gece 1810 lira olan ürün şimdi 1754 acaba diyorum bu site güvenilir mi ?

Rahatlıkla alabilirsiniz.Güvenilir bir site.İstanbulda oturuyorsanız direk ofislerinden de alabilirsiniz.
  • Mat ekran - Parlak ekran hangisi tercih edilmeli derseniz , bana göre mat ekran daha iyidir.
    Film izlerken özellikle karanlık sahnelerde ekranda kendinizi görmek istemiyorsanız , Güneş vurduğunda gözünüzü almasın diyorsanız bence mat ekran daha iyidir.Asus X550LN modelide mat ekranlı ve çok hoşuma gitti.Bana göre notebook'un tek olumsuz yanı ; açma kapama tuşunun ESC nin üzerine yerleştirilmiş olması.Bazen elim kayıyor gibi olmuyor değil yani.
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun :)

Windows 7 hiç kurup denemedim. Driver sitesine baktığımızda da sadece windows 8.1 in driverleri mevcut asusun sitesin de .

Bence yola windows 8.1 ile devam edin..
  • Güvenilirdir. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Acaba HDTune yada HWMonitor adlı programdan harddisk modeline bakabilir misiniz ?
  • quote:

Hayırlı olsun. Acaba HDTune yada HWMonitor adlı programdan harddisk modeline bakabilir misiniz ?

Sanırım Seagate marka hocam.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.