Şimdi Ara

asus x550vx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-dm277dc-12gb-pmu401586
    http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-dm324d-16gb-pmu401639
    http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-dm254dc-12gb-pmu401588

bu 3 modelde özellikleri aynı ram dışında ama 16 gb ramli olan en ucuz acaba malzeme kalitesi farkı mı var asusu aradım aynı diyor özellikleri herşeyi aynı diyor ama bu fiyat farkı olmasının sebebi ne peki.

• Hocam iyi günler takip ettinizmi bilmiyorum ama x550vx modelinin siyah renkli (harfleri kırmızı olanı) vatan computerde 2990 tl ye satıldı. Bu fiyata düşmeden önce 3349 tl ye ben almıstım 16 gb modelini. ozamanlar 12 gb modeli de 3700 tl civarındaydı. bilgisayara 3 defa değişim verildi üçündede aynı cihazdan almıştım hepsi hatalı çıktı arıza verdi en son ücret iademi aldım tabi 12 gb nin daha pahalı olup 16 gb nin dah ucuz olması insanda şüphe uyandırıyo haklı olarak. Vatan computerdeki modeli kronik sorunlu benle aynı problemleri yasayanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozgu

Hocam iyi günler takip ettinizmi bilmiyorum ama x550vx modelinin siyah renkli (harfleri kırmızı olanı) vatan computerde 2990 tl ye satıldı. Bu fiyata düşmeden önce 3349 tl ye ben almıstım 16 gb modelini. ozamanlar 12 gb modeli de 3700 tl civarındaydı. bilgisayara 3 defa değişim verildi üçündede aynı cihazdan almıştım hepsi hatalı çıktı arıza verdi en son ücret iademi aldım tabi 12 gb nin daha pahalı olup 16 gb nin dah ucuz olması insanda şüphe uyandırıyo haklı olarak. Vatan computerdeki modeli kronik sorunlu benle aynı problemleri yasayanlar var.

Bende vatandan 3300e almıştım hocam sizin ne sorunu oldu iade aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki o zmn 2500-3000 liraya hangi laptopu alayım o kadar kararsız kalıyorumki hangi laptopu beğensem yorumları okuyunca vazgeçiyorum sonra
  • Tardis* kullanıcısına yanıt
    bu x550vx cihazı aralık ayında vatan computerden 3350 tl ye almıştım. kurulumunu yaptılar eve getirdim baktım cihazın klavyesinin ortasında bombelik var. bi gün sonra vatana götürdüm onlarda farkettiler, direk değişim verdiler. Ardından yeni cihazı vatanda kontrol ederken aynı bombeliğin yeni verilen cihazdada olduğunu farkettik. (Aklınıza gelebilir, demekki hepsinde varsa normaldir diye.) fakat teşhir ürününde böyle bir bombelik yoktu. Bunun sonunda değişimden 3. cihazı açtığımızda herhangi bir bombelik yoktu. kurulumunu yaptırdım ve eve geldim. 2 gün sorunsuz kullandım ardından aşırı derece yavaşlmaya başladı en sonun da normal kullanımda bile ekran donuyor, aşırı derece yüksek sesle fan çalıştırıyor ve hiç bir komut bilgisayara işlemiyor sadece kapatma tuşuna uzun süre basınca kapanıyordu bu sorun normal kullanımda (oyun vs hariç internet açıkken) bile olunca bilgisayarı fabrika ayarlarına çevirdim. Fakat sabah yine aynı problemle karşılatım( yavaslık, donma , yüksek sesle fan çalıştırma) bunun üzerine vatan a cihazı götürdüğümde yazılımsal olabilir denildi. biz bi yazılımı güncelleyelim eğer düzelmezse servise göndereceğiz denildi. Düzelmedi, servise gitti. Serviste eğer yazılımsal bir problemse düzeltiriz donanımsalsa değişim-iade veririz dedi 1 hafta sonunda servis ücret iademi aldım

• Silverjazz S kullanıcısına yanıt
    Hocam kur sebebiyle o fiyatlara bulmak çok zor artık. Ya ikinci ele yöneleceksin yada donanımı biraz daha baza indirceksin lenovo da asus kadar problem çıkmadığını vatan daki görevliler söylemişti. Lenovo yu da dikkate alabilirsin.

• quote:

Hocam kur sebebiyle o fiyatlara bulmak çok zor artık. Ya ikinci ele yöneleceksin yada donanımı biraz daha baza indirceksin lenovo da asus kadar problem çıkmadığını vatan daki görevliler söylemişti. Lenovo yu da dikkate alabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-510-intel-core-i5-7200u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80sv00f4tx-p-HBV0000036HIE
    hocam buna ne diyorsunuz bunu almayı düşünüyorum fp olarak iyi gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    8 yıl önce açıldı
    Asus FX550VX sorunları
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aynı bilgisayardan arkadasımda var ben asus la uğraşırken sırf benle dalga geçti okadar para saydın benim yaptığımı bile yapamadın diye burada elektronik işi şans işi lafına inanıyorum. 510 ile ilgili hi problem yokmı derseniz sadece bir yerde sıkıntı yasayan gördüm onun dısındada rastlamadım. Problem çıkma olasılığı bence düşük bi bilgisayar alıcı ya güveniyosanız olabilir ama karar sizin ben görüşlerimi yazdım. Bide hangi amaçla kullanacaksınız?

• quote:

Aynı bilgisayardan arkadasımda var ben asus la uğraşırken sırf benle dalga geçti okadar para saydın benim yaptığımı bile yapamadın diye burada elektronik işi şans işi lafına inanıyorum. 510 ile ilgili hi problem yokmı derseniz sadece bir yerde sıkıntı yasayan gördüm onun dısındada rastlamadım. Problem çıkma olasılığı bence düşük bi bilgisayar alıcı ya güveniyosanız olabilir ama karar sizin ben görüşlerimi yazdım. Bide hangi amaçla kullanacaksınız?

günlük işler için oyun oynamayacağım ofis ve internet sadece uzun ömürlü olsun ısınmasın sessiz çalışsın yeter ztn ilerde ssd takviyesi yaparım
    Bence günlük kullanım için ideal bir notebook. Ama belirttikelrim dışında pek bir bilgim yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.