Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hopeless1

İnceleme için teşekkürler. Sizin yazınızı okuyunca internette daha ucuz bulurmuyum acaba dedim ve ve şunu buldum.

http://www.aliexpress.com/item/1pc-Free-Shipping-Ultra-thin-Design-Universal-Laptop-Notebook-Silicone-Keyboard-Protective-Film-Keyboard-Cover-Protector/1937065668.html

Sizce aynı ürün olma ihtimali var mı?

Ürünü sipariş geçtiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• U modellerde i5 - i7 farkı pek yok, değmez. İkisi de aynı işlemci sayılır. çift çekirdekli. Tek farkı 1 mb fazla önbellek, fark yaratmaz.. Biraz da hız yükseltilmiş 0,2 ghz ciddi bir fark değil. Normal M serisi olsaydı i5 - i7 arasında çok fark var tabi başta 4 çekirdek olmak üzere.
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    Hayır şimdilik vermedim.
  • Ben de pcdepodan x550ln-xo007d modelini sipariş vermiş bulunmaktayım.
  • Leiter kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden, bir incelemede sizden bekliyoruz. Bizim göremediğimiz şeyler çıkabilir belki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak sorunuzu anlamadım ama klavyede rahat yazabiliyorum. Hani sizi bilemem ama ben on parmak kullandığım için on parmak yazarken sıkıntı çıkmıyor. Normal masa üstü klavyelerinde zor yazıyordum ben. Bu klavyede rahat yazıyorum. Klavye tuşları birbirelrine bitişik olmadığı için bana daha rahat geliyor.
  • Leiter kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanmanız temennisi ile .. :) güzel bir seçim yapmışsınız. isminizi ana konuya ekliyorum
  • Ashlost kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşım kullanıyor. Dell in servisini övüyor. Hani eve falan geliyorlarmış bir arıza durumun da ?

Ama geçen laptopu bozuldu eve gelmişler yapamamışlar servise almışlar 20 iş gününü geçmiş. Hala ses yokmuş
  • http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo069d-notebook

Bu modeli almayı düşünüyorum.Isınma sorunu vs varmıdır? Güncel oyunları da rahat oynatır galiba ?

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Bu modeli 2 hafta önce yine pcdepo üzerinden alan bir kardeşim var. Isınma sorunu vs yokmuş. istiyorsanız onunla iletişime geçebilirsiinz. bykatre idi sanırım nicki
  • Pcdeponun verdiği kablosuz fare ve çanta almaya değer mi arkadaşlar? Alan var mı?
    https://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook

• ibribr kullanıcısına yanıt
    5 Liralık verdiği çanta beş para etmez diyebilirim. Yani almaya değmez. Ama hangi kablosuz fareyi gönderdiğini arayıp sorun eğer ki logitech m175 veya 185 gönderiyorlarsa almaya değer. ben m185 kullanıyorum pili baya bbaya dayanıyr
  • Sağol hocam;)

• Az önce 8gb ram i5 islemcisi olanı sipariş verdim bayram yüzünden bayağı bekleyeceğim. İlk notebookum olacak pestilini çıkartıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turb0linea -- 27 Temmuz 2014; 20:09:39 >
  • Hayırlı olsun :) Güzel seçim.
  • hocam pc depo'dan kredi kartı ile tek çekim almayı düşünüyorum da sorun cıkartırlar mı saglam site midir ne diyorsun?
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • hw monitor ile oyuna girip (ağır bir oyun) max ve min sıcaklık değerlerini paylaşırmısın. Cihaz ısınmıyor memnunuz falan demişsiniz ama sayısal verileri hiç koymamışsınız
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Konuyu uzun zamandır takip ediyorum ve yakında alacağım. Söylenenlere göre cihazın dışı hiç ısınmıyor, özellikle el konulan üst panel. Cihaz içi sıcaklık da tatmin edici düzeyde.

• Öncelikle bu pc hakkında bizleri aydınlattığın için teşekkürler..
    Sorum şu ;

Ben de bu laptobu almayı düşünüyorum.Elimde şu an Win7 Ultimate var.Ürün de freedos. Ben Win7 kurarken veya kurduktan sonra herhangi bir sorunla ( uyumsuzluk, driver gibi) karşılaşırmıyım? Teşekkürler...

@messevim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.