Bildirim
Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buradan alan var mı?
http://www.sanalpazar.com/Asus-X550vc-Xo007d-I5-3230m-2.6ghz-4gb-500gb-15.6-Hd-Led-2gb__isp20102314
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu baktığınız ürün 3. Nesil İşlemci ,4 GB RAM ,500 GB Hard Disk, Ekran kartı ise 1 seneye yaklaştı diyebilirim. 150-200 lira daha fazla vererek bizim bilgisayardan satın almanız. Bunu almanızı tavsiye etmiyorum. Hem indirim fırsatı da varken bütçenizi azıcık daha zorlayın derim. Pişman olmayacaksınız... -
Peki sizce alınabilecek en mantıklı site hangisi? N11'den başkasının hesabından 111 lira indirimle almayı düşünüyorum.
http://www.n11.com/asus-x550ln-xo007d-i7-4500u-18ghz-8gb-1tb-2gb-840m-156-freedos-P24411969 -
Ben hızlıal.com'dan almıştım ama ürün şu an gözükmüyor sanırım tükendi. pcdepo yada n11 güvenilir sitedir, size nasıl uygun geliyorsa... -
Sizi de rahatsız ediyorum ama N11 %11 parafpara veriyor. Özel bir karta mı yoksa site içinde kullanmalık mı? -
Prodepo dan aldım. Birkaç gün kullandım. Biraz yavaş gibi hissettim. Bismillah diyip önceki bilgisayarımdan kalan SSD yi taktım. W8.1 SSD için özel ayarları yaptım. İçinden çıkan hdd ye USB 3.0 kutu aldım. Şimdi canavar oldu. 5-6 sn de açılıyor. Bilgisayar gayet hızlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 26 Temmuz 2014; 18:00:40 >
Hocam teşekkür ederim inceleme için. en kısa sürede bende almayı düşünüyorum. Ayıptır söylemesi biraz sakarlık varda . :) -
720m bir ekran kartıda bu kadar para verilmez. -
Yaptığınız işlem garanti dışı bırakıyormu cihazı ? -
Pcdepoda ara ara indirimler oluyor. Gecen gun k.kartina 1666 tl ye dustu x550LN, daha oncelerde de 1668-1682 tl ye dustugu oldu. Eger indirim oldugunda yakalayabilirseniz bu fiyatlarda hemen alin.
Takip edeceğim teşekkür ederim
Bizim cihazın altında hdd ve ram bölümünün olduğu bir kapak var biliyorsunuz. 2 vida ile sabitlenmiş. Açıkçası biraz terettüd ettim sonra nette araştırma yaptım. HDD ya da ram Update sinin garantiye bir şey getirmediğine dair yorumlar okudum. Mantıken de hdd yükseltmek garanti bozmaz. Sen hdd takarken cihaza zarar verirsen garanti karşılamaz elbette. Bilgisayar SSD taktıktan sonra kendine geldi inan. Eşim bilgisayara geçti ve e bu senin eski bilgisayardan daha yavaş dedi. 2008 de aldığım bir cihazdı o. SSD takılı idi ve oldukça hızlı idi. Bu şekilde kullanmak bana saçma geldi. Bende taktım SSD yi. Yarın bi gün sorun olursa ki sanmıyorum garanti dışı kaldığını düşünmüyorum. Tüketici mahkemeleri vs başvururum gerekirse.koruyucu etiket falan yok ayrıca. Aksi bir durumda orjinal hdd sini takar yollarım. Benim için bu cihazı SSD ile kullanmak RİSK almaya değer. İleride cd rom bölümünü hdd ye çevşreceğim. Onda komple açmak gerektiğinden gerek görmedim. Cihaz USB 3 destekliyor. USB 3 destekli bir hdd kutusu aldın mı gayet hızlı veri atıyor.
Mail attığınız asus yetkilisinin açıkçası konuyu tam anlamadan yanıtlağını düşünüyorum. Dikkate almıyorum. Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi bir şey. Cihazı SSD ile test etme inkanınız olsa keşke. O zaman farkı anlarsınız. Karar sizin. Ben RİSK aldım ve değdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Azil48
Prodepo dan aldım. Birkaç gün kullandım. Biraz yavaş gibi hissettim. Bismillah diyip önceki bilgisayarımdan kalan SSD yi taktım. W8.1 SSD için özel ayarları yaptım. İçinden çıkan hdd ye USB 3.0 kutu aldım. Şimdi canavar oldu. 5-6 sn de açılıyor. Bilgisayar gayet hızlı.
Hocam "içinden çıkan HDD ye USB 3.0 kutu aldim" derken ne demek istediniz, biraz anlamadım da? Teşekkürler..
-
Bizim makine USB 3.0 destekliyor. Cihazın içinden çıkan hdd yi harici hdd gibi kullanmak için yukarıdaki arkadaşın örneklediği gibi kutular satılıyor.
Önerebileceğiniz bir SSD varmıdır hocam ? Ayrıyeten USB 3 destekli hdd kutusu derken orayı anlamadım ? Dediğiniz alet nasıl kullanılır ? Biraz daha olayı açarsanız memnun olurum. -
Birkaç seneye kadar USB 2.0 teknolojisi kullanılıyordu . Birkaç senedir ise 3.0 kullanılıyor. Şayet USB 3.0 destekleyen bir hdd kutusu alırsanız(ben 40 TL Ye aldım daha ucuz ve pahalıları var) USB 2.0 a göre 10 kat daha hızlı veri kopyalarsınız. Bizim kasadaki soldaki 2 USB, USB 3.0.
Bende 90 GB lık kingston v200 SSD var. 2 sene önce almıştım. Şimdi v300 leri var. Onlar daha iyi. Bütçenize göre almanız gerekiyor. Tabiki daha iyi ürünler vardır. Tavsiyem en az 90 GB olması. Tercihen de 128 lik olması... Daha fazla olması bütçe ile ilgili
quote:
Orijinalden alıntı: messevim
Önerebileceğiniz bir SSD varmıdır hocam ? Ayrıyeten USB 3 destekli hdd kutusu derken orayı anlamadım ? Dediğiniz alet nasıl kullanılır ? Biraz daha olayı açarsanız memnun olurum.
Mantık basit içinden çıkan 1 tb lık hdd yi taşınabilir HDD ye çeviriyorsun. USB ye takıyorsun kablosunu tamamdır :) böylece 1 tb lık bi harici hdd ye sahip oluyorsun
Yanlış anlamadıysam şu anda siz cihazın 1 terabaytlık harddiscini söküp yerine 90GB lık SSD taktınız öyle mi ?
Peki bu durum da 90GB işinizi görüyor mu ? Veri depolamada sıkıntı çekmiyor musunuz ? Her ne kadar cihazdan çıkardığımız harddisci harici olarak bağlasakta pek kullanışlı olmaz sanırım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X