Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.746
Cevap
17
Favori
72.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgisayar da en performanslı çalışacak işletim sistemi windows 8.1 dir. bir an önce kurmanızı öneririm.

Ses konusuna gelince, gerçekten bu bilgisayar da benim en çok hoşuma giden olaylardan biri bu ses olayı :) Bazen sadece sesinin güzel oluşu nedeniyle müzik açar dinlerim.

Ayrıca Ekran kartı için Beta güncelleme gelmiştir. Güncelleme her ne kadar Beta olsada oyunlar da 5 ile 10 fps artışı söz konusu. Güncellemeyi indirmek için BURAYA TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 25 Temmuz 2014; 14:06:34 >
  • Windows 7 ile kullanan varmi arkadaslar. Varsa wifi surucusu hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu bılgısayarda pes 13 deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsCotyora

arkadaslar bu bılgısayarda pes 13 deneyen varmı?

Senin için deniyorum.
  • Şuan eve yeni geldim ve hemen win 8.1 sürümünü yazdırdım cdye hemen takıp 20dk içerisinde herşeyi düzenlemeyi planlıyorum :) Cd yazılana kadar müzik açık şuanda gerçekten dinlemeye doyum olmuyomuş :)
  • Assassin's Creed IV Black Flag test ettim. (FPS'ler dahildir.) Sistemin kendi belirlediği ayarlarda farklı dokulara göre (Su detayı, Vejetasyon, Halk, Bina vs.) 25-30 ile 30-45 arası bir FPS'de oynamak mümkün. Gayet güzel oynanabiliyor.

Ayarları en düşüğe çektiğimde 10 - 12 FPS artması gördüm böyle oyun biraz daha seri geldi...

Kol dayama panelinde gram sıcaklık yok.

Emin kardeşim bu incelemeyi konuya dahil edelim, çok güzel olur...

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashlost -- 25 Temmuz 2014; 18:53:32 >

• Ashlost kullanıcısına yanıt
    Yararlı bir inceleme olmuş. Eline sağlık :)
  • Pes 2013 ayarlar en yüksek seviye.Dikey senkronizasyon açık zaten 60 FPS ye sabitliyor kendini.Gayet akıcı ve güzel bir şekilde oynanabiliyor.
    Hiçbir problem yok.Online müsabakada 1 saat maç yaptım ısınma yok.

Not : SS lerin çözünürlükleri BMP den JPEG e çevirdiğimden dolayıdır.

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü
    Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 26 Temmuz 2014; 19:24:40 >

• Şuanda laptopuma sonuna kadar kavuşmuş bulunuyorum :)) Win 8.1 i kurdum etkinleştirmem gerekiyor. İlk sayfadaki güncellemeleri teker teker kurucam büyük bir zevkle :)
  • hocam teşekkür ederim.ben ne ettıysem pes13ü acamadım.
    demekki sorun benim blgısayardaymıs.
  • Bazen son seste müziğin sesi kısılıyor bu neden oluyor ? Nasıl engelleyebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisIsCotyora

hocam teşekkür ederim.ben ne ettıysem pes13ü acamadım.
    demekki sorun benim blgısayardaymıs.

Hocam sizde de problem yok. Nvidia denetim masasına girip Pes2013.exe yi setting.exe yi nvidia grafik işlemcisiyle yapılandırmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Bazen son seste müziğin sesi kısılıyor bu neden oluyor ? Nasıl engelleyebiliriz ?

Realtek ses sürücüsünü kurduysanız bu oluyor.Acayip bişey ama sesi otomatik kontrol ediyor gibi bişey sanki.Skype de görüşürken arkaplandaki müziğin sesini kapatıyor.
  • League of Legends , bütün ayarlar ultra . Hiçbir problem yok.

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü
    Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 26 Temmuz 2014; 20:20:43 >

• T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Mesajlarınıza devamlı olarak modelini yazarsanız daha iyi olur benim gibi ne kullandığınızı bilmeyenler için :) Teşekkürler inceleme için oynamıyorum oyunu ama görüntü gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

League of Legends , bütün ayarlar ultra . Hiçbir problem yok.

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü
    Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar KulübüAsus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

bende 740m i5 var ultra açamyorum dikey senkronizasyon açıkmı ?

• Bizzat kendim denedim bu yontemi onun pc sinde, fakat anlamadigim sekilde yinede hata verdi. Normalde boyle acmasi gerekiyordu ama neden hata veriyor hic anlayamadim. Aklima gelen her turlu yontemi de denedim ama olmadi. Sanirim isletim sistemiyle satilan modellerde boyle bi problem oluyor.

Recovery islemi yapin, belki duzelebilir. @ThisIsCotyora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

bende 740m i5 var ultra açamyorum dikey senkronizasyon açıkmı ?

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü

Açık olunca 60 yada 80 e sabitliyor kapatınca 70-80-90 fps bir problem yok yani.

• Hayırlı olsun :)

Güncellemeleri kurduktan sonra özellikle ekran kartı güncellemelerini kontrol etmenizi öneririm.
  • Pc klavyesi için bu ürünü aldım, bir kaç güne kadar elime gelir. Faydalı bulursam size de tavsiye edeceğim...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.