Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı oyunlar büyük ihtimal tam randımanlı çalışmıyordu, ekran kartı güncellemesi gelince bazı oyunlardaki fps düşüklüğü çözülüp normale getirilmiştir. Bi ekran kartı güncellemesinin 5-10 fps arttıracağını hiç sanmıyorum. Sadece bazı oyunlardaki stabilite sorunlarını düzeltmek içindir. Bende haftaya son bi daha pcdepo üzerinden alıcam eğer tekrar sorunlu çıkarsa artık Dell 7537 alırım.
  • İlk aldığınızda sorunlu mu çıktı hocam ? Bende pcdepo düşünüyorum eğer sorunlu çıktıysa sadecenotebook'a yöneleceğim.
  • Yok ordan almamıştım, ebrardan aldım ama bana 4 kere arızalı laptop geldi. 2si bu modelde, 2si z510da. Bu haftada iade etmek için değişim raporunu yolladım. Taksitle almış olmama rağmen, ertesi günde ücretin tamamını eft ile nakit olarak yatırdılar. Sağolsunlar indirimli olarak almış olduğum asus marka çantanın ücretini de düşmemişler. Ama işte arızalı çıkınca ister istemez firmaya soğuk bakıyorum artık. Bide bu 4 kez olunca şansın dibine vurmuş oluyorum :) Bu gidişte piyasadaki tüm arızalı laptopları toplucam gibi, hadi hayırlısı bakalım :)
  • Allah sabır versin hocam. Gerçekten zor bir mesele :) Ebrar ile gerçekten çok sorun yaşayan var. y510p yi birisi kaç kere iade etmiş başka modellerde olsun çok iade eden var ebrar bilgisayara. Ben hiç yakın bakmıyorum zaten ebrara. Ya sadecenotebook ya da pcdepo benim için :)
  • Ben hic duymadim ordan arizali cikipda iade eden ama yinede firmadan oldugunu sanmiyorum. En azindan benim gibi sorun yasayanlari duydugum iyi oldu. Bakalim Dell 7537 yide dusunuyorum. i7 olanin fiyati sadecenotebookda su an uygun geldi win8 li olmasi dolayisiyla. Fakat wifi problemi var diyorlar, her ne kadar inanmasamda. Bide servis sıkıntısı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dell markasina fazla pozitif bakmiyorum. Tamamen kendi yorumum. Wi fi problemini bende duymustum. Bakalim hayirlisi hocam.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Sizinle hem fikirim. SSD ye alıştıktan sonra diğerleri hantal geliyor. Garantisi bitmeye yakın CD ROM yerine hdd takarım. O zamana kadar harici hdd +ssd kullanırım.

• O güncelleme sadece 840m li ekran kartlarına gelmedi. diğer birkaç ekran kartı modelinede geldi.Yani her ne kadar bu ekran kartının performansı artmış olsa bile aynı şekilde onlarda arttı. Bunu da göz ardı etmeyin lütfen.. Almadan önce de iyice araştırın, imkanınız olursa dell 7537 ile bu cihazı kıyaslayın
  • onur19071 O kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatabilir.

Zaten bu pc oyun bilgisayarı değil. Oyun bilgisayarı arıyorsanız bütçeniz en az 3000 liradan başlamalı.

Bu fiyata daha iyisini bulabileceğini de sanmıyorum.
  • Bende öyle tahmin ettim. Optimizasyon yapılmıştır. Ama kullananlar bu kadar fps artışı olduğunu söylediler (bazı oyunlarda) Ben daha denemedim. Ekran kartını güncelledim ama dediğim gibi deeneme fırsatım olmadı. birazdan deneyebilirrsem deneyeyim.. kıyaslayayım bakalım eskisi ile ne kadar bir fps oynaması var
  • Arkadaslar herkese merhabalar. Bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Bu modeli uzun zamandır arastırıyor ve forumu yakından takip ediyorum. Pc Depo'da 1700 civarında ve vatanda w8 li 2300 civarında.
    Sizce orjinal bir işletim sistemi için 500 lira vermeye değer mi ?

Bir diğer sormak istediğim. Freedos aldığım zaman 8.1 kullanmak istiyorum. Kendim pek anlamadığım için bir bilgisayarcıda yükletmeyi düşünüyorum ancak sorun çıkar mı acaba diye de düşünmeden edemiyorum.
    Bilgisayarcı yüklediğinde forumda bahsi geçen tüm güncellemeleri yapmış olacak mı ? Eğer o güncellemeleri yapmazsa benim ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor tekrardan ?

Pek anlamadığım için çok soru sorduysam affola. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler
  • Hocam fps oranın da gözle görülür bir artış var. Çatışmaların en yoğun olduğu yerlerde en fazla 34 oranlarına kadar iniyor fps .

İlk sayfaya baktığınız da göreceksiniz ki güncellemeden sonra yaklaşık bir 5-7 arasında bir fps oynaması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 27 Temmuz 2014; 0:31:30 >

• ErencanBütkül kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim.

Orası size kalmış artık. 500 Lira az bir para değil. Siz 500 liraya pcye bir SSD alabilirsin.

Bilgisayarcıya verdiğinizde orada ki kişiye windows 8.1 pro kurmasını söyleyin. Güncellemeleri kurmasa bile, internet bağlantınız varsa evde oradan güncellemeleri yapabilirsiniz. Ben bir aydır kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Merhaba kardeşim.

Orası size kalmış artık. 500 Lira az bir para değil. Siz 500 liraya pcye bir SSD alabilirsin.

Bilgisayarcıya verdiğinizde orada ki kişiye windows 8.1 pro kurmasını söyleyin. Güncellemeleri kurmasa bile, internet bağlantınız varsa evde oradan güncellemeleri yapabilirsiniz. Ben bir aydır kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar.

Çok teşekkürler. Güncelleme konusunda bir zorluk yaşamadan halledebilirim sanırım ?
    Dediğim gibi pek anlamadığım için sorma gereği duyuyorum. Şimdiye kadar hiç freedos almadım da :)
    Güncelleme konusunda yine yardım isteyebilirim bir kaç gün içinde :)
  • ErencanBütkül kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim zorluk falan yaşamazsın. Tüm güncellemeleri rahatlıkla alırsın sıkıntı olmaz .:)
  • Hocam attığınız resimler ile beni çok rahatlattınız. Artık gönül rahatlığıyla bu pc yi alabilirim. 7537 modelini araştırdım. Kronik sorun oalrak üzerinde en çok durulan konu wi fi. Sonra bazı arkadaşlar ekranın kötü olduğunu savunuyorlar, klavyenin çalışmadığını ve touchpadin çalışmadığını söyleyenlerde vardı. Ben zaten %6 performans için 100 lira veripte dell almam hocam. Yazık olur paraya. Benim gölümdeki DA modeli. Alacağız inşaallah. Alınca diğer oyunlarıda dener size yazarım. Muhtemelen en fazla 2 hafta içinde alacağım.
  • Şimdiden hayırlı olsun :) Teknoloji işi şans işi. Belki de alacağınız asus ta da dediğiniz sorunlarla karşılaşacaksınızdır.. kim bilir... dediğim gibi önünüzde iki hafta var iyi bir araştırma yaparak kararınızı verin.
  • Tamam hocam ins kararimi verecegim :)

• Beyler merhabahttp://www.bimeks.com.tr/urun/139964/asus-x550lb-xo025h-w8-.aspx linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum biraz pahalı gibi windows 8 yüklü biraz ondan, sizce nasıl yorumlarınız çok önemli gidip mağazadan alabilirim bazı nedenlerden dolayı daha iyi bir bilgisayar varsa önerilere açığım asus olması kaydıyla şimdiden teşekkürler
  • smylmzr kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bahsettiğiniz linkteki bilgisayarın özellikleri , bu konuda inceleme si yapılmış laptoptan hemen hemen aynı. Hatta sizin linktekinin ekran kartı birkaç tık geride.

Gerçi sizin de dediğiniz gibi içinde windows oluşu fiyatını arttırmakta.

Freedos önerisi istiyorsanız size öneride bulunabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.