Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanalpazardada 1.60 tlye vardı. Ama güvenip alamadım pek. Hepsiburada'da puanımda vardı 3 aşağı 5 yukarı banada düşük geldi. Güvenilir olduğu için hepsinburadadan aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Kardeşim bahsettiğiniz linkteki bilgisayarın özellikleri , bu konuda inceleme si yapılmış laptoptan hemen hemen aynı. Hatta sizin linktekinin ekran kartı birkaç tık geride.

Gerçi sizin de dediğiniz gibi içinde windows oluşu fiyatını arttırmakta.

Freedos önerisi istiyorsanız size öneride bulunabilirim.

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GT-740M-vs-GeForce-840M aynen birbirlerine yakınlar, valla mağazadan alıcam büyük ihtimalle mağazalarda hiç freedos satmıyor galiba fiyatı biraz pahalı bence de ama mağazadan alacağım için mecbur, şimdi baktım da bellek hızı da benimkinin 1333 mhz ne anlama geliyor mesela ne kadar fark oluşturur

• smylmzr kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz linkte ki karşılaştırmaya dikkat edin. 740m 2GB ile, 840m ise 1GB ile test edilmiş :)

İlla mağazadan almak zorunda mısınız ?
  • Bu pc bf4 watch dogs gibi oyunları orta yüksek grafiklerde oynatıyor mu bide bu pc alsam GTA 5 oynayabilir miyim sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 i rahatlıkla oynayabilirsin tabii ki. Ama diğer oyunlar bende yüklü olmadığı için kesin birşey söyleyemem. Lakin bf4 ü normal ayarlarda kasmadan oynatması lazım.
  • quote:

GTA 5 i rahatlıkla oynayabilirsin tabii ki. Ama diğer oyunlar bende yüklü olmadığı için kesin birşey söyleyemem. Lakin bf4 ü normal ayarlarda kasmadan oynatması lazım.

Artık klasikleşen bi soru soracam bunu mu alsam yoksa dell 7537 mi alsam

• Hangisi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa onu alın :)
  • quote:

Hangisi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa onu alın :)

Boyle soruya boyle cevap

• e napalım
  • Dell Inspiron serisini 3 yıl kullanmış biri olarak artık bu konuya kaç defa yazdığımı bilmiyorum ama tekrar anlatayım. Ben 3 yıl kullandım. Kaç kere termal macunda değiştirdiysemde , Zalman fanda aldıysamda o Dell göründüğü gibi bir marka değil. Dell'miş ,Amerika patentliymiş falan kesinlikle aldanmayın. Kol dayadığınız panel soyuluyor ve muhtemelen 7537'dede kaplama kasa vardır sakın caydırıcı gelmesin. İnanın bana ASUStek malının arkasında duruyor. Dell 7537 donanım bakımından üstün gözükebilir ama pişman olacaksınız, ben yıllar önce hata yaptım siz bari yapmayın. Wi-fi sorunu Inspironlarda hep var. Sürekli bağlantı bulamaz hata verir , pcyi yeniden de başlatsanız sıkıntı çıkarır.

Son sözüm, almayın Dell kardeşim, savaş açtım ben Dell'e ya. 1 kişi kurtarsam kardır. Asus'un ortağı gibi konuştum ama gerçekleri söylüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 27 Temmuz 2014; 3:18:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashlost

Dell Inspiron serisini 3 yıl kullanmış biri olarak artık bu konuya kaç defa yazdığımı bilmiyorum ama tekrar anlatayım. Ben 3 yıl kullandım. Kaç kere termal macunda değiştirdiysemde , Zalman fanda aldıysamda o Dell göründüğü gibi bir marka değil. Dell'miş ,Amerika patentliymiş falan kesinlikle aldanmayın. Kol dayadığınız panel soyuluyor ve muhtemelen 7537'dede kaplama kasa vardır sakın caydırıcı gelmesin. İnanın bana ASUStek malının arkasında duruyor. Dell 7537 donanım bakımından üstün gözükebilir ama pişman olacaksınız, ben yıllar önce hata yaptım siz bari yapmayın. Wi-fi sorunu Inspironlarda hep var. Sürekli bağlantı bulamaz hata verir , pcyi yeniden de başlatsanız sıkıntı çıkarır.

Son sözüm, almayın Dell kardeşim, savaş açtım ben Dell'e ya. 1 kişi kurtarsam kardır. Asus'un ortağı gibi konuştum ama gerçekleri söylüyorum...

Benim için dell devri bitmiştir tesekkur ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Archuduke

quote:

Orijinalden alıntı: Ashlost

Dell Inspiron serisini 3 yıl kullanmış biri olarak artık bu konuya kaç defa yazdığımı bilmiyorum ama tekrar anlatayım. Ben 3 yıl kullandım. Kaç kere termal macunda değiştirdiysemde , Zalman fanda aldıysamda o Dell göründüğü gibi bir marka değil. Dell'miş ,Amerika patentliymiş falan kesinlikle aldanmayın. Kol dayadığınız panel soyuluyor ve muhtemelen 7537'dede kaplama kasa vardır sakın caydırıcı gelmesin. İnanın bana ASUStek malının arkasında duruyor. Dell 7537 donanım bakımından üstün gözükebilir ama pişman olacaksınız, ben yıllar önce hata yaptım siz bari yapmayın. Wi-fi sorunu Inspironlarda hep var. Sürekli bağlantı bulamaz hata verir , pcyi yeniden de başlatsanız sıkıntı çıkarır.

Benim için dell devri bitmiştir tesekkur ederim :)

Eski pc'imi verdiğim arkadaşımla irtibata geçip size detaylı foto aktaracağım, akıllarda soru işareti kalmasın. Rica ederim... :)

• quote:

Bahsettiğiniz linkte ki karşılaştırmaya dikkat edin. 740m 2GB ile, 840m ise 1GB ile test edilmiş :)

İlla mağazadan almak zorunda mısınız ?

Hadi ya ona dikkat etmemişim :) durum mağazadan alacam gibi görünüyor aslında pcdeponun kapıda ödeme seçeneği var galiba ama kararsız kaldım
  • Pcdepo 1750 oldu.

• orjinal olmayan windovs 8.1 kurabilirmiyiz
  • onur19071 O kullanıcısına yanıt
    Tabiiki kurabilirsiniz ama aktivasyonu diğer Windows sürümlerine göre oldukça meşakkatli.

• Beyler x550ln almaya karar verdim ama i5 mi i7 mi karar veremedim aradaki fark 350 lira değmez gibi geliyor. Siz ne diyorsunuz așırı fark olur mu?

• Hocam klavye feedback i nasıl ? Hani tuşa basarsın sonra tuşun tepkisi olur ya yukarı doğru. Bende şu an toshiba var, toshibaların feedback güzel, hepsinde de aynı biliyorum. Toshiba ile kıyaslarsak nasıldır ?
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    N5110 modelinin kasası tamamen plastik zaten. Bilek koyma yerleri alüminyuma benzetilmiş sadece. Plastik olduğu için zamanla soyulması muhtemel. Aynı şekilde bu X550deki bilek koyma yeri de plastik ve alüminyuma benzetilen bir kaplama var. Tabi X550 deki plastik kalitesi çok daha kaliteli. X550deki klavye üstü zamanla soyulabilir ama bu çok uzun süre geçtikden sonra olucaktır.

7537 ile N5110 kasaları aynı değil. 7537 tamamen alüminyumdan yapılmıştır. Zira notebook un ağırlığı alüminyumdan dolayı 2.6 kg. N5110 ise tamamen plastik.
  • Vallaha ben dellden bıktım, teknik servis bakımındanda sıkıntı yaşadım. Alüminyum kasaların daha fazla ısındığını ya bu konu başlığında ya da başka bir konuda okudum. Eğer çok cazip gelseydi belki 7537 alabilirdim, teknik servis zırvalığına da katlanarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 27 Temmuz 2014; 13:12:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.