Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pek kullanışlı gözükmüyor hocam. :)
  • Teşekkür ederim :) Güncellemeleri kurdum şuanda torrentte oyunları koydum iniyor :)
  • Buna benzer 1080p öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar windows 8.1 64bit pro versiyonunu nasıl orjinale çevirebilirim ? Virüssüz bir program ya da yöntem biliyor musunuz ?
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    Eğer 2.799 lirayı gözden çıkarırım diyorsan Asus'un bu modelini alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 25 Temmuz 2014; 23:52:02 >
  • Özel mesajla sana sana söyleyeyim ama sahte bir şeyin normal anlamda orjinal olmasını beklemek mantıksızlık. Orjinal olanda DVD kurulumları. Onlarda da Lisans anahtarları var.
  • Özelden attım.
  • İmkansız diye birşey yoktur hocam :)
  • Teşekkür ederim arkadaşlar :)
  • Ogrenci iseniz eger microsoftun ogrencilere ucretsiz olarak verdigi lisansli orjinal embedded 8.1 pro surumu var sinirsiz olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet öğrenciyim. O dediğinizi gördüm ancak indirme linki karşıma çıkmadı. Neyse bir daha araştırayım :)
  • Freedoslu pc alan ogrenciler icin bu bulunmaz bir nimet :) Acilir pencere engelleyicisi linkin acilmasini engelliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bakacağım artık çok yorgunum. Teşekkürler açıklamanız için ve iyi geceler :)
  • Yorumlarda övmüşler ve bir arkadaşım kullanıyordu, çokta iyi duruyordu. Denemekten zarar gelmez :)
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    Kullanıp yorumlarını bizimle paylaşırsan memnun oluruz :)
  • Tabiiki de Emin kardeş
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    EyvAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashlost

Assassin's Creed IV Black Flag test ettim. (FPS'ler dahildir.) Sistemin kendi belirlediği ayarlarda farklı dokulara göre (Su detayı, Vejetasyon, Halk, Bina vs.) 25-30 ile 30-45 arası bir FPS'de oynamak mümkün. Gayet güzel oynanabiliyor.

Ayarları en düşüğe çektiğimde 10 - 12 FPS artması gördüm böyle oyun biraz daha seri geldi...

Kol dayama panelinde gram sıcaklık yok.

Emin kardeşim bu incelemeyi konuya dahil edelim, çok güzel olur...

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

İncelemeniz için sağolun hocam. Peki ac oynadığınızda turbo devreye girdi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

bende 740m i5 var ultra açamyorum dikey senkronizasyon açıkmı ?

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

Açık olunca 60 yada 80 e sabitliyor kapatınca 70-80-90 fps bir problem yok yani.

Hocam sizden bir de dota2 bekliyorum mümkünse

• Bu siteden aldığım silikon kılıfı dün 16 sularında sipariş ettim. Bugün 11.30 civarı gelime geçti cidden çok hızlı gönderim yapmışlar, 24 saat bile sürmedi.

Ürünü inceleyecek olursak, telefonlarımızın ekranına yapıştırılan koruyucu naylon gibi düşünebiliriz. %100 Silikon. Daha önce bir arkadaşımda olan kılıfa göre çok daha ince. Bizim pc'ye de uyuyor. Bizim pc'nin rengi ile uyum sağladığı kesin. Siyah panelimiz olsa daha çok gözümüze batardı. Tozların alta geçmesini önlüyor. Şu an ki incelemem kadarıyla yazı yazmamı engelleyen bir unsur yok, parmaklarıma yapışmadı. Su damlattım kesinlikle geçirmedi. Anti-bakteriyel özelliğinin var olduğundan şüphe duyuyordum ama kokusu var ama duyulur derecede değil yani burnunuzu yaklaştırdığınızda o koku geliyor ama parmaklara koku çıkmıyor. Parmak izi de bırakmıyor. Oyun oynarken de kullanılabilir. Yazı yazarken sesi azda olsa indirgiyor. Ürünü avucunuzun içine katlayıp açtığınızda buruşma dokusunda bozulma söz konusu değil. Temizlik yaparken ıslak mendille değil de fiber bir bez ve su yardımıyla silerseniz ürünün deforme olmaması açısından iyi olacaktır.

Sanırım ürünün dezavantajı mikro-klimatik özeliğinin olmaması. Bundan dolayı, hafif ısı klavyede hissedilebiliyor. Kullanılır mı diye sorarsanız "klavyemden yazılar silinmesin, ben sakarımdır bir şey dökerim, sert basarım tuşları çıkartırım" diyenler için kullanılabilir ürün.

Benim puanım 10/9 . 1 puanı mikro-klimatik olmadığından kırdım...
    Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 26 Temmuz 2014; 15:28:18 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.