Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sanki incelemeyi yapan arkadaşın HDD si ile Wireless benimkinden farklı.Bende Seagate var o Toshiba.Benim wireless Broadcom , o Ralink marka . İlginç
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Urun seri nosu kacla basliyor acaba ? E3N, E4N ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanırım sizin ki bir önce ki seri . :)
  • Merhaba arkadaşlar 1 aylık araştırmanın sonucunda bu model ve dell inspiron 3542 B51f81C modelleri arasında kaldım bir yardım eli geceleri pcdepo da fiyatlar düşüyor bu gece birini sipariş vermek istiyorum bu arada tüm paylasimlar için herkesin emeğine sağlık alanlara da hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Urun seri nosu kacla basliyor acaba ? E3N, E4N ?

E5N0CV diye devam ediyor.
    Hadi ya olmadı şimdi :/ O zaman bu hddnin farklı model olduğu sadece E4N serisinde var.
  • Beyler bana da bi cevap yazın bea

• tahaaydin94 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Bahsettiğiniz ürün ile bu ürün arasın da donanım özelliği açısından pek bir fark yoktur.

Marka olarak kıyaslayacak olursak tabii ki Asus daha ağır basar. Dell de ısınma problemi vs var mı bilmiyorum..
  • Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak suanda pc depo da satılan e4 yada e5 serisi mi acaba bir bilginiz var mi

Kendilerini arayıp bilgi isteyin. En son e4 te idi.
  • Dayanamadım şimdi stok falan biter diye siparişi verdim birde bu ürünü herhangi bir problemde 1 hafta içinde geri vere biliyor muyuz ?

Hayırlı olsun :) Yeni tüketici bildirisine göre evet verebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaaydin94

Dayanamadım şimdi stok falan biter diye siparişi verdim birde bu ürünü herhangi bir problemde 1 hafta içinde geri vere biliyor muyuz ?

Nerden sipariş verdiniz hocam ?
  • Pc depo 1696 tl tek çekim

• Tamamdir çok teşekkürler ürün elime geçince istediğinizi sora bilirsiniz ama forumda zaten fazlası var eksiği yok

• Merhabalar

Dun pcdepo uzerınden Asus x550ln x0O69D 8gb modelını aldım ancak alırken laptop uzerındekı etıkette dıkkatımı ceken 4gb yazması oldu. Gorevlı arkadasa sordugumda evet o etıket hatalı tum kullanıcılar bundan bahsedıyor dedı ve pcyı actı kutunun ıcınden cıkan wın 8.1 cdsı bozuk buyuk ıhtımalle 3 saat ugrasmama usbye cevırmeme ragmen goremedı dosyaları bende elımde olan vıstayı deneme amaclı taktıgımda dosyaları okudu ve oylesıne kurdum. Vıstada desteklemedıgını dusundugum konu ıse 3225ram ıyı kabloluyu gormemesı. Wın 8.1 yukleyınce yuk ıhtımal bu sorunlarım duzelecek ama sızdede oyle mı 4gbram mı yazıyor etıkette ? Tesekkurler yakın zamanda ınceleme yazımı paylasacagım.

• Zaten X550LN-XO069D modelinde 4gb ram var. XO069DA / XO062D / XO007D modellerinde 8 gb ram bulunmakda. BIOS dan bakabilirsin ram miktarına. Bende XO007D modeli vardı etiket şöyle.
    Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 25 Temmuz 2014; 10:16:56 >
  • Doğrudur ancak ek bir modeli daha var. Benimkisi buhttp://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo069d-8gb-notebook

Bios 8gb gösteriyor ancak daha win 8.1 yükleyemedim cd arızalı olduğundan ve vista desteklemiyor galiba 3225mb gösteriyor :) Bios kesin doğrudur dimi göz boyama yapılamaz ?
  • BIOS dakinin göz boyama ihtimali yok biliyorum. Büyük ihtimal 32 bit yüklemişsindir, ondan 3 gb küsür göstermiştir. 64 Bit sürümlü Win 8.1 yüklemen gerekiyor.
  • Faturada 4gb, kutuda 4gb, etikette 4gb olunca içime kurt düştü ancak bios 8 görüyor. Satış personelinin dediği gibi etiket hatalı diye düşünüyorum öyledirde :)
    Kutunun içinde asus etiketli win 8.1 ve driverlar için bir cd çıktı ancak cdyi ne yaptıysam laptopta çalıştıramadım. 3 saat civarı uğraştım başka bir pcde cdyi taktım okudu herşey normaldi ancak laptopta çalışmadı. Biostan dvd rw ayarlarınıda yaptım ancak olmayınca evde rastgele vista cdsi bulup deneme amaçlı yükledim. Wifi,ram ve ekran kartını sistem desteklemediğinden olduğunu düşündüğüm sorunlar var. İş çıkışı başka bir win 8.1 sürümünü cdye çekip deneyeceğim. Laptop gerçekten müthiş ses kalitesine hayran kaldım çalışıp çalışmadığını lambalardan zor anlıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.