Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte o zamanda pek kullanışlı olmaz sanırım. Zaten içeriden çıkan disc te darbelere vs korumasızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

Buradan alan var mı?
    http://www.sanalpazar.com/Asus-X550vc-Xo007d-I5-3230m-2.6ghz-4gb-500gb-15.6-Hd-Led-2gb__isp20102314

Gösterdiğiniz bilgisayar yerine bence şuna bi göz atın. Fiyatı cidden uygun.

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550ln-xo069d-notebook-pmu324155#urun_detay_tab3

• Evet doğru anlamışsınız. Gerekli programları uygulamaları yükledikten sonra 40-50 GB lık yer kalıyor. Bu da günlük ihtiyaçlar için yeterli bana. Önemli bilgiler haricide oluyor böylece. Zaten arşive her zaman erişme ihtiyacı duymuyorum. Ki zaten bu geçici çözüm. Ileride cd rom u iptal edip o 1tb ı oraya takarım. Hdd yi kaldırdım bir kenara günlerdir açma ihtiyacım bile olmadı. Ben memnunum. Sizin için taşınabilir HDD yi takmak( sadece USB kabloyu takıyorsun) külfet ise 2 seçeneğiniz var. Ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da kasayı açıp/artırıp CD ROM kısmına hdd takacaksınız. Tercih sizin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdd kutusu aldım bi de hdd taşıma çantası. Verileri attım çantasına koydum duruyor. Ama derseniz ki ya düşer bu elimden ya da çay dökülür vs. RİSK olabilir :) emin ol bilgisayarın içinde hdd bölümünde metal muhafaza yok.

Yanlış anlaşılmasın ben kimseye SSD takın demiyorum. Ben taktım çünki hız ve performans benim için önemli grafik tasarım vs uğraşıyorum. Eğer ki bunlar sizin için çok önemli değil ve şuanki hali rahatsız etmiyorsa sizi kullanın öyle. Ben rahatsız oldum. Çözüm olarak yukarıda yazdığım çözümü buldum. Memnunum :)

• Azil48 kullanıcısına yanıt
    Optik okuyucu için de kutu var mı?

• ibribr kullanıcısına yanıt
    Elbette var. Ben Başka bir model Asus kullanıcısıyım. DVD yazıcıyı harici olarak kullanmaya devam ediyorum.

http://www.sanalpazar.com/Laptopa-Ikinci-Hdd-Dvd-Rw-Kutusu-Sata-2-Urun-Bi-Arada__isp13236219

Aldığım ürünler bunlar. İkisi bir arada oldukça uyguna aldım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Temmuz 2014; 19:25:19 >
    Elbette. Ben henüz almadım ama yukardaki bağlantıdakine benzer ürün alacağım

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Çok işe yarar bir ürün. Şu an kapalı görünüyor fiyatı ne kadardı ?

Paraf, Halk Bankasının sanırım. Onu halkbankası kartınız varsa bir bankayı arayın öğrenin. Muhtemelen alışverişlerde kullanılabilir oluyor. Migros vs. gibi yerlerde.
    Link'in kapalı olduğunu fark edip yeniledim , tekrar kontrol edin. 49 TL + Kargo
    Satıcıya mutlaka ne istediğinizi yazılı olarak belirtin. Sağ olsunlar tüm mesajlarıma anında cevap aldım. 12,7mm 9.5mm ölçülerinde ve sata to sata, sata to pata olmak üzere farklı modeller mevcut. Bu notebook için hangisi uygunsa o sipariş edilmeli.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Siz garanti konusunda ne düşünüyorsunuz? SSD taktım ben. CD ROM u değiştirmek için kapağı komple sökmek lazım sizin verdiğiniz videodaki gibi. Emin olamadım bende harici kutu aldim.

• arkadaşlar kuzenim aldı cihazı kurulum yapamadı, 3 farklı windows iso dosyası ile denedi ama kurulum ekranına gelirken
    0xc00000e9 ile başlayan bir hata veriyor ve hard diski bulamıyor. ama biostan bakıldığında harddiskte bir problem yok gözüküyor.
    freedos olarak normal şekilde de açılabiliyor cihaz.

nasıl kurabiliriz windowsu?

bilgisayar asus X Series X550LN-XO069D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

Siz garanti konusunda ne düşünüyorsunuz? SSD taktım ben. CD ROM u değiştirmek için kapağı komple sökmek lazım sizin verdiğiniz videodaki gibi. Emin olamadım bende harici kutu aldim.

Aslında sizin gibi düşünüyorum. Müdahale kapağı yapılmış ve garanti etiketi yapıştırılmadı ise RAM ekleme ve HDD değişiminde garanti devam eder. Ancak DVD yazıcıyı sökmek için gereken vida içeride olduğu için mecburen kasayı sökeceksiniz. Bu garantiyi kesinlikle bozar. Ben de 6,5 yıllık Asus'uma SSD taktım ve yeni bir bilgisayar alırken SSD'li olmasına dikkat ediyorum. Yoksa bile muhakkak takarım. Öyle alıştım ki SSD ile kullanmaya, attan inip eşeğe binmek gibi olur.

Zaten teknoloji şans işi. Garanti falan bir yere kadar. Kullanıcı hatası deyip uğraştırıyorlar insanları.

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Alttaki video'yu inceleyin.

• İnceleme için teşekkürler. Sizin yazınızı okuyunca internette daha ucuz bulurmuyum acaba dedim ve ve şunu buldum.

http://www.aliexpress.com/item/1pc-Free-Shipping-Ultra-thin-Design-Universal-Laptop-Notebook-Silicone-Keyboard-Protective-Film-Keyboard-Cover-Protector/1937065668.html

Sizce aynı ürün olma ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 26 Temmuz 2014; 20:47:20 >
  • Hocam bende takip ediyorum bu konuyu. Ekran kartı hep aklıma takılıyordu. Dell 7537 mi alsam diye kararsızlığa düştüm. Ama sizin yazınızda en son gelen güncelleme ile 5-10 arası fps artışı olmuş. Mesela nfs rivalsta 27-30 iken şimdi 33-40 arası mı olacak highte ?
  • S.a batilfeed 4 , cryis 3 gibi oyunları yüksek ayarlarda kasmadan sorunsuz oynatar mı
  • bide windows 7 ile uyumlu degilmiş diye duydum bu dogru mu acaba ?
  • http://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-x550ln-xo007d-al%C4%B1n%C4%B1r-m%C4%B1.79538/
    burada oyun için olmadagını söylediler acaba bu dogru mu ?
  • onur19071 O kullanıcısına yanıt
    bütçesi en fazla 1600 olan birisinin alabileceği en iyi notebook. Orada da bir şey gözüme çarptı. Adam 1800 liralık leptopu soruyor iyimi diye biriside çıkmış ge 60 öneriyor. Ayıp ya
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.