Şimdi Ara

Asus X550Vx Ekran Ara Ara Birden Kararıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Asus X550VX Notebook kullanıyorum. Bu Notebook’un üzerinde fabrika çıkışı 4 gb DDR4 RAM vardı. Gittigidiyordan 31/05/2017' de satın aldım. Satıcı Atılım Bilgisayar, garantisi etkilenmeyecek şekilde üzerine 8 GB RAM dahil edip 12 GB RAM olarak da sattığı için 12 GB RAM olanı satın aldım. Kullanmaya başladıktan bir müddet sonra bilgisayarda işlem yapıyım yapmıyım belirsiz zaman aralıklarında ekran, tık sesi ile birden kararıyor.Örnek veriyorum, müzik çalarken bir anda ekran kararıyor. Ses gidiyor. Uzaktan Erişim programı ile bilgisayara bağlanmaya çalışıyorum bağlantı yok diyor. Ama bilgisayar halen çalışıyor kapanmıyor.Hal böyle olunca her defasında bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. 3-4 kez Garanti Servisine yolladım format atıp içinin tozunu alıp sorun yok deyip gönderiyorlar.Sizce kesin olarak sorun RAM'dan kaynaklı mı yoksa Harddiskden kaynaklımı ? Allah rızası için anlayan bilen varsa bana bi yardımcı olursa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alieren156 -- 23 Ağustos 2019; 20:19:58 >

• Ram testini yapabilirsin internette az biraz bakarsan bulursun asus bazı modelleri uyku modundan uyanmıyor win10 işletim sisteminde bios güncelleme ile düzeliyor diye duymuştum garantisi varsa her seferinde aynı arıza ile gönderin derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğrudur gönderiyorum gönderiyorum garantiye sorun çözülmüyor format atıp içini temizleyip gönderiyorlar..
  • Ram testi yaptım Ramlerde sıkıntı yok bios sürümü eski imiş güncelledim bakalım yine aynı sorunu yapacakmı inşallah sen haklı çıkarsın biostandır kardeşim..
  • Leptopun biosunu güncelledikten sonra dün akşam açık bıraktım bu saate kadar açık kaldı leptop, normalde bu saate kadar çoktan ekranın kararması gerekiyordu Allah senden razı olsun kardeşim derdime derman oldun benim Allah da senin derdine derman olsun inşallah beni büyük bi dertden kurtardın uzun süredir takıntı haline geldi bu durum bende sinirden ölüyordum niye benim leptop böyle oluyor diye bundan önce 3 leptop geldi geçti elimden hiç birinde böyle bir problem yaşamamıştım sağol varol güzel kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alieren156 -- 25 Ağustos 2019; 15:6:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopda birden ekran kararması
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.